Ben çalışıyorum zaten. Kendi işim var ve evde de boş durmuyorum. Hobilerim var. Kitap okumayı seviyorum. Boş durmayı sevmem zaten. Spor yapıyorum.kendimi seviyorum. Bütün bu olumsuzluklara rağmen neşeli bir insanım. Sadece duygusal boşluk yaşıyorum. Biraz dertleşmek istedim o kadar.Eşiniz krizi fırsata çevirmiş.sanal aldatmalarla sanal tatminler yaşıyor.
Asıl soru siz böyle bir hayatı devam ettirmek istiyor musunuz? Şayet istiyorsanız kendinizi oyalayacak meşgaleler, edinin,kurslara spora gidin yararlı dernek faaliyetlerine verin ve eşinizi de bırakın fare gibi deliğinde bulduğu kırıntıları kemirip dursun.
Kediniz de mutsuz evliliklerdeki çocuklar gibi mutsuz oluyor.bari siz yoğun ilgi ve sevgi gösterin.
Bana sorsanız böyle ömür geçmez .
14 yıl olacak canım. Bu hale eşimin küsmeleri, kaprisleri yüzünden geldik.
Ben çalışıyorum zaten. Kendi işim var ve evde de boş durmuyorum. Hobilerim var. Kitap okumayı seviyorum. Boş durmayı sevmem zaten. Spor yapıyorum.kendimi seviyorum. Bütün bu olumsuzluklara rağmen neşeli bir insanım. Sadece duygusal boşluk yaşıyorum. Biraz dertleşmek istedim o kadar.Eşiniz krizi fırsata çevirmiş.sanal aldatmalarla sanal tatminler yaşıyor.
Asıl soru siz böyle bir hayatı devam ettirmek istiyor musunuz? Şayet istiyorsanız kendinizi oyalayacak meşgaleler, edinin,kurslara spora gidin yararlı dernek faaliyetlerine verin ve eşinizi de bırakın fare gibi deliğinde bulduğu kırıntıları kemirip dursun.
Kediniz de mutsuz evliliklerdeki çocuklar gibi mutsuz oluyor.bari siz yoğun ilgi ve sevgi gösterin.
Bana sorsanız böyle ömür geçmez .
Bunları parça parça anlattığınız için bilmememiz normal.Ben çalışıyorum zaten. Kendi işim var ve evde de boş durmuyorum. Hobilerim var. Kitap okumayı seviyorum. Boş durmayı sevmem zaten. Spor yapıyorum.kendimi seviyorum. Bütün bu olumsuzluklara rağmen neşeli bir insanım. Sadece duygusal boşluk yaşıyorum. Biraz dertleşmek istedim o kadar.
Benim de kedim var anlıyorum sizi. Ben tuvaletteyken bile miyavliyor iceri yanima gelmek istiyor. Bana çok düşkün. Nasıl içli nasil farkli miyavliyor biliyorum. Kiyamam ben öyle bir durumda.Ben öyle olsun istemiyorum. İkimizde sevelim kediyi. Hiç kedi beslediniz mi bilmem. Onlarda sessizlikten hoşlanmaz. Evde konuşmalar, koşuşturmalar, hareket olmalı. Çok çabuk yüz çeviriyor eşim bundan rahatsız oluyorum.
Evet ya kediye üzülüyorum. Görseniz kocaman masum gözlerle onu arıyor. Bende sıkıldım yalnız oturmaktan.Sanırım ortada alışılmış bir durum var. Konu sahibi eşinin değişmeyeceğini biliyor bu yüzden kediye üzülüyor gibi geldi bana. Ama üzücü.
Tuhaf bir adam. Kelimeler yetersiz kalıyor.Benim de kedim var anlıyorum sizi. Ben tuvaletteyken bile miyavliyor iceri yanima gelmek istiyor. Bana çok düşkün. Nasıl içli nasil farkli miyavliyor biliyorum. Kiyamam ben öyle bir durumda.
Eşiniz o hayvancagizin acı acı miyavlamasina dayanabiliyorsa merhameti falan da yok yani. Üzüldüm.
Adam tuvalet için bile dışarı çıkmıyor, orda bir yere mi yapıyor acaba? Şüphelendim şimdi.aklıma yaprak dökümü dizisini getirdi eşiniz, ali rıza beyde eşine kızıp yüklük gibi bir yere yerleşmişti elinde koca bavuluyla bide.ne saçma şey iki medeni insan gibi konuşmak varken saçmasapan hareketler bide alınganlığı cabası.sabrederim diyorsanız yapacak bişey yok ben kendi adıma ailesinide ne kadar seversem seveyim tahammül edemem.
Ablacım, "Bosan asla demem" dedim ilk yorumumda. Sadece alingan cocuksu bir adam sandim eşini. Ama sonraki yazdiklarini görünce dedigimi yuttum, dayanamayacagim..Evet ya kediye üzülüyorum. Görseniz kocaman masum gözlerle onu arıyor. Bende sıkıldım yalnız oturmaktan.
Ay abla sen çok yaşaBen sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.
Yol ver abla, kussun gotsin, hayatini yasaBen sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.
Ablam ya güldürdün gece gece.kocan çok antika valla nasıl rahat ediyor yüklükte yüklüğün kapısını kitlessene o işteykenAdam tuvalet için bile dışarı çıkmıyor, orda bir yere mi yapıyor acaba? Şüphelendim şimdi.
Ablaciğım ben seni hatırladım "Vajinismus " konusundan. Ben vajinismus idim, bin şükür yendim. O dönem forumdaki yazıları tek tek okuyordum sen de bayağı bilgiliydin bu konuda. Kızlara çok destek veriyodun. Hatta eşinin bu tip davranışları olduğunu o zaman da yazmıştın. Sana "Siz yendiniz mi?" gibisinden bir soru gelmişti, sen de evet yendim ama eşim yakınlaşmıyor demiştin. Kanepede öylece uyur duş almaz falan diye bir konuşma hatırlıyırum. Hatta çok şaşırmıştım bu kadın vajinismus hakkında bu kadar bilgi sahibi ve yenmiş, kocası neden böyle yapıyor diye. Allah yardımcın olsun Ablacım bence hiç takma emin ol senin kafan bu şekilde daha rahat. Senin icin cabalamayana sen hic cabalamaYorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi geceler....
Elma=eşinizEşimin ailesini çok seviyorum. Benim için en büyük kazanım onlar. Eltilerim eşimin yeğenleri, halası, kendi ailemde görmediğim sıcaklığı gördüm onlarda. Zaten bir kaç sefer boşanıyorduk hep araya girdiler, vazgeçirdiler. Öyleydi böyleydi derken bu güne kadar geldi işte.