• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

aynen büyük konusmamak lazım dilimi ısırıyorum az önce ki söyleyemez sözüm için hayat öyle tujaf ki katlanmam dediğin herseye pasa pasa katlanıyorsun kendimden biliyorum
Evet canim yaaa
Mantikli olan herseyi bulabilsek hayatta kendi dogrularimizi uygulabilsek
Hepimiz insaniz
olmuyor dediklerimizi yapamiyoruz yapamiyoruz
Bol keseden atmayida milletce coook seviyoruz...
Adam zaten adam olsa o hareketleri yapmazdi.

Anladim
Kimse annesinin canina zarar gelsin istemez. Kendisinede sende bende istemeyiz
Farkindaysan annesi kizinin yanina gelmesini istemiyor

Zaten o damin yaptiklarini dogrulayan da pyoook
Adam a
ne yazık ki bazen aileler evlatların arkasın da durmuyor

senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
Para için her şeye katlanırım diyosun... Dayak,hakaret,küfür, temizlik yaparak para kazanmaktan gecekonduda oturmaktan daha katlanılır senin için. Değer yargıların çok farklı.....
Hadi sen dayağı kabullenmişsin de annene vurmuş bu adam hayret onada ses çıkarmamışsın.
Boşanmayacaksın orasını anladık da buraya ne yazmamızı istiyorsun onu anlamadım.

Anladim
Kimse annesinin canina zarar gelsin istemez. Kendisinede sende bende istemeyiz
Farkindaysan annesi kizinin yanina gelmesini istemiyor

Zaten o damin yaptiklarini dogrulayan da pyoook
Adam a
gece konduda mi yasicam diyerek ne kisilikde oldugunu anlamak güc degil neyse ya acmis konu kaybolmus iyi gunler

Evet canim yaaa
Mantikli olan herseyi bulabilsek hayatta kendi dogrularimizi uygulabilsek
Hepimiz insaniz
olmuyor dediklerimizi yapamiyoruz yapamiyoruz
Bol keseden atmayida milletce coook seviyoruz...
Adam zaten adam olsa o hareketleri yapmazdi.
valla ben bol keseden atmiyorum benim anneme degil kocam, kimsee vuramaz yakarim o kisiyi.
Ve bu sayfada konu sahibine kizan her bireyde bol keseden atmiyor emin olabilirsin..
Zaten buyuk konusmak istemeyen ona yakin dusunenlerin yorumlari belli oluyo..

Sizler buyuk konusmayin ben konusuyorum..
Bana orospu dedirten adamla, beni doven helede anneme vuran adamla benim isim olma!!o kadar ucuz degil benim degerlerim. uzatmaya gerek yok sizin dusunceniz size kalsin benimkide bana.

Hikaye gibi geldi zira bu kadar aşağılayıcı bir durumu kendine yakıştıran, " gece konduda oturup evleri mi temizleyeyim " diyerek daha da kendini aşağıya çeken kişilerin varlığına inanasım gelmedi.
Ev temizliği onurlu bir iştir , alnının terini evine götürür kadın. Gece konduda oturmamak için annenize tokat atan , sizi doven, aşağılayan kişiye boyun eğen birisiniz siz.

Gerçekten inanmadım konuya. Saçma bir hikaye.
Başlık ş.siz adama boyun eğen onursuz kadın olsun.

gece konduda mi yasicam diyerek ne kisilikde oldugunu anlamak güc degil neyse ya acmis konu kaybolmus iyi gunler
Canim benim
sen duygusalsin bebek bekliyorsun
Senide anliyorum. Bizim yasaminiz farkli. Ailemiz bagimli bizlere
bu durumda ki bazi insanlar kimseden destek bulamiyor herkes arkasini donuyor. Uzucu bi durum ama kendi ailesi bile.
O da zaten caresizlikten konuyu acmis.
Sanada hayirli dogumlar.

ben her ikinizede katılıyorum ama bazı insanlar varki nice hayatlar yasıyor keske kimse yasamasa ezilip zulüm görmese ama malesef öyle olmuyor zaten konu sahibinin de pek umuru degil bazen bazı seyleri degerlendirmek için yasaman gerekmez yasayanları görmen yeter malesef ama çok fazla kadın çoçuk erkek zulüm görüyor ve hiçbirşey yapamıyorlar bazı kadınlarımız var ki 10 erkege bedel yani erkek kafdın senin hayatın benim hayatım la olmuyor bazı hayatlar var ki şaşıp kalıyorsun illa kendi yasamana gerek yok teyzenin görumcesi mesela 30 yıllık evli 4 cocuk sahibi kötülüğüyle nam salmış bi kaynanaya sahip evlerin de ne çesme ne makine ne buzdolabı ne tv yok ama ne yapsın katlanıyor hemde nelere halimize şükretmek lazım acı ama insan bazen dayaga bile alışıyor malesef kendin yasamasanda etrafda olan biteni görüyor ve birsey yapamıyorsun dua dişinda
valla ben bol keseden atmiyorum benim anneme degil kocam, kimsee vuramaz yakarim o kisiyi.
Ve bu sayfada konu sahibine kizan her bireyde bol keseden atmiyor emin olabilirsin..
Zaten buyuk konusmak istemeyen ona yakin dusunenlerin yorumlari belli oluyo..

Sizler buyuk konusmayin ben konusuyorum..
Bana orospu dedirten adamla, beni doven helede anneme vuran adamla benim isim olma!!o kadar ucuz degil benim degerlerim. uzatmaya gerek yok sizin dusunceniz size kalsin benimkide bana.

Canim benim
sen duygusalsin bebek bekliyorsun
Senide anliyorum. Bizim yasaminiz farkli. Ailemiz bagimli bizlere
bu durumda ki bazi insanlar kimseden destek bulamiyor herkes arkasini donuyor. Uzucu bi durum ama kendi ailesi bile.
O da zaten caresizlikten konuyu acmis.
Sanada hayirli dogumlar.
ben duygusal dusunmuyorm suan anne olucam ve ben evliyim yani bos keseden atmiyorum.. boyle bisey benim evliligimde olamaz.. Neden kimse boylr guclu kadinlarin olduguna inanmiyor.. basaran binlerce kadin var..
Konu sahibi anneme vurdu ama ayrilamiyorum ne yapmaliyim ailem beni kabul etmiyor deseydi burdaki mesajlar cok farkli olurdu..
Ama arkadas annesini konu icinde anlatti sadece.. Onun sorunu bu degil,sorunu kocasinin dayagida degil..
Kaynanasi karsisinda kocasinin onu korumamasi emin ol butun sorunu bu.. ve ac kalirimda gece kondulara duserimden korkuyo boylede insanlari asagiliyo!!!

ben duygusal dusunmuyorm suan anne olucam ve ben evliyim yani bos keseden atmiyorum.. boyle bisey benim evliligimde olamaz.. Neden kimse boylr guclu kadinlarin olduguna inanmiyor.. basaran binlerce kadin var..
Konu sahibi anneme vurdu ama ayrilamiyorum ne yapmaliyim ailem beni kabul etmiyor deseydi burdaki mesajlar cok farkli olurdu..
Ama arkadas annesini konu icinde anlatti sadece.. Onun sorunu bu degil,sorunu kocasinin dayagida degil..
Kaynanasi karsisinda kocasinin onu korumamasi emin ol butun sorunu bu.. ve ac kalirimda gece kondulara duserimden korkuyo boylede insanlari asagiliyo!!!
kesinlikle
kadın adamın yüzüne bakmak istemiyorum olayı unutamıyorum ayrılmak istiyorum bebek küçük babam bizi istemez falan dese kesinlikle anlarsın hani yine hak vermezsin çünkü konu sahibi annesinin şikayetini durdurmasının hiç bir haklı gerekçesi olamazdı isterse beş tane küçük çocuğu olsun
ama hanımefendinin ayrılmak gibi bir düşünce aklının ucundan geçmiyor yetmiyor annesinin şikayetini durduruyor birde sanki sineye çekilebilir bir olaymış gibi sonra ama kaynanam beni istemiyor
gecekonduda oturan insanlara bakacağına kendi durumuna baksın kendisi çünkü çok daha berbat bir hayatı var ve gururun g si yok

haklısın güçlü kadınlarımız var bende kendimi güçlü buluyorum bi çoklarına göre ezik gibi görünsemde seni beni begenmeyen kadınlar bizden daha beterler ama takmışlar maskeyi geziyorlar diğer arkadsta kendince haklı bak canım seni kırmak istemem ama evlilik öyle bişey ki yıllar sana istemediğin şeyleri yasatabiliyor bunlar seni zayıf yapmaz tabi ki dayagı kabul etmeyeceksin ihaneti de senin dediğin gibi annesi umuru değil malesef ama yine de bilemeyz bikaç yıl önce bende senin gibiydim ama hayat mücadelesi çocuk aileler insanlar masraflar seni ister istemez yıpratıyor anne min bi lafı var kocanda olsa derdini dökme gün gelir yüzüne çarpar diye malesef doğru

Canim arkadasim
Sana iyilikle yaklasiyorum sen niye beni yanlis anliyorsun
Benim ne demek istedigimi anlamadigini dusunuyorum
Bende yapilanlarin dogrulugunu onaylamiyorum
Bu ne gerginlik anlamadim

Canim arkadasim
Bu ne gerginlik anlamadim[/QUO

bence gergin değil kendi doğrularını söylüyor o kadar tarafsız bakıyorum ve ikinizinde haklı oldugu yerler var bence bi baskasının actıgı konu için hele kendisi de müdahil olmuyorken birbirimizi üzmeyelim

Canim arkadasim
Bu ne gerginlik anlamadim
belki de bol keseden lafına alınmış dır bende sevmem o kelimeyi

tutumuyorum zaten gülüm haklısın ama konu sahibinin derdi dayak değil ki ben esimden dayak yamiyorum ihanet de etme çok şükür Allah göstermesin ama kv de kp der yüzünden cok eziyet cektim eşim de aşırı inat var bide annesi zamanında biraz çekmiş dayak falan o yüzden annesine hiç kıyamaz haksız da olsa annesi de bişey söylese eşime beddua eder kadın sinir hastası sedef tedavisi görmüş bazen benim de dayanamadığım zamanlar oldu ama malesef ben yuvamı yıkmayı göze alamadım eşimi her ne kadar kızsam da seviyorum benden kötü durumda olanlar var deyip sabrediyorum

Back
X