Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapmak istiyor peki?Evet ama, ayak sürtmeye başladı. Orda mutsuz.
Yok canım umudum! O değişmez o değişsede benim hislerim değişmez. Kendimi pinokyonun perisi gibi hissediyorum. Pinokyo ne kadar yanlış yapsada, peri onu terkedemiyor. Şartlanmış bir kere.ne yapmak istiyor peki?
ben sormuştum gerçi de bi daha sorayım eşinden umudun var mı geleceğe dair?
ve de hiç tedavi gördü mü?
benim durumda bi nevi böyle.Yok canım umudum! O değişmez o değişsede benim hislerim değişmez. Kendimi pinokyonun perisi gibi hissediyorum. Pinokyo ne kadar yanlış yapsada, peri onu terkedemiyor. Şartlanmış bir kere.
Tam kovalayacak adam zaten he he..fındık fıstığa yazık olur. Zaten benden davet bekliyor, artık sıkıldı. Üç haftadır yüklükte. Ama ben ayak altında istemiyorum Artık. Böyle iyiymiş.bence kapıdan fındık fıstık atın içeri. napıyorsun derse ne bileyim kapadın kendini buraya koca kış besleyeyim seni dedim dersiniz. çok sağlam bir şok olur. o şokla odadan çıkar.bayada kovalar sizi ha ama yakarsa ne yapar bilemiyorum :)
Yaaa. Bak seni anlarım. Seninkinin derdi ne?benim durumda bi nevi böyle.
tam olarak konunun amacı ne peki?Yok canım umudum! O değişmez o değişsede benim hislerim değişmez. Kendimi pinokyonun perisi gibi hissediyorum. Pinokyo ne kadar yanlış yapsada, peri onu terkedemiyor. Şartlanmış bir kere.
benimki toptan kahveden eve ancak yatıya geliyor.bende kestirip atamadım 3 senedir.Yaaa. Bak seni anlarım. Seninkinin derdi ne?
Canım dertleşmeye, hislerimi dökmeye çok ihtiyacım vardı. Çözümü, ne yapmam gerektiğini biliyorum, sadece adım atamıyorum. Belki biraz cesaret bulmak istemiş de olabilirim.tam olarak konunun amacı ne peki?
kusura bakma.
kendin için bütün çözüm yollarını tıkamış görünüyorsun.
odaklandığın noktalar da değişik geldi bana.
durumunuzu netlikle değerlendiremiyorsun.
sanırım böyle sürdüreceksiniz evliliği siz.
Ya sanada şöyle yap böyle yap, kapıyı kilitle, eve alma diyeceğim ama o kadar biliyorsan kendin yapsana diyeceklerini bildiğimden elim kolum bağlı yorum yapamıyorum. Tüh yaaa!benimki toptan kahveden eve ancak yatıya geliyor.bende kestirip atamadım 3 senedir.
başkasını bilmemde başa gelince insan öyle yapamıyor maalesef kapıya da sandalye dayadım zar dor açtı. öyle de bi mesaj verdim hem lafla hem bu şekil ama değişen bir şey yok.Ya sanada şöyle yap böyle yap, kapıyı kilitle, eve alma diyeceğim ama o kadar biliyorsan kendin yapsana diyeceklerini bildiğimden elim kolum bağlı yorum yapamıyorum. Tüh yaaa!
Kendimi beğenmiş gibi olmak istemiyorum, ama ben bayağı güzel bir kadınım. Eşim de benimle sadece güzel olduğum çin evlendi. Ve etrafa göstermekten hoşlanıyor. beni arkadaşlarıyla tanıştırmaktan, akraba toplantılarına çağırmaktan, dikkat çekmemden haz alıyor. Beni ön plana atıyor ve kendisi geri planda kalıp beni izliyor. Kişilik olarak varlığı yokluğu belli değil. Hiç konuşmaz. Sadece susar ve çevresindekileri izler. Hiç bir konuda fikrini açıklamaz. Öylece oturur. Bir keresinde ablası bile " yeter artık ağzından bir laf çıksın be! " diye isyan etmişti. Akraba toplantısında.
Eşcinsel olmasından ben de şüphelenmedim değil. bilemiyorum.
Öff.. zor ya anlamıyorum. Her şeye yürüyecek tipten.
Bu yaşadıklarım tamamen benim suçum biliyorum. Ayrılmamakla kendime eziyet ediyorum. Sadece dertleşmek istedim. Konuyu açtığım gün stresten sesim kısıldı birden. Burada yazışarak biraz rahatladım. Kendimi daha iyi hissettim.
Sağol canım. Beni anladığın için. Evet paylaşınca yük bayağı eksiliyor.Ya gerçekten durumun zor ve can sıkıcı. Paylaşmak her derdi biraz azaltıyor :)
Eşin kendini seninle kamufle ediyor, kendi pasifliğini çirkinliğini veya varsa baska bir kusurunu.. öyle gibi biraz. Böyle odalara sıkışık bir hayat ne kadar devam edecek. İnsan güzel becerikli bir karısı varken niye ondan kaçar anlamak cidden zor. Allah yardımcın olsun en azından yaz paylaş rahatla, zamanla belki bir çözüm çıkar önüne.
Sağol canım yaaaa. Çok tatlısın.Size bayıldım. 23 yaşındayım. Yanılmıyorsam siz de 50lerindeymişsiniz. Annem olmanızı çok isterdim :) En kötü ihtimal komşum olun. Böyle karşılıklı kahve içmek için 10 adım ötemde olun isterdim
Bu kahve alışkanlığıda çok kötü gerçekten. Çocuğunuz varsa daha da zor. Akşamları babasız oturuyorlar. Kendime hayrım yok ama, sana bir tavsiyede bulunayım. Sende al el işini git kahveye eşinin karşısına otur. Ne yapar acaba?başkasını bilmemde başa gelince insan öyle yapamıyor maalesef kapıya da sandalye dayadım zar dor açtı. öyle de bi mesaj verdim hem lafla hem bu şekil ama değişen bir şey yok.
Heyy! Kapısına kağıt yapıştıracağım. " işe yaramayan kıvır zıvırlar odası" diye. Bana çok iyi fikir verdin.İçeri girince kapıyı üstüne kilitle. Tam da yerini bulmuş adam. Kullanılmayan eşyalar bölümü
İnşallah mesaj yerini bulur.Heyy! Kapısına kağıt yapıştıracağım. " işe yaramayan kıvır zıvırlar odası" diye. Bana çok iyi fikir verdin.