- 1 Temmuz 2022
- 4
- 3
- 29
- Konu Sahibi burcu atalay
Kocam gerçekten evlendikten sonra çok değişti. Ben evden çalışan biriyim. Onun maaşı kredilere anca yetiyor. Evden çalışıyorum beynim yorgun oluyorum öyle geziyim tozuyum markete gidiyim demiyorum. Eşimde benim yorulduğumu bildiği halde her fırsatını bulduğunda evden çıkmamak kusur gibi markete bile inmez gibi şeyler söylüyor en son abim ve yengeme söyledi sonra üvey annesine. Ben 5 aylık hamileyim abimlerin yanında okey oynarken ben fazla bilmediğim için durmadan bana ters davrandı moralimi bozdu. Yani kendimi asagilanmis hissediyorum artık. Dün çok az kanamam oldu son günlerde çok yorulmuştum. Bulaşık yıkamadim evi toplamadim bir sıkıntı olmasın bebeğe diye hep dinlendim. Akşam eve geldiğinde eşim yardım eder diye düşündüm ama aksine geldi her zaman ki gibi kanepeye uzandı bütün gece TV izledi bende erkenden yatıp uyudum. Hamile olduğum için naz yapmiyorum ama kanamam vardı biraz düşünüp yardım etmesini bekledim. Yapmadı..Daha ayağına çay bekliyor eskiden böyle değildi. Bugünde telde kavga ettik aksam annesi bizim fotograflarimizi kaldırmamızi istedi yok işte çok fotoğraf var melek girmez eve kaldır falan diyor eşime soylemesi benden sen bilirsin falan eşime dedim ki benim evime düzenime karışma demek bu kadar zor mu? Ama o iyi niyetle söyledi diye daha beni haksız çıkarıyor. Ailesi ona göre melek bende ağzıma geleni saydım boşanmak istiyorum git ailenin yanına dedim. Stres bana ve bebeğime daha çok zarar veriyor. Ben arkamda duran bana laf söyletmeyen bir adam istiyorum eşim kimseye cevap veremiyor kimseyi kirmamak için sessiz kalıyor ben kiriliyorum. İleride ailesinin olduğu şehire taşınma planları yapıyor benim istemediğimi bildiği halde. Ben çok bunaldim. Boşanmak istiyorum dedim ve bana çocuk olsun öyle dedi. O zaman çocukla tehdit edecek biliyorum. Avukat bul akşama kadar dedim. Çalışıyorum falan dedi kapattı. Ben ne yapacağım bilmiyorum çok sistim kimseye anlatamıyorum derdimi