Kocam yüklük olarak kullandığım odada oturuyor.

İlk defa bir konunun fake olabileceğini düşündüm doğrusu. Konunuz da yorumlarınız da şikayetleriniz de beklentileriniz de bana çok garip geldi, Ekşi'den filan mı geldiniz diye düşünmedim desem yalan olur.

Şöyle ki bu adamla yatakları ayıralı uzun zaman olmuş, evde sadece ev arkadaşı modunda takılıyormuşsunuz; bunların hiçbiri sorun değil, bunları aşıp sindirmişsiniz ama adamın gidip kendini yüklüğe kapatmasını sorun etmişsiniz; yüklükten çıkaydı iyiydi diyorsunuz.

Cinsel hayatınız yok, adam sanal seks yapıyor ve bunu da biliyorsunuz ama sizin tavrınız: " 51 yaşındayım ama gençlere taş çıkarırım, popom taş gibidir tam şaplatmalık bir popom var ama o gidiyor sanal seks yapıyor, beni hak etmiyor " gibi ilginç bir yorum.

Evliliğiniz ilk yıllarında eşinizin iş çıkışına yakın duş fantezisi yapmak istemişsiniz. Çamaşırlarınızı da koymuşsunuz ki anlasın duşta olduğunuzu diye detay da vermişsiniz. Ama adam anlamamış, gitmiş kendisine yumurta kırmış yumurta yemiş. Yemek niye hazır değil diye de size trip atıp küsmüş.

Duş fantezinizi anlamadı diye oturup ağlamanızı anlarım, sonuçta evliliğinizin ilk yılları yaş 25-30 arası. Romantizm konusunda erkeklerden çok fazla beklenti içerisinde olduğumuz yaşlar... Ama şimdi 51 yaşında olgun bir hanımefendi olarak, o yıllara dayalı beklentinizin hüsranla sonuçlanmasına hala içerlemenizi cidden anlamadım. Yani erkek milleti sonuçta; çok da komplike varlıklar değillerdir, incelikten romantizmden çoğu anlamaz. O yaşlarda bunu sorun etmenizi anlarım ama şu an hala sorun etmenizi cidden anlamadım, bunları aşmış olmanız gerekiyordu halbuki.

Siz gerçekten 51 yaşında mısınız ya. Bu msj hiç öyle göstermedi. Ne ailesi ne annesi ne babası bu yasta. Kim karışacak size veya karışabilir. Sürekli kendinizi ovmussunuz. Madem o kadar ozguvenlisiniz kendi başınıza çok güzel hayat surersiniz. Yok öyle olmadiginiz için kendinizi burda öyle gosteriyorsaniz o ayrı. Resmen konudan fake lik fışkırıyor.

Bence sen anlamaya çalışma canım!

Bir fakedir gidiyoruz, hayırdır inşallah!

Bence sen anlamaya çalışma canım!

Şu yazdıklarınızı Allah aşkına bir okuyun.
Ayrı yatıyoruz, yemekleri de ayrı yiyoruz, paylaştığımız bir şey yok diyorsunuz; bunları aşmışsınız ama adamın kendini yüklüğe kapatmasını sorun etmişsiniz.
Eşinizin sanal seks yaptığını biliyorsunuz ama siz "51 yaşındayım ama aslında şaplatmalık taş gibi popom var, popoma bir şaplağı, dudağıma bir öpücüğü çok gören adam sanalda takılıyor, aslında beni hak etmiyor" diye çok ilginç ötesi bir yorum yapıyorsunuz. Sanki sanalda takılması çok normalmiş gibi oldukça esprili bir üslupla anlatıyorsunuz bunu. Adamın sanal seks yapmasını bile sindirmişsiniz ama bu adamdan romantizm beklentileriniz var, ha bir de yüklükten çıkaydı iyiydi.

Bu detaylardan dolayı konunuzu ilginç bulduğumu belirttim diye de "Bence sen anlamaya çalışma canım!" diye ünlem vurgusunu da eksik etmediğiniz ergenleri aratmayan bir üslupla bir cevap vermişsiniz :))

Ne diyeyim, anlamak mümkün değil zaten. İyi geceler size.

Kocanızın ne yaptığını yazıyorsunuz. Neden yaptığını yazmıyorsunuz? En acısı kesiye eşinden daha çok üzülmen.

Kocanızın ne yaptığını yazıyorsunuz. Neden yaptığını yazmıyorsunuz? En acısı kesiye eşinden daha çok üzülmen.
Haklısn, esasında beni her fırsatta internette aldatan eşime üzülmeliyim. Yorucu olmalı. Kedi dediğinde nedir ki? Hiç bir şeye aklı kesmeyen bir hayvan. Öylemi?!

M monalazo nasılsınız?...Sizi eski yazışmalarınızdan buldum ilgimi çeken bi konunuz vardı sizi de çok değerli iyi kalpli bi insan olarak hissetmiştim ...

Nasılsınız eşiniz nasıl?Eski konunuz hortlamaz inşallah yani öyle temenni etmiyorsanız tabi ki .. Ancak suan ki yaşamınızı merak ediyorum .Burada ki yazdıklarınız gıbı mı kaldı herşey yıne ...

Benim de aklımdan geçti geçen gün. Tatlı bir üyeydi, unutamadım konusunu. Durum düzelmiştir inşallah M monalazo

kadınlar kulübünde okuduğum en tuhaf konulardan biriydi hortlayınca hatırladım. konu sahibi hala buralardaysanız ne yaptınız gaddar eşinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…