Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Çok uzun yaaa ...neresinden başlasam ki! Mesela,
Yeni evliyiz, boynumdan öptü ben gıdıklandım diye küstü ve dört gün salondaki kanepede yattı.

14 yıl olacak canım. Bu hale eşimin küsmeleri, kaprisleri yüzünden geldik.

ben iptaL ! ablacım sen de karar ver lutfen. Yeni mi evlisiniz, gıdıkladı mı, 14 yıldır evlisiniz küsmeleri mi bıktırdı. Ben sizden bişey anlamadım an itibariyle.

Aldatma bu da ama. Ayrica bunu yapan herhangi biriyle aldatmaya da meyillidir. Bunun için illa tipinin duzgun olmasi, biriyle sevgili olması gerekmiyor.
Biliyorum canım, ama aldadıltığımı da düşünmüyorum çünkü aramızda o türden bir ilişki olmadı. Vajinismus vardı bende. Şimdi bütün sorunların bundan kaynaklandığını düşüneceksiniz, halbuki ben vajinismusun, bütün bu olumsuzluklar sebebiyle bilinç altımın verdiği bir tepki olduğunu düşünüyorum. Ona hiç güven duymadım. Ama boşanamadımda öff!

ben iptaL ! ablacım sen de karar ver lutfen. Yeni mi evlisiniz, gıdıkladı mı, 14 yıldır evlisiniz küsmeleri mi bıktırdı. Ben sizden bişey anlamadım an itibariyle.
Pardon canım. Yeni evliykenki küsme sebebini yazdım taaa 14 yıl önceki. Herşey o zaman başladı. İlk küsmesi. Üç günlük evliyken benim öpülürken gıdıklanıp kıkırdamış olmam, bu yüzden bana küsmüştü.

Biliyorum canım, ama aldadıltığımı da düşünmüyorum çünkü aramızda o türden bir ilişki olmadı. Vajinismus vardı bende. Şimdi bütün sorunların bundan kaynaklandığını düşüneceksiniz, halbuki ben vajinismusun, bütün bu olumsuzluklar sebebiyle bilinç altımın verdiği bir tepki olduğunu düşünüyorum. Ona hiç güven duymadım. Ama boşanamadımda öff!

Ya hani küçük değilsiniz.Koca insansınız.Vajinusmussanız niye tedavi olmadınız? Cinsellik yaşamadan mı

evliliğiniz sürdü?Eğer öyleyse kocanızda bu durumdan bıkmış olabilir.Hiç bir şekilde aldatmayı tasvip etmiyorum

ama sız de bunca zamanda sorununuzu çözmeliydiniz.

evin internetini kesin :) kendi telefonunuzun gb yukseltın. Onunki illa bitecek :)

Pardon canım. Yeni evliykenki küsme sebebini yazdım taaa 14 yıl önceki. Herşey o zaman başladı. İlk küsmesi. Üç günlük evliyken benim öpülürken gıdıklanıp kıkırdamış olmam, bu yüzden bana küsmüştü.
14 yildir bu haldesiniz ve rahatinizi mi dusunuyorsunuz? hayat akip gidiyor farkinda misiniz, mutlu-huzurlu olmak varken sirf rahatiniz kacacak diye kendiniz bu hayati tercih etmissiniz. simdi dert yanmak ne kadar mantikli?

Ya hani küçük değilsiniz.Koca insansınız.Vajinusmussanız niye tedavi olmadınız? Cinsellik yaşamadan mı

evliliğiniz sürdü?Eğer öyleyse kocanızda bu durumdan bıkmış olabilir.Hiç bir şekilde aldatmayı tasvip etmiyorum

Ben sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.

Gönlünü alin eşinizin ya da o sizin kim sucluysa boşanmak hoş değil gerçi ben mevzuya pek odaklanamadim ama yine de

Ben sorunumu çözdüm. Doktora falan gittim ona da küstü. Ya adam boyuna küsüyor. Ben ne yapayım.

Eee geriye ne kalıyor? Ya kaygısız başım azıcık aşım deyip ayrılacaksın ya da ben hayatıma bakarım şartlarımdan

vazgeçmem deyip oturup çekeceksin.

Ne desin başka bu millet sana?Adamın huyu bu belli ki.

14 yildir bu haldesiniz ve rahatinizi mi dusunuyorsunuz? hayat akip gidiyor farkinda misiniz, mutlu-huzurlu olmak varken sirf rahatiniz kacacak diye kendiniz bu hayati tercih etmissiniz. simdi dert yanmak ne kadar mantikli?
Eşimin ailesini çok seviyorum. Benim için en büyük kazanım onlar. Eltilerim eşimin yeğenleri, halası, kendi ailemde görmediğim sıcaklığı gördüm onlarda. Zaten bir kaç sefer boşanıyorduk hep araya girdiler, vazgeçirdiler. Öyleydi böyleydi derken bu güne kadar geldi işte.

ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
aklıma yaprak dökümü dizisini getirdi eşiniz, ali rıza beyde eşine kızıp yüklük gibi bir yere yerleşmişti elinde koca bavuluyla bide.ne saçma şey iki medeni insan gibi konuşmak varken saçmasapan hareketler bide alınganlığı cabası.sabrederim diyorsanız yapacak bişey yok ben kendi adıma ailesinide ne kadar seversem seveyim tahammül edemem.

Eşiniz krizi fırsata çevirmiş.sanal aldatmalarla sanal tatminler yaşıyor.
Asıl soru siz böyle bir hayatı devam ettirmek istiyor musunuz? Şayet istiyorsanız kendinizi oyalayacak meşgaleler, edinin,kurslara spora gidin yararlı dernek faaliyetlerine verin ve eşinizi de bırakın fare gibi deliğinde bulduğu kırıntıları kemirip dursun.
Kediniz de mutsuz evliliklerdeki çocuklar gibi mutsuz oluyor.bari siz yoğun ilgi ve sevgi gösterin.
Bana sorsanız böyle ömür geçmez .

Evet çözmeliydik, ama bana hiç destek olmadı.

Ben öyle olsun istemiyorum. İkimizde sevelim kediyi. Hiç kedi beslediniz mi bilmem. Onlarda sessizlikten hoşlanmaz. Evde konuşmalar, koşuşturmalar, hareket olmalı. Çok çabuk yüz çeviriyor eşim bundan rahatsız oluyorum.

adam canlı sohbette hatunlarla konuşuyor sizden ayrı hayat kurmuş
sizin derdiniz kediyi niye içeri almiyor
iyi misiniz
gerçeklerin olanların farkında mısınız

X