Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Ben çalışıyorum zaten. Kendi işim var ve evde de boş durmuyorum. Hobilerim var. Kitap okumayı seviyorum. Boş durmayı sevmem zaten. Spor yapıyorum.kendimi seviyorum. Bütün bu olumsuzluklara rağmen neşeli bir insanım. Sadece duygusal boşluk yaşıyorum. Biraz dertleşmek istedim o kadar.

Ben çalışıyorum zaten. Kendi işim var ve evde de boş durmuyorum. Hobilerim var. Kitap okumayı seviyorum. Boş durmayı sevmem zaten. Spor yapıyorum.kendimi seviyorum. Bütün bu olumsuzluklara rağmen neşeli bir insanım. Sadece duygusal boşluk yaşıyorum. Biraz dertleşmek istedim o kadar.

Sanırım ortada alışılmış bir durum var. Konu sahibi eşinin değişmeyeceğini biliyor bu yüzden kediye üzülüyor gibi geldi bana. Ama üzücü.

Bunları parça parça anlattığınız için bilmememiz normal.
Duygusal boşluğun tek çaresi de ya eşinizle ilişkinizi bir şekilde normalleştirmek yada ayrılıp gönlünüze göre bir ilişki yaşamak.

Benim de kedim var anlıyorum sizi. Ben tuvaletteyken bile miyavliyor iceri yanima gelmek istiyor. Bana çok düşkün. Nasıl içli nasil farkli miyavliyor biliyorum. Kiyamam ben öyle bir durumda.
Eşiniz o hayvancagizin acı acı miyavlamasina dayanabiliyorsa merhameti falan da yok yani. Üzüldüm.

Sanırım ortada alışılmış bir durum var. Konu sahibi eşinin değişmeyeceğini biliyor bu yüzden kediye üzülüyor gibi geldi bana. Ama üzücü.
Evet ya kediye üzülüyorum. Görseniz kocaman masum gözlerle onu arıyor. Bende sıkıldım yalnız oturmaktan.

Tuhaf bir adam. Kelimeler yetersiz kalıyor.

Adam tuvalet için bile dışarı çıkmıyor, orda bir yere mi yapıyor acaba? Şüphelendim şimdi.

Evet ya kediye üzülüyorum. Görseniz kocaman masum gözlerle onu arıyor. Bende sıkıldım yalnız oturmaktan.
Ablacım, "Bosan asla demem" dedim ilk yorumumda. Sadece alingan cocuksu bir adam sandim eşini. Ama sonraki yazdiklarini görünce dedigimi yuttum, dayanamayacagim..
Yaşlı da degilsin, meslegin, kendine güvenin de varmış. Bırak o adamı hayatini yaşa. Cekilecek dert degilmis cidden sinirim bozuldu. Canlı sohbet falan..
Al kediyi de. Hayvancagizi da mındar eder bu adam

Ben sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.
Ay abla sen çok yaşa sal ipini gitsin ne tutuyorsun be ! ? Canına yazık .. Ne güzel hobilerin de varmış ..çalışamam diyorsan bukadar yılın bir nafakasi vardır herhalde ..al nafakanı geç karşıya .

bacim ne ettin adama kendini yukluge kapatmis: s saka biyana uzun suren bi durum degilse duzelebolir hersey daha da guzel olabolir ama aylardir ayni s3kukdeyse ve bundan uzuntu duymuyorda gecmis olsun canim

Yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi geceler....
Ablaciğım ben seni hatırladım "Vajinismus " konusundan. Ben vajinismus idim, bin şükür yendim. O dönem forumdaki yazıları tek tek okuyordum sen de bayağı bilgiliydin bu konuda. Kızlara çok destek veriyodun. Hatta eşinin bu tip davranışları olduğunu o zaman da yazmıştın. Sana "Siz yendiniz mi?" gibisinden bir soru gelmişti, sen de evet yendim ama eşim yakınlaşmıyor demiştin. Kanepede öylece uyur duş almaz falan diye bir konuşma hatırlıyırum. Hatta çok şaşırmıştım bu kadın vajinismus hakkında bu kadar bilgi sahibi ve yenmiş, kocası neden böyle yapıyor diye. Allah yardımcın olsun Ablacım bence hiç takma emin ol senin kafan bu şekilde daha rahat. Senin icin cabalamayana sen hic cabalama

Yuklukte ne var ki? Kullanmadiginiz esyalar mi? Ben kullanmadigim seylri ihtiyaci olan birinee veriyorum ya da atiyorum. Insanin hem gozu hem gonlu ferah oluyor. Kocan da birak otursun mutluysa orada. Kedi onun yolunu bos bos beklemeyi sana gelmeye tercih ediyorsa oyle daha mutludur. Zamanla kendisi icin en dogru karari verecektir kedi. Kocana yemek yapma bence. Kendi pisirip yesin.

Elma=eşiniz
Kabukları=eşinizin ailesi
Elma çok faydalıdır güzel bir meyvedir ve Elmanın kabuğu da çok faydalıdır gereklidir de vücut için. Ama gel gör ki elma için yaratılmıştır. Yani var olma sebebi elmayı korumaktır... demem o ki eşinin ailesiyle aranızdaki köprü yıkılmış. Anlıyorum çok sevdiğin insanlar onlar. Ama yıkılan körünün ardından karşıya her gün yüzerek geçmek seni yıpratır. Her gün ölüm riski yaşamak, keşke köprü yıkılmasaydı diyip diyip iç geçirmek ...(ıslanması soğuğu var bunun bir de) psikolojini yiyip bitirdin emin ol. Böyle gitmeyecek bu çok iyi biliyorsun. Eğri oturalım doğru konuşalım. 14 yıldır bu durum hazmedilmediyse ve buraya yazıldıysa önünüzdeki ,eğer varsa, 100 yıldan bile çözüm bekleme. Elmaya gelince... bazıları elmayı kabuğıyla sever bazıları kabuğunu soyar. Ama hiçbir insan görmedim ki elmayı sevmeyip de kabuğunu sevsin. Ya da kabuğunun hatrına elma yesin.yok valla öyle biri.

Konunuzu okuyunca kendinizi dert etmiyormuşsunuzda kediye dertlenmişsiniz gibi geldi,sonra yorumları okudum 14 senelik evliyim hep böyleydi,minvalinde mesajlarınızı gördüm,normal buldum zira alışmışsınızdır dile kolay 14 sene bunu yaşamışsınız. Ve kanıksamışsınız,eminim eskisi kadar üzmüyordur bu durum sizi.
Şayet mutsuzsanız,yanlız hissediyorsanız ki bu çok normal,aynı çatı altında tek kişilik hayatlar yaşıyorsunuz ikinizde. Ayrılmakta bir çözüm tabi,sonuçta kendi işiniz,hobileriniz varmış.
Yok ayrılmam diyorsanız bari odayı düzenleyin,eski kullanılmayan ne varsa atın,verin birilerine,eşinizinde kendine ait bir alanı olsun. Belki geri adımda atar. Barışırsinız,bir sonraki soruna kadar iki sohbet edersiniz. Ne denir başka bilemedim.
Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…