• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve yengesi

Nasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
Bacı birde ben n'apim deme bizler bayağı feminist şahsım adına . Boşan ne ugrasiyon ,kaynin da herhalde kör sağır dilsiz. Neyi bekliyosun ?

Hadi boşandım sonra ? 3 çocuğun ikisi bebek ikiz
Ne yapicam 3 çocuğu yengeye evlatlık mi vereyim. Kıra boğaz derken ekmek parasının peşinde koşsam kim bakacak çocuklara
Ee işte bunu bastan düşünmeliydin. En bastan beri kavga gürültü diyorsun. Eltimle fingirdeyen kocamla sevişmeyi birak ayni yatakta bile yatmam, ayni eve girmem, onun soyadinda olmam. Sen korunmadan doğurmuşsun. Neye güvendin?

Ne yapicam 3 çocuğu yengeye evlatlık mi vereyim. Kıra boğaz derken ekmek parasının peşinde koşsam kim bakacak çocuklara
Olay aşkı Memnuya dönmüş. E boşanmıyosan o senin Yengen yengen..diyin,Adnan bey misali... Göz önünde birbirlerine iş atıyorlar. Siz mutsuz olursanız çocuklarda mutsuz olur bunu yapmayın kendinize

Böyle adama 1 çocukla kalacaktın en başta.

E boşanmayacaksan biz sana bu durumda ne önerebiliriz baska?
Belli ki ne yaparsanız yapın kocanız zaten sizi takmıyor, ikiside baya bildigin fingirdeşiyor.

Zor işiniz gerçekten. yalnız boşanmaktan başka çare yok gibi. yüklü nafaka alırsınız üç çocuk için iyi bir avukat bulup eşinizi doğduğuna pişman edin.ya da sizde yengeyi eşinize kasitin git kaşı de bak kadın dünden razı sonra ikisini basıp fotoğrafla ifşa et yani.tovbe tövbe neler diyorum 🙈 çok sinir bozucu bı durum ben olsam önce bı güzel bı kriz geçirip yıkar dökerim sonra ikisini haslarim .😡ya görmezden gelecen ya da çocuklarınla yeni bir hayat kuracan.

Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Bence çok sabirlisin . Ama bu iyi bişey değil . Kadında adamda leş ! Ama kayınbiraderiniz yok mu ?

buradan 4 bölüm esra erol çıkar sanki ya. aralarında bir ilişki olmasın. bu nedir? ben gerildim

Ee işte bunu bastan düşünmeliydin. En bastan beri kavga gürültü diyorsun. Eltimle fingirdeyen kocamla sevişmeyi birak ayni yatakta bile yatmam, ayni eve girmem, onun soyadinda olmam. Sen korunmadan doğurmuşsun. Neye güvendin?
+1
3 çocuk yaparken aklı nerdeydi? Boşanmam da diyor, e daha ne yazıyorsun buraya?

Allah'ım yine yenge olayı

Esim ve yengelerinden sonra bir yengemiz daha oldu hadi hayırlısı

Neyse konusuna gelelim

Yenge kişisinin kocasına ne oldu

Eşiniz olucak bu adamdaki yenge aşkı nedir ki size bile dikleniyor
Sende soğuk dur tepki verme görmezden gel kendin pişir kendin ye
Kocan sorarsa yengen de ye de

Back