Tavırlarını sevmiyorum. Ama hep ruhumda başka bir halini hissediyorum. Onun aslında farklı biri olduğunu düşünüyorum. Sanki bir mucize olacamış gibi geliyor. Onu olduğu gibi göremiyorum. Saçmalıyorum, bununda farkındayım. Elimde değil ki.Eşiniz tuhafta sizde hiç normal gelmediniz bana. Ne varlığı ayol yüklüğe saklanmış yıllardır sizi yoksayan tavırlarını nasıl olurda seviyorsunuz. Eşiniz size maddi anlamda güç vermiş siz o maddiyatı sevmişsiniz. Ki bir bakıma haklısınız belli bir yaştan sonra insan zora gelmez.
Maddiyatcı birisi değilim. Ondan hiç bir şey istemedim.Eşiniz tuhafta sizde hiç normal gelmediniz bana. Ne varlığı ayol yüklüğe saklanmış yıllardır sizi yoksayan tavırlarını nasıl olurda seviyorsunuz. Eşiniz size maddi anlamda güç vermiş siz o maddiyatı sevmişsiniz. Ki bir bakıma haklısınız belli bir yaştan sonra insan zora gelmez.
Evet ya....cidden yazık.Olan kediye ve saplanmalik popoya olmuş
sorun sizde bence. eşinizi sevmiyorsunuz. sevilmediği yerde de o durmak istemiyor.
neden derseniz şöyle açıklayayım. bizim de var sizinki gibi bir odamız. ışığı da yok. zamanında atıl oda diye yığdık herşeyi. dün eşimle saçma sapan bir sebepten tartıştık. gitmiş oturmuş oraya. orada olduğunu anlamam 5 dk mı filan aldı lavaboya gitti sanmıştım. gelmeyince baktım orada karanlıkta oturuyor tek başına. içim gitti. dünya başıma yıkıldı sanki o kadar üzüldüm. sarıldım hemen öptüm sevdim. gözlerimiz doldu. sarıldık sıkı sıkıya. öpüştük barıştık. çünkü o benim kıymetlim. biz mutlu olmak için evlendik. mutsuz isekte mutsuzluğu paylaşmak için evlendik. öyle ayrı gayrı olmaz... sizde eşinizi sevseniz tek başına oturmasına izin vermezdiniz. kıyamazdınız çünkü...
Sakinliğiniz beni biraz kızdırıyor ama sevimli sempatik bir kadınsınız umarım herşey istediğiniz gibi olur diyeceğim de bir şeyde istemiyorsunuz ki siz.Tavırlarını sevmiyorum. Ama hep ruhumda başka bir halini hissediyorum. Onun aslında farklı biri olduğunu düşünüyorum. Sanki bir mucize olacamış gibi geliyor. Onu olduğu gibi göremiyorum. Saçmalıyorum, bununda farkındayım. Elimde değil ki.
O zamam duzeltiyorum sorun sizde degil esinizde. Eger niye ekmek almadin aski niye düştü gibi seylere kusuyorsa farkli bir psikolojik durumu olabilir. Mesela bazi duzen takintili insanlar var tablo egilse bile duramayip duzelten bundan gerilen belki boyle birseyi vardir. Bence bir iliski terapistine gitmeyi deneyin. Belki faydasi olur.Bir kere kavga ettik. O da kavga sayılmazdı. Biz kavga etmeyiz, tartışmayız. Birikim yapacak bir olay yaşamadık. Ben öyle toy davranışları olan bir kadın değilim. Olgun bir insanım. Ama o sorun edecek bir şey bulur. Mesela kedi kumunu temizlediğimiz küreğin yerini değiştirdiğim için beni eleştirdi. Ki yerini değiştirmedim. Hani fayansa yapışan minik askılar var ya küreği kedinin tuvaletinin hemen yanına ona asmışım. Yerine tutunmayıp düşmüş. Bana kızıyor yerini değiştirmişsin diye. Ona anlatıyorum o kadar basit şeyi anlamamazlıktan geliyor.
Şimdi ben menapoza giriyorum adetlerim düzensiz. Ne zaman olacağım belli değil. İşteyken adet olmuşum gibi geldi bana. Hazırlıksızım. Ama o akşam eşime ekmeği benim alacağımı söylemiştim. Ama üzerime geçer, rezil olurum diye korktuğumdan markete girmeyip direk eve gittim. Gani nir şey carsa marketin aydınlık ortamında başkalarınca belli olabilirdi. Hava kararmıştı. Eve yürüdüm alelacele. Sonra eşimi arayıp ekmek almasını söyledim. Neden benim almadığımı sorunca durumu anlattım. Sonra eve gelince madem almıyacaktın bana neden ekmeği ben alırım diyorsun diye çıkıştı. Uzun süre ona sabırla durumu izah etmeye çalıştım. Anlamamayı tercih etti. İnanın ki problem onda. Bunu hanginizin eşi anlamaz.
Düzen takıntılı insan o yüklükte halinden memnun oturamaz. Yok onun daha derin problemi var. Ama buna katlanamam. Yalnız kalmaktan korktuğum için boşanmak ürkütüyordu. Şimdi zaten yalnız kaldım.O zamam duzeltiyorum sorun sizde degil esinizde. Eger niye ekmek almadin aski niye düştü gibi seylere kusuyorsa farkli bir psikolojik durumu olabilir. Mesela bazi duzen takintili insanlar var tablo egilse bile duramayip duzelten bundan gerilen belki boyle birseyi vardir. Bence bir iliski terapistine gitmeyi deneyin. Belki faydasi olur.
Sakin oluşum yaşımla alakalı olabilir. Sizin dert ettiğiniz şeyleri ben dert etmeyi bırakmışımdır. Ona bakmış... bununla sanalda seks yapmış...mış... mış. Sonuçta pek çok erkek bunları merak edebilir, deneyebilir. Ufak tefek zırvalıkları zaten görmezden gelirim. Burada konusunu bile etmem. Ama o ölçüyü kaçırınca üzüldüm, dertleşmek istedim.Sakinliğiniz beni biraz kızdırıyor ama sevimli sempatik bir kadınsınız umarım herşey istediğiniz gibi olur diyeceğim de bir şeyde istemiyorsunuz ki siz.
Allah aşkına güzel ablam 15 yıldır bişey değişmemiş şimdi bir yıldırım gelse mucize olsa yaşadıklarını unutabilecek misin ?Tavırlarını sevmiyorum. Ama hep ruhumda başka bir halini hissediyorum. Onun aslında farklı biri olduğunu düşünüyorum. Sanki bir mucize olacamış gibi geliyor. Onu olduğu gibi göremiyorum. Saçmalıyorum, bununda farkındayım. Elimde değil ki.
Kendimi sokakta annesini kaybetmiş yavru kedi gibi savunmasız hissediyorum.herkese yardım ederim. Başkalarını korumak için aslan kesilirim. Geçen sokakta eşini döven bir adama bütün erkekler seyrederken engel olmaya çalıştım. Kadına barikat oldum. Gelgelelim kendimi için cesaretim yok.Allah aşkına güzel ablam 15 yıldır bişey değişmemiş şimdi bir yıldırım gelse mucize olsa yaşadıklarını unutabilecek misin ?
Kaybetmekten korkuyorsun o zaman başka sebebi olamaz ya da en başında söylediğin gibi maddi rahatlık ve ailesi sebebiyle ayrılamıyorsn başka ne olabilir ki ?Kendimi sokakta annesini kaybetmiş yavru kedi gibi savunmasız hissediyorum.herkese yardım ederim. Başkalarını korumak için aslan kesilirim. Geçen sokakta eşini döven bir adama bütün erkekler seyrederken engel olmaya çalıştım. Kadına barikat oldum. Gelgelelim kendimi için cesaretim yok.
Yok gerçekten. Onun için yaptıklarımı bilseniz.
Size şöyle örnek vereyim. Benimle açık saçık konuşmasının beni tahrik edeceğini söylüyorum. O bana sen sapıkmısın diyor, sonra onu ben " sertsever" kullanıcı adıyla küfürlü seks diye bir gruba üye olduğunu görüyorum. Gay, hatun her yol var popoma bir şaplağı, yada dudağıma bir öpücüğü çok gören adam, sanal alemde her türden takılıyor. Diyeceksiniz ki hem yaşlısın, demek ki birde çirkinsin. Tam tersi çok güzelim ve bir yerimde bşr pürüz yok. Geçen seneye kadar 2000 adet yarım saat içinde ip atlıyordum. Selülitin s si yok. Tam şaplanmalığım birde. Eşimin davranışlarını ne duygusal, ne fiziksel hakketmiyorum.
Yok gerçekten. Onun için yaptıklarımı bilseniz.
Size şöyle örnek vereyim. Benimle açık saçık konuşmasının beni tahrik edeceğini söylüyorum. O bana sen sapıkmısın diyor, sonra onu ben " sertsever" kullanıcı adıyla küfürlü seks diye bir gruba üye olduğunu görüyorum. Gay, hatun her yol var popoma bir şaplağı, yada dudağıma bir öpücüğü çok gören adam, sanal alemde her türden takılıyor. Diyeceksiniz ki hem yaşlısın, demek ki birde çirkinsin. Tam tersi çok güzelim ve bir yerimde bşr pürüz yok. Geçen seneye kadar 2000 adet yarım saat içinde ip atlıyordum. Selülitin s si yok. Tam şaplanmalığım birde. Eşimin davranışlarını ne duygusal, ne fiziksel hakketmiyorum.
Basket topuna vuruyor hissi verecek. Öyle rafadan yumurta gibi olmayacak yani.
Tam şaplanmalık nasıl oluyor
Eşim arada bana şaplatıyor ama buna layık mıyım bilemedim şimdi
Basket topuna vuruyor hissi verecek. Öyle rafadan yumurta gibi olmayacak yani.
Kıvrak zeka diye buna derimAllah size mesaj gönderiyor bu adam sana yük olmaya başladı diye
Ya güldürdünüz beni. Bende kendimce komik olmaya çalışıyorum işte! Kafamı dağıttım burda. Yoksa içim içimi kemiriyordu.Benim popo su yatağı gibi
Eşime söyleyeyim bari benim mabadım şaplanmalık değilmiş diye. Adam boşuna uğraşmasın