Canim sen mi ona bir saplak atmayi denesen acaba.Yok gerçekten. Onun için yaptıklarımı bilseniz.
Size şöyle örnek vereyim. Benimle açık saçık konuşmasının beni tahrik edeceğini söylüyorum. O bana sen sapıkmısın diyor, sonra onu ben " sertsever" kullanıcı adıyla küfürlü seks diye bir gruba üye olduğunu görüyorum. Gay, hatun her yol var popoma bir şaplağı, yada dudağıma bir öpücüğü çok gören adam, sanal alemde her türden takılıyor. Diyeceksiniz ki hem yaşlısın, demek ki birde çirkinsin. Tam tersi çok güzelim ve bir yerimde bşr pürüz yok. Geçen seneye kadar 2000 adet yarım saat içinde ip atlıyordum. Selülitin s si yok. Tam şaplanmalığım birde. Eşimin davranışlarını ne duygusal, ne fiziksel hakketmiyorum.
tam şaplanmalıkYok gerçekten. Onun için yaptıklarımı bilseniz.
Size şöyle örnek vereyim. Benimle açık saçık konuşmasının beni tahrik edeceğini söylüyorum. O bana sen sapıkmısın diyor, sonra onu ben " sertsever" kullanıcı adıyla küfürlü seks diye bir gruba üye olduğunu görüyorum. Gay, hatun her yol var popoma bir şaplağı, yada dudağıma bir öpücüğü çok gören adam, sanal alemde her türden takılıyor. Diyeceksiniz ki hem yaşlısın, demek ki birde çirkinsin. Tam tersi çok güzelim ve bir yerimde bşr pürüz yok. Geçen seneye kadar 2000 adet yarım saat içinde ip atlıyordum. Selülitin s si yok. Tam şaplanmalığım birde. Eşimin davranışlarını ne duygusal, ne fiziksel hakketmiyorum.
ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Yanlis anlamayin ben esinizi hakli gormuyorum ama sorunlatinda hicvir zaman tek taraflibolmadigini dusunenlerdenimYok gerçekten. Onun için yaptıklarımı bilseniz.
Çocuklarla ilgili tespitiniz doğrukocanız 4 yaş grubu davranışları sergilioyr. mağduru oynayıp kendini acındırıyor ve küsüp kapris yapıyor. çocuklar annelerine kızdığında soğuk betona yatıp küserler bunun gibi...
bence kocanız hakettiği yerde yaşıyor sizin yerinizde olsam keyifle kahvemi yudumlar ve sefilsefil kolilerin yanına yatmışken kahkaha atardım.
yüzgöz olmayın bence büyüsün öyle gelsin
:))) uyku tutmamıştı da :)Sabahın köründe müthiş bir yorum yapmışsınız
boşanmayı da istemiyorsan ne gibi bir çözüm olabilir ki?Üç kere boşanmanın eşiğine geldik vazgeçtik.
Eşim duygusal ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Onun haricinde rahat bir hayatım var. Boşanırsam duygusal ihtiyaçlarımı karşılayacak bir erkek çıkacakmı karşıma (51 yaşındayım, heee bu kadında yaşlıymış demeyin çoğunuzu cebimden çıkartırım, ona göre ha!) ve üstelik rahatımda bozulacak. Aynı şartlarda yaşayamayacağım.