Çok uzun yaaa ...neresinden başlasam ki! Mesela,
Yeni evliyiz, boynumdan öptü ben gıdıklandım diye küstü ve dört gün salondaki kanepede yattı.
14 yıl olacak canım. Bu hale eşimin küsmeleri, kaprisleri yüzünden geldik.
Biliyorum canım, ama aldadıltığımı da düşünmüyorum çünkü aramızda o türden bir ilişki olmadı. Vajinismus vardı bende. Şimdi bütün sorunların bundan kaynaklandığını düşüneceksiniz, halbuki ben vajinismusun, bütün bu olumsuzluklar sebebiyle bilinç altımın verdiği bir tepki olduğunu düşünüyorum. Ona hiç güven duymadım. Ama boşanamadımda öff!Aldatma bu da ama. Ayrica bunu yapan herhangi biriyle aldatmaya da meyillidir. Bunun için illa tipinin duzgun olmasi, biriyle sevgili olması gerekmiyor.
Pardon canım. Yeni evliykenki küsme sebebini yazdım taaa 14 yıl önceki. Herşey o zaman başladı. İlk küsmesi. Üç günlük evliyken benim öpülürken gıdıklanıp kıkırdamış olmam, bu yüzden bana küsmüştü.ben iptaL ! ablacım sen de karar ver lutfen. Yeni mi evlisiniz, gıdıkladı mı, 14 yıldır evlisiniz küsmeleri mi bıktırdı. Ben sizden bişey anlamadım an itibariyle.
Biliyorum canım, ama aldadıltığımı da düşünmüyorum çünkü aramızda o türden bir ilişki olmadı. Vajinismus vardı bende. Şimdi bütün sorunların bundan kaynaklandığını düşüneceksiniz, halbuki ben vajinismusun, bütün bu olumsuzluklar sebebiyle bilinç altımın verdiği bir tepki olduğunu düşünüyorum. Ona hiç güven duymadım. Ama boşanamadımda öff!
14 yildir bu haldesiniz ve rahatinizi mi dusunuyorsunuz? hayat akip gidiyor farkinda misiniz, mutlu-huzurlu olmak varken sirf rahatiniz kacacak diye kendiniz bu hayati tercih etmissiniz. simdi dert yanmak ne kadar mantikli?Pardon canım. Yeni evliykenki küsme sebebini yazdım taaa 14 yıl önceki. Herşey o zaman başladı. İlk küsmesi. Üç günlük evliyken benim öpülürken gıdıklanıp kıkırdamış olmam, bu yüzden bana küsmüştü.
Ben sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.Ya hani küçük değilsiniz.Koca insansınız.Vajinusmussanız niye tedavi olmadınız? Cinsellik yaşamadan mı
evliliğiniz sürdü?Eğer öyleyse kocanızda bu durumdan bıkmış olabilir.Hiç bir şekilde aldatmayı tasvip etmiyorum
ama sız de bunca zamanda sorununuzu çözmeliydiniz.
Ben sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.
Ben sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.
Eşimin ailesini çok seviyorum. Benim için en büyük kazanım onlar. Eltilerim eşimin yeğenleri, halası, kendi ailemde görmediğim sıcaklığı gördüm onlarda. Zaten bir kaç sefer boşanıyorduk hep araya girdiler, vazgeçirdiler. Öyleydi böyleydi derken bu güne kadar geldi işte.14 yildir bu haldesiniz ve rahatinizi mi dusunuyorsunuz? hayat akip gidiyor farkinda misiniz, mutlu-huzurlu olmak varken sirf rahatiniz kacacak diye kendiniz bu hayati tercih etmissiniz. simdi dert yanmak ne kadar mantikli?
Şu yüklüğe girmeseydi iyiydi!Eee geriye ne kalıyor? Ya kaygısız başım azıcık aşım deyip ayrılacaksın ya da ben hayatıma bakarım şartlarımdan
vazgeçmem deyip oturup çekeceksin.
Ne desin başka bu millet sana?Adamın huyu bu belli ki.
Engellemek çözüm değil ki.evin internetini kesin :) kendi telefonunuzun gb yukseltın. Onunki illa bitecek :)
Ahzggaahhsahha off bu konu yüzünden sebepsiz bi gülme aldı beni sinirim bozulduŞu yüklüğe girmeseydi iyiydi!
aklıma yaprak dökümü dizisini getirdi eşiniz, ali rıza beyde eşine kızıp yüklük gibi bir yere yerleşmişti elinde koca bavuluyla bide.ne saçma şey iki medeni insan gibi konuşmak varken saçmasapan hareketler bide alınganlığı cabası.sabrederim diyorsanız yapacak bişey yok ben kendi adıma ailesinide ne kadar seversem seveyim tahammül edemem.ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Evet çözmeliydik, ama bana hiç destek olmadı.Ya hani küçük değilsiniz.Koca insansınız.Vajinusmussanız niye tedavi olmadınız? Cinsellik yaşamadan mı
evliliğiniz sürdü?Eğer öyleyse kocanızda bu durumdan bıkmış olabilir.Hiç bir şekilde aldatmayı tasvip etmiyorum
ama sız de bunca zamanda sorununuzu çözmeliydiniz.
Biraz bencilce bir yorum olmuş . Kedin var diye kedisi için empati yapacağına, kocasının gözünün içine bakıp merhamet göremeyen bir hemcinsine üzülmeni dilerdim.Ben en çok kediye üzüldüm ... Kendi kedim geldi aklıma gözümün içine bakınca bile kıyamam ...
Ben öyle olsun istemiyorum. İkimizde sevelim kediyi. Hiç kedi beslediniz mi bilmem. Onlarda sessizlikten hoşlanmaz. Evde konuşmalar, koşuşturmalar, hareket olmalı. Çok çabuk yüz çeviriyor eşim bundan rahatsız oluyorum.