Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

valla ben gulerim nasil dayaniyorsunuz.Kapisina gidin sorunun ney deyin boyle surmez yani.Aldatma konusuna hic girmicem oralar benm sinirimi yukseltiyor.
Gittim konuştum zaten. Gayet mantıklı ve arkadaşca, ...yaaa nasıl anlatayım bu adamı bilmem ki..odun bildiğiniz kütük işte.

ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
evsiz barksiz copluklerde yasamak gibi bir sey midir ki kocan cocuklugunda terk mi edilmis bir kuytu koseye cekilip aci mi cekmis yazik adama simdi acidim

paylaştığınız hiçbir şey kalmamış ki.. ev arkadaşı desen onunlada sohbet edersin..
aldatıyorda niye uzatıyorsunuz ne beklentiniz var başka kadınlarla sanaldan aşk yaşayan adamdan?

ilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Zaten kopmuş bağlar iletişim desen sıfır boşayın niye aynı evi paylaşıyorsunuz ki canım

Korkunç bir hal resmen bir konuşmayı,çözmeyi falan deneyin

Siz zaten manen boşanmışsınız. Neden bunu resmiyete döküp evleri ayırmıyorsunuz? Hayır hiç anlaşamayan ve hep ayrı ayrı hareket eden iki insan için aynı evde olmakta bir zulüm. Her gün gerilmek huzursuz olmak zorundasınız. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz
Üç kere boşanmanın eşiğine geldik vazgeçtik.

Eşim duygusal ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Onun haricinde rahat bir hayatım var. Boşanırsam duygusal ihtiyaçlarımı karşılayacak bir erkek çıkacakmı karşıma (51 yaşındayım, heee bu kadında yaşlıymış demeyin çoğunuzu cebimden çıkartırım, ona göre ha!) ve üstelik rahatımda bozulacak. Aynı şartlarda yaşayamayacağım.

Antrapoza girmiş sanırım eşiniz . Beraber terapiye mi gitseniz acaba?

Eşim duygusal ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Onun haricinde rahat bir hayatım var. Boşanırsam duygusal ihtiyaçlarımı karşılayacak bir erkek çıkacakmı karşıma (51 yaşındayım, heee bu kadında yaşlıymış demeyin çoğunuzu cebimden çıkartırım, ona göre ha!) ve üstelik rahatımda bozulacak. Aynı şartlarda yaşayamayacağım.
Annemle aynı durumdasınız. Oda 51 yaşında ve babamla ayrı yatalar.. Ben kendimi bildim bileli. İkiside deli gibi boşanmak istiyor ama annem maddi sebeplerden dolayı yapamıyor. Bu yüzden aynı evde iki yabancı gibiler. Belki sizde o imkan vardır diye düşünmüştüm.

Yeni evlenmişsiniz.. Tatile çıkın beraber . Yurt dışı turu mesela..

İnternetten canlı sohbetler vs var. Yakalaladım çok kez. Gerçekte ise aldatma yok. Çünkü tipi müsait değil. Yoksa kimse tutamazdı onu.

Aldatma bu da ama. Ayrica bunu yapan herhangi biriyle aldatmaya da meyillidir. Bunun için illa tipinin duzgun olmasi, biriyle sevgili olması gerekmiyor.

paylaştığınız hiçbir şey kalmamış ki.. ev arkadaşı desen onunlada sohbet edersin..
aldatıyorda niye uzatıyorsunuz ne beklentiniz var başka kadınlarla sanaldan aşk yaşayan adamdan?
Evet belki biraz cesarete ihtiyacım var.

51 yaşına kadar bu şekilde mi geldiniz :110:
Gerçekten rahat yaşamak mutlu yaşamaktan önemli mi?
Birlikte bile yemek yiyemediğim bi adamla sarayda yaşasam ne olur ya hu
Aklım almadı
:işsiz:

Hani esin internette baskalariyla görüsme çabasına girmese erkekler büyümeyen cocuktur, hepsi ayni duzelir diye güzelleme yapabilirdim ama cınk bu adam olmamış yenisini al.

Ama önce gündüz yüklüğü biraz akşam adamın kafasına düşecek şekilde düzenle, eğimli koy falan.. tabi öldürme adami haberlerde karısı adamı yüklükle öldürdü diye çıkarsa çok vicdan azabı çekerim.:KK43: şaka tabiiki yapma böyle şeyler Allah'ından bulsun...:KK45:

X