• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve yengesi

555C5DDF-6F92-4ADF-BB9A-79CEC77B5DDE.png

Nasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
😱😱😱 arkadaşım bunlar gizli aşk yaşıyor belli, sen nasıl buna göz yumuyor ve katlanıyorsun? Boşanmayı düşünmedin mi hiç?

Şimdi birşey yazardım da durduk yere banlanmayayım. Onlar fingirdeşip senin önünde birbirlerini kaşırken senin elin armut mu topluyordu? "höst ulan şerefsizler" diye bir nara atamadın mı? Şu gözünü sevdiğim anadoludaki ilişki yumakları Hollanda'da yok. Sorsan hepsi ahlak edep şaheseri.

Yine geyik konusuna döndürdünüz hanımlar konuyu. Bir sürü topik var sizi güldürücek eglendiricek. Hemcinsiniz belliki çaresiz sizlerde geyik yaparak baya yardımcı olmuşsunuz derdine ortak olmuşsunuz. Bazıları özellikle atlıyor konulara.. Konu dışına çıkmaya bayılıyorsunuz.
Konu sahibi iyice gözlemleyin telefonlarını karıştırın ikisininde ispat ederseniz işiniz kolaylaşır. Tabi boşanıcaksanız boşanmıcaksanız malesef çok da yapacagınız bişiy yok gibi. Ama oturup onların cilveleşmelerini izlemeyin.. Kendinize bu eziyeti yapmayın. Allah kolaylık versin.

Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
"Kasiyayim mi? Gel kasi" gibi laflar edilirken siz napiyorsunuz? İkisini de ailelerinin yaninda rezil eder, gider bosanirdim. Rahat rahat kasisinlar birbirlerini. Daha neler duyacagiz ya...

Benim eltim aklinca beni kiskandirmak icin esime sacma salak espriler falan yapiyordu tabi esim farkinda asla yuz vermiyordu.senin esin baya flortlesiyor ne igrenc bi durum.ben olsam kaynanama falan soyler kiyameti koparir o kocayida terk ederdim.

Ay tövbeler olsun inanamıyorum. Bu kadının kocası uyarmıyor mu ? Vallahi bana ister gerikafalı değil ister orta çağda kalmış eşlerin kızlarla muhabbetne müsade etmem kısıtlarım göndermem görüştürmem. Şu hale bak ya yenge kim karısı dururken yıkın ortalığın anasını. Ay çok sinirlendim. Sakın yengeyle ya da başkasıyla konuşmayın adınız kıskanca çıkar iftira derler. Sizde kaynınızla cilveleşin ona hizmet edin. Bu ne be.

Ay tövbeler olsun inanamıyorum. Bu kadının kocası uyarmıyor mu ? Vallahi bana ister gerikafalı değil ister orta çağda kalmış eşlerin kızlarla muhabbetne müsade etmem kısıtlarım göndermem görüştürmem. Şu hale bak ya yenge kim karısı dururken yıkın ortalığın anasını. Ay çok sinirlendim. Sakın yengeyle ya da başkasıyla konuşmayın adınız kıskanca çıkar iftira derler. Sizde kaynınızla cilveleşin ona hizmet edin. Bu ne be.

Aman kanaryam güzel kuşum
Olmadı ama şimdi

Sende kayninla cilveles demiyeydin iyiydi

Back