Bu konu sizin sandığınız gibi abartılacak psikolojik bir problem değil aslında. Parmak emme alışkanlığı bazı çocuklarda oluyor bazen kendiliginden geçiyor bazen de ebeveynlerin çabalarıyla. Bunu cinsel bir problem olarak algılamamalısınız. Uyurken muhtemelen bilinç altından yapıyordur. Çocukluktan kalan bir alışkanlık psikolojik bir problem değil aslında onu suçlamanız ve kızmanız doğru değil. Bırakabilecek bir huy da değil bu benim gün içinde yapan arkadaşım var böyle otururken normal sohbet ederken bir bakıyorsun parmağını emiyorMerhaba kızlar, evet başlıktan da anlayacağınız üzere kocam uyurken baş parmağını bir bebek gibi emiyor. İlk evlendiğimizde bu özelliğini bana göstermemişti bir kaç ay geçtikten sonra onu gece uyurken parmağını emer bir şekilde gördüm ve seslenince utanıp hemen ağzından çekti. Sonraları artık sanırım nasıl olsa biliyorum diye gittikçe artırmaya başladı ve şuan iki yıllık evliyiz. Bebeğimiz oldu ve bebekten sonra daha çok emmeye başladı sanki. Artık sadece geceleri değil gündüzleri de uyurken emiyor yaptığından kendisi de utanıp yastıkla yüzünü örtüyor ama yine de emiyor. İki aydır çok yakınlaşmamız da olmadı acaba bu yüzden kendini böyle mi rahatlatıyor diyorum. Kocamı çok seviyorum ama uyku halinde böyle yapması bana çok çocuksu geliyor. Hatta elini de karnına koyuyor bazen, annesi küçükken hep öyle uyuturmuş karnının üstüne yastık koyarmış veya elini koyarmış ordan alışmış galiba. Bazen benden de istiyor ben de onu uyutmak için elimi karnına koyup aşağı yukarı yapıyorum öyle uyuyor. Kayınvalidemin yaptığı hataları şimdi ben çekiyorum. Eşime bu huylarını bırakmasını söylemeye çalıştım ama başarılı olamadım sizce ne yapmalıyım ? Bunlardan rahatsız olmam sizce anormal mi ?
Olayı kayınvalideye neden bağladınız?Merhaba kızlar, evet başlıktan da anlayacağınız üzere kocam uyurken baş parmağını bir bebek gibi emiyor. İlk evlendiğimizde bu özelliğini bana göstermemişti bir kaç ay geçtikten sonra onu gece uyurken parmağını emer bir şekilde gördüm ve seslenince utanıp hemen ağzından çekti. Sonraları artık sanırım nasıl olsa biliyorum diye gittikçe artırmaya başladı ve şuan iki yıllık evliyiz. Bebeğimiz oldu ve bebekten sonra daha çok emmeye başladı sanki. Artık sadece geceleri değil gündüzleri de uyurken emiyor yaptığından kendisi de utanıp yastıkla yüzünü örtüyor ama yine de emiyor. İki aydır çok yakınlaşmamız da olmadı acaba bu yüzden kendini böyle mi rahatlatıyor diyorum. Kocamı çok seviyorum ama uyku halinde böyle yapması bana çok çocuksu geliyor. Hatta elini de karnına koyuyor bazen, annesi küçükken hep öyle uyuturmuş karnının üstüne yastık koyarmış veya elini koyarmış ordan alışmış galiba. Bazen benden de istiyor ben de onu uyutmak için elimi karnına koyup aşağı yukarı yapıyorum öyle uyuyor. Kayınvalidemin yaptığı hataları şimdi ben çekiyorum. Eşime bu huylarını bırakmasını söylemeye çalıştım ama başarılı olamadım sizce ne yapmalıyım ? Bunlardan rahatsız olmam sizce anormal mi ?
Hatadan kastınız ne? Evlenene kadar oğlunu karnına elini koyarak mı uyutmuş?Kayınvalidemin yaptığı hataları şimdi ben çekiyorum.
Durduk yere ,birden,herkesin ortasinda ..oda ne rahatmis kuzum özguvende son noktaBu konu sizin sandığınız gibi abartılacak psikolojik bir problem değil aslında. Parmak emme alışkanlığı bazı çocuklarda oluyor bazen kendiliginden geçiyor bazen de ebeveynlerin çabalarıyla. Bunu cinsel bir problem olarak algılamamalısınız. Uyurken muhtemelen bilinç altından yapıyordur. Çocukluktan kalan bir alışkanlık psikolojik bir problem değil aslında onu suçlamanız ve kızmanız doğru değil. Bırakabilecek bir huy da değil bu benim gün içinde yapan arkadaşım var böyle otururken normal sohbet ederken bir bakıyorsun parmağını emiyor
Yok öyle değil aslında bilinçsiz birşeyler anlatırken elini saklayarak parmağını emiyor sağ elinin baş parmağı artik ona göre şekil almış. O da yeni evlendi kocasıyla durumlar nasil bilmiyorumDurduk yere ,birden,herkesin ortasinda ..oda ne rahatmis kuzum özguvende son nokta
Bunun altında yatan psikolojik nedenleri çözmek gerekiyor. Düzenli şekilde gideceği bir psikoloğa gitmeli. İstikrarlı şekilde seanslarla devam etmeli.Merhaba kızlar, evet başlıktan da anlayacağınız üzere kocam uyurken baş parmağını bir bebek gibi emiyor. İlk evlendiğimizde bu özelliğini bana göstermemişti bir kaç ay geçtikten sonra onu gece uyurken parmağını emer bir şekilde gördüm ve seslenince utanıp hemen ağzından çekti. Sonraları artık sanırım nasıl olsa biliyorum diye gittikçe artırmaya başladı ve şuan iki yıllık evliyiz. Bebeğimiz oldu ve bebekten sonra daha çok emmeye başladı sanki. Artık sadece geceleri değil gündüzleri de uyurken emiyor yaptığından kendisi de utanıp yastıkla yüzünü örtüyor ama yine de emiyor. İki aydır çok yakınlaşmamız da olmadı acaba bu yüzden kendini böyle mi rahatlatıyor diyorum. Kocamı çok seviyorum ama uyku halinde böyle yapması bana çok çocuksu geliyor. Hatta elini de karnına koyuyor bazen, annesi küçükken hep öyle uyuturmuş karnının üstüne yastık koyarmış veya elini koyarmış ordan alışmış galiba. Bazen benden de istiyor ben de onu uyutmak için elimi karnına koyup aşağı yukarı yapıyorum öyle uyuyor. Kayınvalidemin yaptığı hataları şimdi ben çekiyorum. Eşime bu huylarını bırakmasını söylemeye çalıştım ama başarılı olamadım sizce ne yapmalıyım ? Bunlardan rahatsız olmam sizce anormal mi ?
İstediği gibi uyuyabilir,onu kabul edebilirim de ; neden kocanizi uyutmaya çalışıyorsunuz ?Bazen benden de istiyor ben de onu uyutmak için elimi karnına koyup aşağı yukarı yapıyorum öyle uyuyor.
Çok ilginçya, tamam bebekken karnını okşayarak,pışpışlayarak bende çocuklarımı uyuttum. Kv acaba büyüdüğü zaman da halâ bebek gibi mi davranmış. Acil bi psikiyatriye götürün koca adamı sizin uyutmanız, parmak emmesi hiç normal değil. Ben başka alışkanlıkları olduğunu da düşünüyorumMerhaba kızlar, evet başlıktan da anlayacağınız üzere kocam uyurken baş parmağını bir bebek gibi emiyor. İlk evlendiğimizde bu özelliğini bana göstermemişti bir kaç ay geçtikten sonra onu gece uyurken parmağını emer bir şekilde gördüm ve seslenince utanıp hemen ağzından çekti. Sonraları artık sanırım nasıl olsa biliyorum diye gittikçe artırmaya başladı ve şuan iki yıllık evliyiz. Bebeğimiz oldu ve bebekten sonra daha çok emmeye başladı sanki. Artık sadece geceleri değil gündüzleri de uyurken emiyor yaptığından kendisi de utanıp yastıkla yüzünü örtüyor ama yine de emiyor. İki aydır çok yakınlaşmamız da olmadı acaba bu yüzden kendini böyle mi rahatlatıyor diyorum. Kocamı çok seviyorum ama uyku halinde böyle yapması bana çok çocuksu geliyor. Hatta elini de karnına koyuyor bazen, annesi küçükken hep öyle uyuturmuş karnının üstüne yastık koyarmış veya elini koyarmış ordan alışmış galiba. Bazen benden de istiyor ben de onu uyutmak için elimi karnına koyup aşağı yukarı yapıyorum öyle uyuyor. Kayınvalidemin yaptığı hataları şimdi ben çekiyorum. Eşime bu huylarını bırakmasını söylemeye çalıştım ama başarılı olamadım sizce ne yapmalıyım ? Bunlardan rahatsız olmam sizce anormal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?