- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
Ne kadına ne hayvana merhameti yok... Almış gitmiş başını yuklukte oturuyor, iki taraf da bu durumu sonlandırmiyor ... Hanım ablamiz sırf maddi imkanlar iyi diye kocasını 15 senedir bosamiyor evlilik en başından beri kötü gidiyor ve düzeltilmesi için çaba sarfetmiyor ve 51 yaşında aklı başında bir kadın ... Düşündüm de yine kediye üzüldümBiraz bencilce bir yorum olmuş . Kedin var diye kedisi için empati yapacağına, kocasının gözünün içine bakıp merhamet göremeyen bir hemcinsine üzülmeni dilerdim.
Çok uzun yaaa ...neresinden başlasam ki! Mesela,
Yeni evliyiz, boynumdan öptü ben gıdıklandım diye küstü ve dört gün salondaki kanepede yattı.
14 yıl önce olmuş o olay.gercekten bu mu sorun
ne ilginc iliskiniz var..
adam kustuyse siz barisin sirnasin nolcak
Bu adamı sadece finans kaynağı olarak gördüğünüzden ayrılamıyormusunuz sanırım. Yanılıyormuyum acaba. Bunun yanında bunca sene sizde bi alışkanlık yapmış hepsi bu. sigara gibi zararlı olduğunu ve ömrünüzü tükettiğiniz bildiğiniz halde vazgeçemezsiniz!Üç kere boşanmanın eşiğine geldik vazgeçtik.
Eşim duygusal ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Onun haricinde rahat bir hayatım var. Boşanırsam duygusal ihtiyaçlarımı karşılayacak bir erkek çıkacakmı karşıma (51 yaşındayım, heee bu kadında yaşlıymış demeyin çoğunuzu cebimden çıkartırım, ona göre ha!) ve üstelik rahatımda bozulacak. Aynı şartlarda yaşayamayacağım.
AynenKoca zaten bi kadina buyuk bi yük.Neden bu hale geldiniz
Annem hayatta değil. Zaten bu adamda değişmez. Bende değişmem. Çok soğudum.Ben özlemedim ki seni kedi özledi
Çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi
Şaka bi yana ne yapıyor orda internet erişimi var mı?
Tamamen cinsel yetersizlik hissinden olduğunu düşünüyorum
Benim kocam da çamaşır odasında aylar geçirdikten sonra aldattı
Üstelik bizim kapısında bekleyenimiz kedi değil 2 yaşındaki oğlumuzdu
Bahanesi de ben tez yazıyorum çocuk bilgisayarı oynamak istiyo kapılar da kilitlenirdi neymiş çocuk girmiycekmiş
Teze ne mi oldu yerinde sayıyor
Tavsiyemi sorarsan terket git annenin evine ciddi bi tepki olarak ama o gerçekten gittiğini sansın kuru kuru giderim diye tehdit savurmaktan bahsetmiyorum kaybetmeyi tatsın yalvar yakar geri getirirse söz vermiştin dersin hem
Haklısın, adam antika fakat bu yorumlardan sonra öğrendik konu sahibinin 51 yaşında olduğunu . Öncesinde daha küçük yaşlarda bir hemcinsimiz zannediyorduk. Bir de bir yaştan sonra insan yalnızlığı kabul edemiyor . Ayrıca hanımefendi önemli bir noktaya dikkat çekmiş "eşimden çok eşimin ailesini kaybetmekten korkuyorum " diye .. Bana göre sebep ne olursa olsun çekilmez ama kendi tercihı bu yönde ..Ne kadına ne hayvana merhameti yok... Almış gitmiş başını yuklukte oturuyor, iki taraf da bu durumu sonlandırmiyor ... Hanım ablamiz sırf maddi imkanlar iyi diye kocasını 15 senedir bosamiyor evlilik en başından beri kötü gidiyor ve düzeltilmesi için çaba sarfetmiyor ve 51 yaşında aklı başında bir kadın ... Düşündüm de yine kediye üzüldüm
Hayır ya ne finans kaynağı. Hep finans olsa ne olacak, cimrinin önde gideni. O yüzden evli kalmadım onunla. Kendime iyi kötü bakabilirim. Yaşam kalitem onunla evlenince arttı inkar edemem. Çünkü kendi ailemle yaşarken, kendi hayatım, kimliğim yoktu. Daha mutsuzdum. Kardeşlerim, babamla aramızda iletişim problemleri vardı. Eşim buna kalkan olmuştu. Bu yönden güvende hissettim. Şimdi ayrılsak onlar bana huzur vermeyecek. Yanlış anlamayın, kardeşlerimi çok ama çok seviyorum, ama onlar beni pek anlamıyor. Galiba sadece kullanıyorlar. Aynı şeyi eşimin ailesi için hiç düşünöedim. Onlar beni seviyor ve sayıyorlar. Sorun kendi ailem. Mesafe varken iyiyiz, yan yana gelince olmuyor.Bu adamı sadece finans kaynağı olarak gördüğünüzden ayrılamıyormusunuz sanırım. Yanılıyormuyum acaba. Bunun yanında bunca sene sizde bi alışkanlık yapmış hepsi bu. sigara gibi zararlı olduğunu ve ömrünüzü tükettiğiniz bildiğiniz halde vazgeçemezsiniz!
Yahu bırakın gitsin yaşasın eski eşyalarla birlikte zaten ahı gitmiş vahı kalmıştır adamın. Madem alıştığımız hayatı bırakmak zor geliyor kediyle birlikte mutlu mesut yaşayın. Yok sayın yüklüğe saklanmış yükleri.Şu yüklüğe girmeseydi iyiydi!
Konuyu çok eksik açmışsınız tüm konuyu okumadan kavrayamadım ilk mesajdan yeni evli gibi anladım neyse gelelim güncel tavsiyeme komşuları akrabaları sık sık eve toplayın kalan günlerde de kedinizi alıp gezmeye gidin bırakın o adamı da kendi yarattığı çöplükte çürüsün karaktersiz sanal dünyasında...Annem hayatta değil. Zaten bu adamda değişmez. Bende değişmem. Çok soğudum.
Ne tuhaf bi yorum! sizi çok XXL görüyorum. Ayrıca fake gibi geldi bana. hiç inandırıcı gelmedi.Eşinizin tuhaflığı kadar sizde tuhaf geldiniz bana. Ruhsuz bir uslubunuz var..Adam tuvalet için bile dışarı çıkmıyor, orda bir yere mi yapıyor acaba? Şüphelendim şimdi.
Bu lafı tuttum yük olmak bi insan için ne aşağı bir mertebe öyle değil miYahu bırakın gitsin yaşasın eski eşyalarla birlikte zaten ahı gitmiş vahı kalmıştır adamın. Madem alıştığımız hayatı bırakmak zor geliyor kediyle birlikte mutlu mesut yaşayın. Yok sayın yüklüğe saklanmış yükleri.
ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Ayrılsanız?ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Acaba ayrılık odaklı yaşadığınız için olabilir mi önce çözüm odaklı olsanız yani sorunlarınız tespit edin ve çözmeye çalışın önce gerekirse evlilik terapistine falan gidin tabi eşinizinde sorunları çözmeyi istemesi gerekir ama böyle ömür geçmez ayrı odalarda ayni evin içinde iki ayrı hayat ben böyle bi ilişkide arada sevgi olduğunu düşünmüyorum seven insan böyle haftalarca küs kalamaz bence inşAllah en kısa sürede düzene girer hayatınızAslında sorunumuz şu ayrılmalıyız ayrılamıyoruz. Evin içinde sınırları test ediyoruz. Neden ayrılamıyoruz bilemiyorum. Aramızda hiç bir şey yok. Bir kaç kez boşanmaya çalıştık sanki dağlar üzerimize yıkıldı. Ama birlikte de olmuyor. Bir kısır döngü yaşıyoruz. rüyamda hep ona boşanmak istediğimi haykırıyorum. Gerçekte ise söyleyemiyorum. Bir kuvvet bana engel oluyor.
O kadar karmaşık ki durumunuzBiliyorum canım, ama aldadıltığımı da düşünmüyorum çünkü aramızda o türden bir ilişki olmadı. Vajinismus vardı bende. Şimdi bütün sorunların bundan kaynaklandığını düşüneceksiniz, halbuki ben vajinismusun, bütün bu olumsuzluklar sebebiyle bilinç altımın verdiği bir tepki olduğunu düşünüyorum. Ona hiç güven duymadım. Ama boşanamadımda öff!