Kocam top model misin dedi

Kilonuzu verin ve bu sözünü ona hatırlatın. Çok büyük ayıp etmiş eşiniz

Ben de kizamiyorum artik
Kemiklerim ince. Narin duruyordum oncesinde
Benimde bi arkadaşım var baya kilolu. Kilosuna kızmıyorum ama iradesizligi beni çok kızdırıyor. Her gittiğimiz mağazada küçük beden kıyafetler alıyor zayiflicam diye ama ben biliyorum o kadar iradesiz ki zayıflayamayacak.

Adam sevmekten falan vazgeçmemiş zaten tatlım. Öyle bir şey yok. Düşüncesizce bir yorum yapmış. Karısına zayıfla demiş. Ben de evet, haklı. Zayıfla dedim. Bunu kendin için yap onun kilolu ya da zayıf olmasına bakma. Kendin için zayıfla sen ona laf söyle dedim. Neresini anlatamadım tam olarak?

Adam sevmekten falan vazgeçmemiş zaten tatlım. Öyle bir şey yok. Düşüncesizce bir yorum yapmış. Karısına zayıfla demiş. Ben de evet, haklı. Zayıfla dedim. Bunu kendin için yap onun kilolu ya da zayıf olmasına bakma. Kendin için zayıfla sen ona laf söyle dedim. Neresini anlatamadım tam olarak?

Foto ekledim basa bakar misiniz

Bence hiç fena durmuyorsunuz. Ben daha fazla bekliyordum. Biraz fazlalıkları törpülediniz mi süpersiniz:)

Yarin diyetisyen randevum vardi zaten onceden almistim bu kez uzun surdurmeye calisicam bakalim insallah olur
Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.
Su an 95 kiloyum 165 boyum.
Evlenirken 67 kiloydum...
Ben de eski kendimi cok ozledim..
hepsini geçin sağlığınız için çok fazla bende başladım diyete 167 boyum 68 kiloyum ki bi 10 kilo fazlam var standarda göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…