Sorun oturma odasını kendime hobi odası yapmam ve bundan sonra salonda oturacak olmamız. Gerçi ben eşimin hiç oturduğunu görmedim. Hasta gibi battaniyelerin altında uzanır hep. Sonrada tv karşısında uyur kalır. Üstelik benim hobi odasına gerçekten ihtiyacım var. Çok malzemem var. Ortalığı fazlaca dağıtıyorum.Kaç yıllık evlisiniz?
Sorun ne?
Ah klavye... bir de okuyorum yazdıklarımı.kusira bakmayin
kediye üzülüyorum olmasın ?
Orda sigara içiyor. Odayı da havalandırmıyor. Bildiğiniz gaz odası gibi.Kapıyı kapatmak zorunda mı ayrı durcaksa dursun yine kedinin suçu ne içeri almıyor ne kötü birisi
Kedimizle ondan daha çok ilgileniyorum zaten. Beni sever, ama eşime aşık bir kedi. O büyüttü, onun kokusuna çok alışık. Ofiste, sürekli klavyesine yatardı, bir iş yaptırmazdı ona. Ama eşim ona karşı sorumluluklarını yerine getirmezdi. Aşısı, tuvalet kabı temizliği vs.. aklına eserse. Ben daha özen gösteriyorum herşeyine. Kocam umursamaz birisi. Sadece kendi keyfi ve rahatı önemli.Kendine alıştır kediyi yani sana da çok düşkün duruma getir ilgilen al kucağına sev başını okşa sarıl vs... Evliliğin hakkında yorum yapamadım kusura bakma çünkü evlilik namına bişey kalmamış bari o minnak mutlu olsun
Erkekler böyle benim kocam benimle küs olduğunda çocuklarada küsüyorBende kediye üzüldüm. Kocam büyüttü onu işyerinde sonra eve getirdik. Hani ben neyse de, kedicik ne yapmış olabilir ona?!
Çok uzun yaaa ...neresinden başlasam ki! Mesela,
Eğer tek sorun buysa İllaki vardır bi çözümü yanı böyle basit bi sebepten bu kadar küslüğe ne gerek var ayrı yemek yemeler ayrı uyumalar bi şekilde oturup konuşulur ve çözüm bulunur başka sorunlar varsa bilemem ama yalnız buysa sebep bu tepkiler biraz fazla olmuş gibiSorun oturma odasını kendime hobi odası yapmam ve bundan sonra salonda oturacak olmamız. Gerçi ben eşimin hiç oturduğunu görmedim. Hasta gibi battaniyelerin altında uzanır hep. Sonrada tv karşısında uyur kalır. Üstelik benim hobi odasına gerçekten ihtiyacım var. Çok malzemem var. Ortalığı fazlaca dağıtıyorum.
Ne gıcık bir durum. Sizi anlıyorum.Erkekler böyle benim kocam benimle küs olduğunda çocuklarada küsüyor
İnternet, laptop, cep telefonu ikisi nir arada. küslüğü lehine çevirmiş durumda. Halinden fazlasıyla memnun. İnternette aşk yaşıyor.Mesele nedir, insan durduk yere hadi ben yüklüğe yerleşeyim demez, detaylar detaylar detaylar...sherlock ne diyo: çamur olmadan tuğla yapılmaz
Çok uzun yaaa ...neresinden başlasam ki! Mesela,
Yeni evliyiz, boynumdan öptü ben gıdıklandım diye küstü ve dört gün salondaki kanepede yattı.
İnternet, laptop, cep telefonu ikisi nir arada. küslüğü lehine çevirmiş durumda. Halinden fazlasıyla memnun. İnternette aşk yaşıyor.
Aslında sorunumuz şu ayrılmalıyız ayrılamıyoruz. Evin içinde sınırları test ediyoruz. Neden ayrılamıyoruz bilemiyorum. Aramızda hiç bir şey yok. Bir kaç kez boşanmaya çalıştık sanki dağlar üzerimize yıkıldı. Ama birlikte de olmuyor. Bir kısır döngü yaşıyoruz. rüyamda hep ona boşanmak istediğimi haykırıyorum. Gerçekte ise söyleyemiyorum. Bir kuvvet bana engel oluyor.Eğer tek sorun buysa İllaki vardır bi çözümü yanı böyle basit bi sebepten bu kadar küslüğe ne gerek var ayrı yemek yemeler ayrı uyumalar bi şekilde oturup konuşulur ve çözüm bulunur başka sorunlar varsa bilemem ama yalnız buysa sebep bu tepkiler biraz fazla olmuş gibi