Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Tavırlarını sevmiyorum. Ama hep ruhumda başka bir halini hissediyorum. Onun aslında farklı biri olduğunu düşünüyorum. Sanki bir mucize olacamış gibi geliyor. Onu olduğu gibi göremiyorum. Saçmalıyorum, bununda farkındayım. Elimde değil ki.

Maddiyatcı birisi değilim. Ondan hiç bir şey istemedim.

Sakinliğiniz beni biraz kızdırıyor ama sevimli sempatik bir kadınsınız umarım herşey istediğiniz gibi olur diyeceğim de bir şeyde istemiyorsunuz ki siz.

O zamam duzeltiyorum sorun sizde degil esinizde. Eger niye ekmek almadin aski niye düştü gibi seylere kusuyorsa farkli bir psikolojik durumu olabilir. Mesela bazi duzen takintili insanlar var tablo egilse bile duramayip duzelten bundan gerilen belki boyle birseyi vardir. Bence bir iliski terapistine gitmeyi deneyin. Belki faydasi olur.

Düzen takıntılı insan o yüklükte halinden memnun oturamaz. Yok onun daha derin problemi var. Ama buna katlanamam. Yalnız kalmaktan korktuğum için boşanmak ürkütüyordu. Şimdi zaten yalnız kaldım.

Sakinliğiniz beni biraz kızdırıyor ama sevimli sempatik bir kadınsınız umarım herşey istediğiniz gibi olur diyeceğim de bir şeyde istemiyorsunuz ki siz.
Sakin oluşum yaşımla alakalı olabilir. Sizin dert ettiğiniz şeyleri ben dert etmeyi bırakmışımdır. Ona bakmış... bununla sanalda seks yapmış...mış... mış. Sonuçta pek çok erkek bunları merak edebilir, deneyebilir. Ufak tefek zırvalıkları zaten görmezden gelirim. Burada konusunu bile etmem. Ama o ölçüyü kaçırınca üzüldüm, dertleşmek istedim.

Allah aşkına güzel ablam 15 yıldır bişey değişmemiş şimdi bir yıldırım gelse mucize olsa yaşadıklarını unutabilecek misin ?

Allah aşkına güzel ablam 15 yıldır bişey değişmemiş şimdi bir yıldırım gelse mucize olsa yaşadıklarını unutabilecek misin ?
Kendimi sokakta annesini kaybetmiş yavru kedi gibi savunmasız hissediyorum.herkese yardım ederim. Başkalarını korumak için aslan kesilirim. Geçen sokakta eşini döven bir adama bütün erkekler seyrederken engel olmaya çalıştım. Kadına barikat oldum. Gelgelelim kendimi için cesaretim yok.

Kaybetmekten korkuyorsun o zaman başka sebebi olamaz ya da en başında söylediğin gibi maddi rahatlık ve ailesi sebebiyle ayrılamıyorsn başka ne olabilir ki ?

bende bunca yıl niye yanlızım diyodum. İçim geçmiş bnm bu yaşta... ben şok ben iptal.

Tam şaplanmalık nasıl oluyor

Eşim arada bana şaplatıyor ama buna layık mıyım bilemedim şimdi

İşten geldi. Yemek için eline sağlık dedi, yine kapandı yüklüğe.

Sorunu anlatın kavga vs bir şey olmuş belli ki zamanın içinizde biriktirdikleri vurmuş evliliğe neden her şeyiniz ayrı evli olduğunuz halde?

Benim popo su yatağı gibi

Eşime söyleyeyim bari benim mabadım şaplanmalık değilmiş diye. Adam boşuna uğraşmasın
Ya güldürdünüz beni. Bende kendimce komik olmaya çalışıyorum işte! Kafamı dağıttım burda. Yoksa içim içimi kemiriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…