Net bir şey yok ki. Hani burda konular açılıyor. Eşim bana vurdu, evden kovdu, aileme küfretti, görüştüğü sevgilisi var....böyle net bir sorunumuz yok. Eşim aileme gayet saygılı, ben onun ailesine saygı duyarım. Şiddet yok, küfür asla...geç gelmek yok. Evden çıkmak bile istemez. Eşim sanal yaşamayı seviyor. Gerçeklikle ilgisi yok. Bir kadının, sohbetini muhabetini, sıcaklığını çok da önemsemiyor. Benim değer verdiğim şeylere o değer vermiyor. Onun ruhsuzluğu evliliğimizi bu hale getirdi. Daha gözümün içine bile bakamıyor. Kendimi onun yanında bir kadın gibi hissedemiyorum.Sorunu anlatın kavga vs bir şey olmuş belli ki zamanın içinizde biriktirdikleri vurmuş evliliğe neden her şeyiniz ayrı evli olduğunuz halde?
Sizin için onu anlamaya bile değmiyorsa boşanın burada başka yorum yazmamızın anlamı yok.Eşini sanal ortamda alsatan erkeklerle mi empati kurmayı yeğliyorsunuz?
Ciddi olamazsın! Hem çokmu absürt şeyler istemişim. Ne var bu yaşta öpüşmek istemem ayıp mı. İnsanlar yaşlanınca cinsiyet organları onları terk mi ediyor? Duyguları, hisleri ölüyor mu? Birde yaşlı görünmüyorum, yaşlı düşünmüyorum ne olacak? Ve de öpüşmeyi aşk romanlarında okudum. biliyormusun daha hiç öpüşmedim bile. Eşimden iğrendim, çünkü dişlerini hiç fırçalamıyor. Millet nelerle uğraşıyor ben nelerle uğraşıyorum. Evlenip te öpüşmeyen taş devrinde vardır belki. Evliliğimin yarısını ona hijyen öğretmeye çalışmakla geçti,fuzuli yere uğraştım. Adam kendine bakmaktansa benden uzaklaşmayı tercih etti. Bir diş fırçalamak, duş almak ona o kadar ağır geldi.bende bunca yıl niye yanlızım diyodum. İçim geçmiş bnm bu yaşta... ben şok ben iptal.
Net bir şey yok ki. Hani burda konular açılıyor. Eşim bana vurdu, evden kovdu, aileme küfretti, görüştüğü sevgilisi var....böyle net bir sorunumuz yok. Eşim aileme gayet saygılı, ben onun ailesine saygı duyarım. Şiddet yok, küfür asla...geç gelmek yok. Evden çıkmak bile istemez. Eşim sanal yaşamayı seviyor. Gerçeklikle ilgisi yok. Bir kadının, sohbetini muhabetini, sıcaklığını çok da önemsemiyor. Benim değer verdiğim şeylere o değer vermiyor. Onun ruhsuzluğu evliliğimizi bu hale getirdi. Daha gözümün içine bile bakamıyor. Kendimi onun yanında bir kadın gibi hissedemiyorum.
Ablam sonuna kdr haklısın. Ben sana sonsuz katılıyorum. İşte toplum olarak duymaya alışmamışız. Ayıplamışız ya hep. Vallahi yolda yürürken önüme bakarak yürüyorum. Bize kimse başını dik tut demedi. Ayıp kızım erkeklerle gözgöze gelme dendi. Ama sen bir an önce silkelenmelisin. Evli bi kadın bu anlattıklarını yaşamamalı. Bu senin en dogal hakkın.Ciddi olamazsın! Hem çokmu absürt şeyler istemişim. Ne var bu yaşta öpüşmek istemem ayıp mı. İnsanlar yaşlanınca cinsiyet organları onları terk mi ediyor? Duyguları, hisleri ölüyor mu? Birde yaşlı görünmüyorum, yaşlı düşünmüyorum ne olacak? Ve de öpüşmeyi aşk romanlarında okudum. biliyormusun daha hiç öpüşmedim bile. Eşimden iğrendim, çünkü dişlerini hiç fırçalamıyor. Millet nelerle uğraşıyor ben nelerle uğraşıyorum. Evlenip te öpüşmeyen taş devrinde vardır belki. Evliliğimin yarısını ona hijyen öğretmeye çalışmakla geçti,fuzuli yere uğraştım. Adam kendine bakmaktansa benden uzaklaşmayı tercih etti. Bir diş fırçalamak, duş almak ona o kadar ağır geldi.
Ablacım hala bir mucize bekliyosun o adamdanTavırlarını sevmiyorum. Ama hep ruhumda başka bir halini hissediyorum. Onun aslında farklı biri olduğunu düşünüyorum. Sanki bir mucize olacamış gibi geliyor. Onu olduğu gibi göremiyorum. Saçmalıyorum, bununda farkındayım. Elimde değil ki.
Çok alemsiniz. Vampir dişlerini fırçalıyor ama değil mi?Ablam sonuna kdr haklısın. Ben sana sonsuz katılıyorum. İşte toplum olarak duymaya alışmamışız. Ayıplamışız ya hep. Vallahi yolda yürürken önüme bakarak yürüyorum. Bize kimse başını dik tut demedi. Ayıp kızım erkeklerle gözgöze gelme dendi. Ama sen bir an önce silkelenmelisin. Evli bi kadın bu anlattıklarını yaşamamalı. Bu senin en dogal hakkın.
Niye şöyle yakışıklı tarık akan gbi bi adamla evlenmeyesinki. Sende o evde o testere kılıklı adamla en güzel yıllarını niye heba edesinki be abla. Lütfen ya elin ekmek tutuyo ayakların yere basıyo. Kimden neyden korkuyosun. Şöyle yakışıklı bi vampir seni kıtlasa hani:)))) oda sana ham yap beni dese...
Hı hıÇok alemsiniz. Vampir dişlerini fırçalıyor ama değil mi?
AyŞöyle yakışıklı bi vampir seni kıtlasa hani:)))) oda sana ham yap beni dese...
Amin canım hepimizi güldürsün:))AyAllah da seni guldursun insallah
Ben de konu sahibini çok sevdim ya bu durumda bile şaka şamata yapıyor, hayatı seviyor, neşe dolu. Belli yani.Amin canım hepimizi güldürsün:))
O kendini bana bıraksa ben ondan cacık yaparım ama, çok innat.Ablacım hala bir mucize bekliyosun o adamdan
Bu yaştan sonra ne beklenirki ondan. Ruhuna el fatiha kıvamına gelmiş. Bemce oda farkında bu yaştan sonra o dan bi cacık olmıcanın. Seni öyle genç fit gördükçede sinirinden kendini yataga yorgana gömmüş. Bende olsam 3 paket içerim. Kuşta uçmuş napsın
Hayır, başka madde olduğunu sanmıyorum. Eminim buna.Akklima bir tek bisey geldi acaba bi madeye mi bagli ? Sigaradan baska bisey mi kulaniyor. Hic bi problem yok amaaa tuaf darvaniooo. Insallah duzelir, yuva kurmak cok zor
İtmez, kendime saygım var. Ben hayat arkadaşı istiyorum zaten. Duygusallık, bağlılık, kaçamak şeyler değil.Ama böyle giderse sonu aldatma olur bunun...O tehlikeli cümlede kurulmuş,"Kadınlığımı hissetirmiyor." Bunlar sizi başka şeylere itecek ister istemez,ya boşanın ya düzeltin
Güzel yıllarım heba oldu zaten. Hani nerde öyle vampir. Bende bu şans varken vampirinde takma dişlisini bulurum.Ablam sonuna kdr haklısın. Ben sana sonsuz katılıyorum. İşte toplum olarak duymaya alışmamışız. Ayıplamışız ya hep. Vallahi yolda yürürken önüme bakarak yürüyorum. Bize kimse başını dik tut demedi. Ayıp kızım erkeklerle gözgöze gelme dendi. Ama sen bir an önce silkelenmelisin. Evli bi kadın bu anlattıklarını yaşamamalı. Bu senin en dogal hakkın.
Niye şöyle yakışıklı tarık akan gbi bi adamla evlenmeyesinki. Sende o evde o testere kılıklı adamla en güzel yıllarını niye heba edesinki be abla. Lütfen ya elin ekmek tutuyo ayakların yere basıyo. Kimden neyden korkuyosun. Şöyle yakışıklı bi vampir seni kıtlasa hani:)))) oda sana ham yap beni dese...