- 20 Mayıs 2021
- 65
- 6
- 39
- Konu Sahibi eylulllll65
Daha önce bahsetmiştim körü bir sevgililik dönemi kötü bir evlilik sonumda destek alarak hayatımı değiştirerek bir karar verdim ve eşimi geride bıraktım. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz çalışan bir bayaım yeni bir şehire geldim ev tuttum yeni okul.gelirken ondan sadece evdeki 3 tane beyaz eşya ve takılarımı istedim evliliğimiz boyunca hiç takanamıştım.altınlar değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın sadece takılarım vardı bilezik kolye gibi ama bana sen git ben sana hakkın olanı vericem dedi bir kere 2bin gibi komik bir para yokladı takılarımı da yollamadı boşanmıycağını benden sonra çok üzüldüğünü çok boşanmak istiyorsam dava açmamı istedi avukat tuçak param yoktu yeni ev dizmiştim çok uzağa gelmiştim duygularım altüsttü hem göç etmiş hemde evimi bırakmıştım ailemi arayıp benimde hatalarım olduğunu söyledi.kavgalar ettik barışmak istedi yüzünü bile görmek istemiyordum beni aradı eşim çalışmıyordu bana psikolojik şiddet uyguluyordu ama aslında dönmemin sebebi ikimizde birbirimize daha temelden uygun değildik sonunda her yerden engelledim ve hazır olmayı bekledim derken bir yıl sonra çıka geldi bana hediyeler alıyor sevdiğini söylüyor affetmemi istiyor.bu bir yılın sonunda ben çok yıprandım çevremde yeni ilişkileri görünce korkuyorum ve paramı kontrollü harcayamadım gezmek istedim artık özgürdüm ama bu. Seferde kart borcum oldu şuan hem ilişkilerden korktuğun için hemde alışveriş kolik olduğım için kendime güvenim gitti bazen dönsem mi değiştim diyor işte diyorum sonra o evliliğin içinde nasıl hissettiğimi hatırlıyorum