Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Canim sen mi ona bir saplak atmayi denesen acaba. Belki devami gelir.

Ölmesini mi bekliyorsunuz? Boşayın gitsin, sizi hak etmiyor işte..

Ergenler gibi sanal alemlerde sex peşine düşmüş bir de..maddi durumu mu çok iyi? Ailesi dışında neyi size bağlıyor bu kadar? Küsen erkeğe asla tahammül edemem ben vallahi tam boşamalık..

tam şaplanmalık

üşenmeden sonuna kadar okudum çıkardığım sonuç,
siz boşanamazsınız çünkü birbirinizin davranışlarına alışmışsınız,aynı evde yaşayan iki arkadaş gibi olmuşsunuz,eşinizde aldatmaz sanmıyorum çünkü aldatacak insan bir odaya kapanmaz bu durumda eve bile gelmezdi sizde bu yüzden bu kadar eşinizden eminsiniz,sizde aslında durumdan şikayetçi değilsiniz rahatınız kaçacak boşansanız ,eşiniz hergün sizle görüşmemek için acaba bugün neye küssem diye uykudan uyanan bir adam ,sizde hobilerinizden ödün vermiyorsunuz ,konuyu açma amacınızda sadece dertleşmek aslında size göre dert de değil bu konu.

Valla ben insanları anlamıyorum gerçekten.
Bu tip bi insanı hadi ilk yıl çekersin hadi 2 yıl daha çekersin e hadi düzelecek bilmem ne diye toplamda 5 yıl çekersin en fazla.
Ama 14 yılını da harcayip heba edemezsin yani insan kendine neden böyle bi kötülük yapar? Yüksek maaş para hangi sebep ?
Hadi yitip giden 14 yılınizi geri getirsin rahat imkanlar bakalım yazık.

Çok zor bir hayat. Allah sabır versin.
Benim eşimde küsen bir adam ama seninki kadar değil. Bildiğin senin ki aşmış. Ama konuşmalısın

çalışıyosun kimseye bağımlı değilsin, böyle bi adamı niye 14 yıl çektiğini anlamadım

Yanlis anlamayin ben esinizi hakli gormuyorum ama sorunlatinda hicvir zaman tek taraflibolmadigini dusunenlerdenim

Kesinlikle cirkin yada yasli oldugunuzu dusunmedim yani esiniz sizden on yas kucuk degilse yasinizda bi problem yok

Ama acikcasi ben siz istekliyken bu gibi durumlwr icin internete takikiyorsa kesinlikle sorunlu ve problemli bi durumu var bunu saklamak icin kendini o sekilde tatmin etmeyi dusunuyor

Ama acik konusayim ben olsam bu dunyaya bir daha gelmiyicem hayatimin kalanini bu sekilde geciremem diye dusunurum

Hani cibsellik dısinda baska bir probleminiz olmada birbirinizi sevip sayiyor olsaniz iki arjadas gibi olsaniz belki yine ayrilnak istememek icin nedeniniz vardir diye dusunurdum

Ama soz bi evin icinde selami sabahi olmayan iki yabanci gibisiniz boşanmak istememe nedenlerinizide okudum ama emin olun 10 yil sonra cok buyuk piamanlik yasayabilirsiniz

Birde biseyi merak ettim sizin bosanmak istenemenizin nedenini anladik ama esiniz bosanmayi dusunmuyir mu

Çocuklarla ilgili tespitiniz doğru

O odada yokken odaya gidip fare vaaaaar diye tepinip bağırın .şuraya biyere kaçtı deyin .Olmayan birseyi bulamayacağına göre artık orda uyuyamaz .Eyvah eyvah koliden mi geldi yavrumuydu acaba falan filan dersiniz .

Kediye uzuldum
Benim de bir kuzenim var bu sekilde yasayan, onlar da bosanmiyorlar ve kendilerince gecerli sebepleri var, sizi sebebiniz nedir?

boşanmayı da istemiyorsan ne gibi bir çözüm olabilir ki?
zira uzun yıllar böyle yaşamışsınız ve iyice de kopmışsunuz.
ama ikiniz de belirli menfaatler gereği evde beraber yaşamayı sürdürüyorsunuz anlaşılan.
evlilik demedim çünkü evlilik değil haliyle bu yaşantınız.
ve de yazık heba ettiğiniz güzelim yıllarınıza.
rahatım bozulacak diyorsun ama manen yükü çok ağır bu yaşantının.
değiyor mu diye sormak lazım.

çok komik değil mi ya hiç konuştun mu eşinle derdin ne senin diye? neden yapıyorsun diye. bir kedidir tutturmuşsun. ya tamm kedi hoş güzel de. benim nacizane fikrim evliliginden cok kediye olan ilgisini düşünüyorsun? neden onu internetteki kadınlara ittin? neden ittin diyorum çünkü bunun kötü birşey oldğunun bilinicinde bile değilsin. bu düpe düz aldatmak. benim nezdim de bakmak bile aldatmaktır mesela.sen de geç eşinle otur bir gününü geçir napıyomuş mesela orda.bence önce kendini bi sorgulamalısın. burdan yardım bekliyorsun ama kimse konuyu nedenini bilmiyor. inşAlah düzelir hersey.

Kc yillik evlisiniz neden boyle oldu hic rahatsiz olmuyor musunuz kediniz icin uzuluyorsunuz bence kendiniz icinde bi hayata gozunuzu acin?
Cify terapisi gorun bence olurmu ya kardes karsese bile boyle yasayamaz cok garip bi cift

Yazık ya. Çok üzüldüm. Zaman zaman bizde yaşıyorduk böyle şeyleri. Çok şükür atlattık. Rabbim senin de yuvana huzur versin herkesinde bana da. RABBİM yar ve yardımcımız olsun. Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…