Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

Teşekkür ederim yazı için. Devamını da bekliyorum. Ama benim çözümlediğim. Eşimi, umursamamak, kırıldığımı belli etmemek, ona bağırmak, hatta yanlış ama hakaret ederek bağırıp konuşmak, onu süt dökmüş kediye çeviriyor ve nedense mutlu olduğunu hissediyorum. Sert sesle azarlamamdan , veya herhangi birisine yüksek sesle çıkışmamdan kavga etmemden memnun oluyor. Bu öfkeli hali çok ender yaşarım. Sonsuz sabrı olan bir insanım. Ama şimdi yüklüğe gidip ona avazım çıktığı kadar bağırsam, hakaret etsem benden iyisi olmaz. Kuzu kesilir. Ayağına masaj istermisin falan der. gelip sırtımı falan ovar. Tecrübe etmişimdir. Ama bağıramıyorum. Sert olmayı sevmiyorum. Çok ender zıvanadan çıkmışımdır.

Bence git bağır çağır. Anladığı dil o demek ki:))

Sizi çok merak ediyorum konunun başından beri
Bende sizi merak ediyorum. Bana cevap yazdığınız, sıkıntımı giderdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Klavyeye dokunan parmak uçlarınız ve yardımsever yüreğiniz dert görmesin.

Yukluge daha fazla esya koy, alani iyice daralt belki bikar:) Saka bir yana, bunu kendine neden yaptin ve neden hala yapiyorsun?
Başka bir yaşantım olamazmış gibi geliyor. Belki doğru değil, ama öyle hissediyorum. Gelecek yok gibi.

O ne öyle ya hiç normal değil. Başlarda bi annesi çok kötü yetiştirmiş demiştiniz sanırım dimi, ondan böyle yapıyor heralde. Siz artık ev arkadaşı olmuşsunuz, ne istediğinize karar verip cesaretinizi kırmadan devam etmenizi öneririm. Benim eşiminde böyle dönemleri gel gitleri olur ama sizinki çok daha fenaymış .en zor insanlar da bize denk gelmiş malesef.

valla ne yapmanız gerektiği apaçık ortada soruyor musunuz bir de ? neden bu evliliği sürdürüyorsunuz anlamadım cidden

valla ne yapmanız gerektiği apaçık ortada soruyor musunuz bir de ? neden bu evliliği sürdürüyorsunuz anlamadım cidden

Evet ama, ayak sürtmeye başladı. Orda mutsuz.

bence kapıdan fındık fıstık atın içeri. napıyorsun derse ne bileyim kapadın kendini buraya koca kış besleyeyim seni dedim dersiniz. çok sağlam bir şok olur. o şokla odadan çıkar.bayada kovalar sizi ha ama yakarsa ne yapar bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…