Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.563
59
ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.

Belli büyük bir kırgınlık ve inatlaşma var ama mevzu nedir anlamadım

Muhakkak birşeyler geçmiş olmalı aranızda. Bir anlatsanız da ona göre tavsiye versek

Bismillah! Bir sor nooldu neden boyle oldunuz de, yapmayin arkadaslar hemen ayrilin bosanin vs

Soracak birşey kalmamış.Yataklar ayrılmış, sofra ayrılmış, aynı odanın havasını bile solumuyorlar.

Farkında mısınız bilmem ama karşımızda eşinin yüzüne bile bakmaya tahammülü olmayan bir koca var.

O fasıllar geçilmiş.Bu saatten sonra ne olduğunun önemi yok.Film kopmuş

Senin kadar temiz kalpli bi insana yapilmicak hareketler..kedicikte karsilik beklemeden bekliyo hala.. Hala niye cekiosun demicem canim..herseyin en güzelini hakediosun

Bende kediye üzüldüm. Kocam büyüttü onu işyerinde sonra eve getirdik. Hani ben neyse de, kedicik ne yapmış olabilir ona?!
Kendine alıştır kediyi yani sana da çok düşkün duruma getir ilgilen al kucağına sev başını okşa sarıl vs... Evliliğin hakkında yorum yapamadım kusura bakma çünkü evlilik namına bişey kalmamış bari o minnak mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…