Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

İnsan belli bi yaştan sonra hayatında ses dertleşecek biri yoldaş arar derler. Sizde tam o yaşlardasınız. Duygusal boşluktayım dediginiz için diyorum. Bu adamla nereye kdr böyle devam ediceksinizki. Bence hayatınıza yeni birini alma vakti gelmişde geçiyor bile. Neden sizde hayatın tadına varamayasınız. Eşinizi boşayın. Onun ailesiyle yine görüşürsünüz. Sorun sizde degilki sonuçta. Ailenizede tepkinizi gösterin lütfen pasif olmayın. Erkekler her türlü hayatlarını yaşamakta özgürmüş gbi davranıyorlar. Alın karşınıza son kez konusun ve olmuyorsa yolları ayırın.

İkinci baharı yaşamak sizinde hakkınız..

Finans kaynağınız değilmiş madem Ayrılırsam rahatım bozulacak gibi yorum yazmıştınız ?????Duygusal açlığım tavan demeye getiriyorsunuz. Yukarıdaki bir cümlede yaşam kalitem onunla evlenince arttı diyorsunuz. Bu adamı sürekli yeren cümleler kuruyorsunuz ve yaşam kaliteniz artıyor. Siz kendinizle çelişmiyormusunuz??

Eşini sanal ortamda alsatan erkeklerle mi empati kurmayı yeğliyorsunuz?

Sabahın köründe müthiş bir yorum yapmışsınız

Yaşam kalitemin artmış olması kendime ait güvenli bir alanın oluşması, eşim bana bunları sağladı. Etrafıma beni dışardaki saldırılardan koruyacak bir duvar ördü. Ama o duvarın içinde sevgi ilgi yok. Sadece dışarda kalanlar beni incitemiyor.

Mutfağı mahveder ya. Pişirir pişirmesine de, kim temizleyecek.

Onunla orta yol yok denedim inanın ki.

üşenmedim okudum çok tatlı yorumlarınız var

Ama bence boşan git ablacım işin var hayatın var sosyalsın ne işin var böyle bi adamla, al tazminatını ödemek zorunda, kediyide kurtar kendinide..

Vajinismus sorununu aparatlarla falan çözmüş. Yani öyle bir korkum kalmadı demek istiyor . Fakat kocası cinsel birlikteliğe yanaşmadığı için eşiyle bunu yaşayamıyor. Çözdüm derken korkumu yendim demek istiyor birlikte olabilirim mânâsında.

Üzüldüm sizede. Erkekler niye böyledir. Ne kötü değil mi?!

Bana dememeden bilemezmiş gibi geldi bilmiyorum bu konuda pek malumatım yok
Bu arada avatardaki saçlar seninse mükemmelll miş

Bana dememeden bilemezmiş gibi geldi bilmiyorum bu konuda pek malumatım yok
Bu arada avatardaki saçlar seninse mükemmelll miş
Ben de vajinismustum , aparatla yendim ordan biliyorum. Kendisi de bayağı ilerleme kaydedip yenmiş. Teşekkür ederim canım:)

Üzüldüm sizede. Erkekler niye böyledir. Ne kötü değil mi?!
Cesareti gücü sorumluluğu anlatmak için erkek gibi tabir kullanılır ya bence kocaman bi palavra
Erkekliğin onda dokuzu kaçmak sorun çözmeye çalışan bi erkek tanımadım neyazıkki hep kaçıyorlar yoksayıyorlar

Gerçekten güzel benzetme yapmışsınız. Doğru tespit.

ulan şu hayatta bir kere de her şey tam tıkır yolunda gitse ne olur be!
adam iyi olur, ailesi kötü olur
adam kötü olur, ailesi iyi olur

hem gül gibi geçinecek iyi bir koca hem de gül gibi geçinecek kaynana, kayın peder, elti, görümce... olsa ne olur sanki !
illaki bir yerden imtihan olacak işte

Evet eşinizin yaptigi assagilayici birssy ama lutfen bi dusunun bu insanin bu duruma r
gelmesinde hic mi payiniz yok
Yok gerçekten. Onun için yaptıklarımı bilseniz.
Size şöyle örnek vereyim. Benimle açık saçık konuşmasının beni tahrik edeceğini söylüyorum. O bana sen sapıkmısın diyor, sonra onu ben " sertsever" kullanıcı adıyla küfürlü seks diye bir gruba üye olduğunu görüyorum. Gay, hatun her yol var popoma bir şaplağı, yada dudağıma bir öpücüğü çok gören adam, sanal alemde her türden takılıyor. Diyeceksiniz ki hem yaşlısın, demek ki birde çirkinsin. Tam tersi çok güzelim ve bir yerimde bşr pürüz yok. Geçen seneye kadar 2000 adet yarım saat içinde ip atlıyordum. Selülitin s si yok. Tam şaplanmalığım birde. Eşimin davranışlarını ne duygusal, ne fiziksel hakketmiyorum.

Geröekten. Herşeyin iyi olmasını çok istedim. Ailesi çok özel insanlar. Benim ailem gibi kaprisli, kibirli değiller. Banada şefkatle yaklaşıyorlar.

hani yeni evliydiniz
o boyundan öpme olayında verdiği örnek yeni evliyken olmuş
yani yazınca burda konuşmadaki gibi tonlama olmayınca anlaşılmamış yeni evliyken demek istemiş
aslında ben anladım öle demek istediğini ama çoğu kişi anlamamış soranlar var başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…