Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

hiç ellemeyin naparsa yapsın orda.demekki kendini işe yaramaz " antika " olarak görüyor. kendini insan yerine koysa yanınızda otururdu.

ne yapmak istiyor peki?
ben sormuştum gerçi de bi daha sorayım eşinden umudun var mı geleceğe dair?
ve de hiç tedavi gördü mü?
Yok canım umudum! O değişmez o değişsede benim hislerim değişmez. Kendimi pinokyonun perisi gibi hissediyorum. Pinokyo ne kadar yanlış yapsada, peri onu terkedemiyor. Şartlanmış bir kere.

Tam kovalayacak adam zaten he he..fındık fıstığa yazık olur. Zaten benden davet bekliyor, artık sıkıldı. Üç haftadır yüklükte. Ama ben ayak altında istemiyorum Artık. Böyle iyiymiş.

Yok canım umudum! O değişmez o değişsede benim hislerim değişmez. Kendimi pinokyonun perisi gibi hissediyorum. Pinokyo ne kadar yanlış yapsada, peri onu terkedemiyor. Şartlanmış bir kere.
tam olarak konunun amacı ne peki?
kusura bakma.
kendin için bütün çözüm yollarını tıkamış görünüyorsun.
odaklandığın noktalar da değişik geldi bana.
durumunuzu netlikle değerlendiremiyorsun.
sanırım böyle sürdüreceksiniz evliliği siz.

Canım dertleşmeye, hislerimi dökmeye çok ihtiyacım vardı. Çözümü, ne yapmam gerektiğini biliyorum, sadece adım atamıyorum. Belki biraz cesaret bulmak istemiş de olabilirim.

benimki toptan kahveden eve ancak yatıya geliyor.bende kestirip atamadım 3 senedir.
Ya sanada şöyle yap böyle yap, kapıyı kilitle, eve alma diyeceğim ama o kadar biliyorsan kendin yapsana diyeceklerini bildiğimden elim kolum bağlı yorum yapamıyorum. Tüh yaaa!

Ya sanada şöyle yap böyle yap, kapıyı kilitle, eve alma diyeceğim ama o kadar biliyorsan kendin yapsana diyeceklerini bildiğimden elim kolum bağlı yorum yapamıyorum. Tüh yaaa!
başkasını bilmemde başa gelince insan öyle yapamıyor maalesef kapıya da sandalye dayadım zar dor açtı. öyle de bi mesaj verdim hem lafla hem bu şekil ama değişen bir şey yok.

Size bayıldım. 23 yaşındayım. Yanılmıyorsam siz de 50lerindeymişsiniz. Annem olmanızı çok isterdim :) En kötü ihtimal komşum olun. Böyle karşılıklı kahve içmek için 10 adım ötemde olun isterdim

Ya gerçekten durumun zor ve can sıkıcı. Paylaşmak her derdi biraz azaltıyor :)
Eşin kendini seninle kamufle ediyor, kendi pasifliğini çirkinliğini veya varsa baska bir kusurunu.. öyle gibi biraz. Böyle odalara sıkışık bir hayat ne kadar devam edecek. İnsan güzel becerikli bir karısı varken niye ondan kaçar anlamak cidden zor. Allah yardımcın olsun en azından yaz paylaş rahatla, zamanla belki bir çözüm çıkar önüne.

Sağol canım. Beni anladığın için. Evet paylaşınca yük bayağı eksiliyor.

Sağol canım yaaaa. Çok tatlısın.

başkasını bilmemde başa gelince insan öyle yapamıyor maalesef kapıya da sandalye dayadım zar dor açtı. öyle de bi mesaj verdim hem lafla hem bu şekil ama değişen bir şey yok.
Bu kahve alışkanlığıda çok kötü gerçekten. Çocuğunuz varsa daha da zor. Akşamları babasız oturuyorlar. Kendime hayrım yok ama, sana bir tavsiyede bulunayım. Sende al el işini git kahveye eşinin karşısına otur. Ne yapar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…