- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son cumleniz ister istemez akıllarda şüphe uyandırıyor peki bu güne kadar nasıl sabrettiniz ilk başta önünü kesseydiniz keşke tavrınızı ilk zamanlar da koysaydınız bu kadar gözünüze sokulmazdi şimdiNasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
Tobe tobe yarabbi hahahaBehlül ve Bihter gıbı tovbe estağfurullah
bu yengeçler cokmu tatlı oluyor.Tobe tobe yarabbi hahaha
Ay tövbeler olsun yazıcak birşey bulamadım. Yıkın ortalığın anasını.Nasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
Bilmiyorum balıkçılara sormak lazımbu yengeçler cokmu tatlı oluyor.
kız yengeler yazacaktım yengeç olmuş. balıkcı. konu sahibinin esı oluyor galibaBilmiyorum balıkçılara sormak lazım
Tam ağzımdan aldı ALLAH korusun bu sürüngen yaratıklardanOğlum o senin yengen yengen
Şist tt çaktırma devamkız yengeler yazacaktım yengeç olmuş. balıkcı. konu sahibinin esı oluyor galiba
Kimse yazmış mı diye baktım hemen elimi çabuk tuttumTam ağzımdan aldı ALLAH korusun bu sürüngen yaratıklardan
tamam kımse anlamadı zatenŞist tt çaktırma devam