Kendini yük olarak goruyorsa demekilk kez bir konu açıyorum, çok canım sıkılıyor. Kocamın kaprislerinden bıktım. İlk önce bana innat olsun diye, sonrada hoşuna gittiği için yüklük olarak kullandığım odaya yerleşti. Tepeleme kutu ve kullanılmayan eşyalarla dolu. Zaten ayrı yatıyoruz. Yemekleri ayrı yiyoruz. Paylaştığımız hiç bir şey yok. Şimdi artık ayrı oturmaya da başladık. ikimizin de çok sevdiği bir kedimiz var. Onun kucağında uyumayı seviyordu. Kediye daha çok üzülüyorum. Bazan kapısının önünde bekliyor. Eşim gerçekten kalpsiz bir adam. İki haftadır işten geldiğinde, yemeği tepsisine koyup yüklükte yiyor. Orda uyuyor. Sabah oluncada işe gidiyor. Evin içinde görüşmüyoruz. Kedim ve kendim için çok üzülüyorum. Çok yalnızım. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
Yukluk derken dolapta yasamiyor canim adam yani hanimefendi diyor ki esi genelde kullanmadigi esyalarini koydugu odada yasiyormus yani dolaba girmiyor adamYüklük nedir bilmiyordum, sordum arkadaşlarına
Çoğu gömme dolap dedi, bazıları kiler dedi.
İkisinde de psikolojik rahatsızlık emaresi var.
Şizofreni aklımdan ilk geçen.
Her hastalık gibi, psik hastalıkların da climxi var.
Psikiyatr zaten nörolog konsültasyonu talep eder.
Hastanenden randevu alın,bir de bunu deneyin.
Alınan randevuyu redderse, ben istiyorum muayene olmak, bırak yalnız konuşayım
Dersiniz
Durumu anlatıp, doktorun baş başa görüşmesini isteyebilirsiniz
Kullanmadığım küçük bir odaya, fazlalık ama sonradan işe yarayabilecek eşyaları yığmışım. Derin dondurucu, masa, sandalye koliler, hurçlar, bir sürüde kıvır zıvır. et kesme makinası bile var. Atsan atılmaz satsan satılmaz şeyler. Şofben, aspiratör...karmakarışık yer. Güzelim salonum dururken orada oturuyor. Tabi dağınık ama imkanları daha iyi. Sınırsız sigara ve internette aşk! Ama ölçü kaçmış vaziyette. Bunun pek şizofrenle alakalı olduğunu sanmıyorum. Onlar hayaller, sanrılar yaşar. Benim eşim duygusal şiddet uygulamayı benimsemiş. Narsist olabilir. Psikopat olabilir. Kendinede acımıyor karşısındakinede. Zaten artık iyi olsun istemiyorum. Umurumda değil, sadece ayrılamıyorum, buna cesaret edemiyorum. Kendim için gitmeliyim belki.Yüklük nedir bilmiyordum, sordum arkadaşlarına
Çoğu gömme dolap dedi, bazıları kiler dedi.
İkisinde de psikolojik rahatsızlık emaresi var.
Şizofreni aklımdan ilk geçen.
Her hastalık gibi, psik hastalıkların da climxi var.
Psikiyatr zaten nörolog konsültasyonu talep eder.
Hastanenden randevu alın,bir de bunu deneyin.
Alınan randevuyu redderse, ben istiyorum muayene olmak, bırak yalnız konuşayım
Dersiniz
Durumu anlatıp, doktorun baş başa görüşmesini isteyebilirsiniz
Bak ne güzel demişsin. ''Kendim için gitmeliyim'' artık kendini düşün be ablacım. Bulundugun yerde bi deniz varmı. Bi sahile git bir kahve ısmarla kendine. Sen teksin önemlisin değerlisin.Kullanmadığım küçük bir odaya, fazlalık ama sonradan işe yarayabilecek eşyaları yığmışım. Derin dondurucu, masa, sandalye koliler, hurçlar, bir sürüde kıvır zıvır. et kesme makinası bile var. Atsan atılmaz satsan satılmaz şeyler. Şofben, aspiratör...karmakarışık yer. Güzelim salonum dururken orada oturuyor. Tabi dağınık ama imkanları daha iyi. Sınırsız sigara ve internette aşk! Ama ölçü kaçmış vaziyette. Bunun pek şizofrenle alakalı olduğunu sanmıyorum. Onlar hayaller, sanrılar yaşar. Benim eşim duygusal şiddet uygulamayı benimsemiş. Narsist olabilir. Psikopat olabilir. Kendinede acımıyor karşısındakinede. Zaten artık iyi olsun istemiyorum. Umurumda değil, sadece ayrılamıyorum, buna cesaret edemiyorum. Kendim için gitmeliyim belki.
Bu dediğini yarın yapacağım. Yağmur yağmasa eğer. Denize karşı düşünüp durumumu gözden geçireyim. Belki karadenizin coşkulu dalgaları bana kuvvet verir.Bak ne güzel demişsin. ''Kendim için gitmeliyim'' artık kendini düşün be ablacım. Bulundugun yerde bi deniz varmı. Bi sahile git bir kahve ısmarla kendine. Sen teksin önemlisin değerlisin.
Yarın hava biraz yagmurlu ve soguk. Ama sahil dalgalıda olsa güzeldir. Aynı bölgede yaşıyoruz demekki. Kan çekmiş:)Bu dediğini yarın yapacağım. Yağmur yağmasa eğer. Denize karşı düşünüp durumumu gözden geçireyim. Belki karadenizin coşkulu dalgaları bana kuvvet verir.
Bu dediğini yarın yapacağım. Yağmur yağmasa eğer. Denize karşı düşünüp durumumu gözden geçireyim. Belki karadenizin coşkulu dalgaları bana kuvvet verir.
Ben de karadenizdeyim ben deeeYarın hava biraz yagmurlu ve soguk. Ama sahil dalgalıda olsa güzeldir. Aynı bölgede yaşıyoruz demekki. Kan çekmiş:)
Ayrılamadığımız, lakin ölümüne sevmediğiniz adama son bir iyilik yapıp psikAtra gitmesinisaplayınKullanmadığım küçük bir odaya, fazlalık ama sonradan işe yarayabilecek eşyaları yığmışım. Derin dondurucu, masa, sandalye koliler, hurçlar, bir sürüde kıvır zıvır. et kesme makinası bile var. Atsan atılmaz satsan satılmaz şeyler. Şofben, aspiratör...karmakarışık yer. Güzelim salonum dururken orada oturuyor. Tabi dağınık ama imkanları daha iyi. Sınırsız sigara ve internette aşk! Ama ölçü kaçmış vaziyette. Bunun pek şizofrenle alakalı olduğunu sanmıyorum. Onlar hayaller, sanrılar yaşar. Benim eşim duygusal şiddet uygulamayı benimsemiş. Narsist olabilir. Psikopat olabilir. Kendinede acımıyor karşısındakinede. Zaten artık iyi olsun istemiyorum. Umurumda değil, sadece ayrılamıyorum, buna cesaret edemiyorum. Kendim için gitmeliyim belki.
Deniz olmayan yerde yaşayamam gibi geliyor. Aslında birbyerlerde oltam olacaktı. Peynirle balık tutabilirim. Ama oltada yüklüğün kimbilir neresinde.Ben de karadenizdeyim ben deee
Sanmıyorum ki gelsin, ama deneyeceğim.Ayrılamadığımız, lakin ölümüne sevmediğiniz adama son bir iyilik yapıp psikAtra gitmesinisaplayın
Harika fikir. Kendiniz için bir şeyler yapmalısınız artık.Deniz olmayan yerde yaşayamam gibi geliyor. Aslında birbyerlerde oltam olacaktı. Peynirle balık tutabilirim. Ama oltada yüklüğün kimbilir neresinde.
Çok yaşa emi hiç güleceğim yoktuYukluk derken dolapta yasamiyor canim adam yani hanimefendi diyor ki esi genelde kullanmadigi esyalarini koydugu odada yasiyormus yani dolaba girmiyor adam
Deneyeceğim. Sanmıyorum ki gelsin, ama deneyeceAyrılamadığımız, lakin ölümüne sevmediğiniz adama son bir iyilik yapıp psikAtra gitmesinisaplayın
KK olarak tüm kadınlar toplanıp, sizi o evden almaya geliyoruz haberiniz olsun :)
Ne güzel olurdu. Bende herhalde böyle bir şey bekliyorum.KK olarak tüm kadınlar toplanıp, sizi o evden almaya geliyoruz haberiniz olsun :)
Yorumunuzu gözden kaçırmışım, şimdi okudum. İyi fikir aslında. Offf hala orada. İyiki burası var. Ağlardım kesin.Hani esin internette baskalariyla görüsme çabasına girmese erkekler büyümeyen cocuktur, hepsi ayni duzelir diye güzelleme yapabilirdim ama cınk bu adam olmamış yenisini al.
Ama önce gündüz yüklüğü biraz akşam adamın kafasına düşecek şekilde düzenle, eğimli koy falan.. tabi öldürme adami haberlerde karısı adamı yüklükle öldürdü diye çıkarsa çok vicdan azabı çekerim.şaka tabiiki yapma böyle şeyler Allah'ından bulsun...
Ben sordum ya özelden siz karadenizdeyim diyince, aynı şehirde olsaydık evinize gelip yüklüğe girer "Amca selamin aleykum bu kediyi niye miyavlatıyon kapıda. Napiyon bilgisayarda bu yastan sonra gozluksuz gözlerin seciyo mu senin" derdim, sonra size "Ay ablaaa ne kadar genc gosteriyosun sen 51 olduguna emin misin" falan derdimDeneyeceğim. Sanmıyorum ki gelsin, ama deneyece
Ne güzel olurdu. Bende herhalde böyle bir şey bekliyorum.
Şu fake nin türkce anlamı nedir. Niçin onu kullanmıyorsun? Hayır konu sahte değil.Ne tuhaf bi yorum! sizi çok XXL görüyorum. Ayrıca fake gibi geldi bana. hiç inandırıcı gelmedi.Eşinizin tuhaflığı kadar sizde tuhaf geldiniz bana. Ruhsuz bir uslubunuz var..
Ben sordum ya özelden siz karadenizdeyim diyince, aynı şehirde olsaydık evinize gelip yüklüğe girer "Amca selamin aleykum bu kediyi niye miyavlatıyon kapıda. Napiyon bilgisayarda bu yastan sonra gozluksuz gözlerin seciyo mu senin" derdim, sonra size "Ay ablaaa ne kadar genc gosteriyosun sen 51 olduguna emin misin" falan derdim
Evlenmeden önce de böylemiydi yoksa değişti mi çünkü başta böyle ise kabul ediceğinizi pek sanmıyorumNet bir şey yok ki. Hani burda konular açılıyor. Eşim bana vurdu, evden kovdu, aileme küfretti, görüştüğü sevgilisi var....böyle net bir sorunumuz yok. Eşim aileme gayet saygılı, ben onun ailesine saygı duyarım. Şiddet yok, küfür asla...geç gelmek yok. Evden çıkmak bile istemez. Eşim sanal yaşamayı seviyor. Gerçeklikle ilgisi yok. Bir kadının, sohbetini muhabetini, sıcaklığını çok da önemsemiyor. Benim değer verdiğim şeylere o değer vermiyor. Onun ruhsuzluğu evliliğimizi bu hale getirdi. Daha gözümün içine bile bakamıyor. Kendimi onun yanında bir kadın gibi hissedemiyorum.