- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
-
- Konu Sahibi Lamariposa
Amacı motive etmek değil zaten aklına geleni söylüyor. Bu şekilde eleştirildiğiniz sürece kendinize güveninizi bile yitirirsiniz. İstediğini söyleyen istemediğini işitirmiş, siz de bir gün eleştirin anlasınEvet ve bunu defalarca soyledim. Ben bu sekilde gaza gelmem bu taktigi bosver artik diye ama dinlemiyor cok takinti yapti bunu
Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.Yaz geliyor verirsiniz akşam beşten altıdan sonra hiçbir şey yemeyin ekmeği kesin hamur işini kesin akşamları bir saat yürüyüşe çıkın çok hızlı tempolu olmasına gerek yok ama gidip gelin ve yorulduğunuzu hissedin yazın daha fazla su içiliyor yemek de çok fazla yanmıyor o şekilde yine kilo verebilirsiniz bence çok takılmayın yani eşinizin dediğine boy kilo kaç suan?
Evet hep bunu yapiyor rencide ediyor ki vereyim guya halbuki ters tepiyorGaza getirmeye mi çalıştı kendince?
Yalnız gerçekten kilo vermelisiniz kendiniz için... Çocuk yaptım artık kendimi salabilirim demeyin.
Emzirirken ver cnm uzatma isiKaç kilosunuz şu anda bende yakında dogurucam inşallah hastanedeyim ..buranın diyestisyenine yönlendirdiler gebelik şekeri için ..birde gebelik sonrası da gel istersen dedi diyetisyen
Kendisi yakisikli ve fit cok minik gobegi var maalesefTerbiyesiz, onun tipini çok merak ettim. O kadar sinir oluyorum ki tıknaz koca göbekli adamlar, kilolu kadın sevmem yok fiziği şöyle olsun diye birde yorum yapmazlar mı,ifrit oluyorum. Bizim Türk erkeklerinin topu Kıvanç Tatlıtuğ edasında.
Kendını Bukadar yererken sen, kocan neden kırmaktan korksun ki?Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep
Haklisin eziyorum sucluyorum hep kendimiKendını Bukadar yererken sen, kocan neden kırmaktan korksun ki?
Iradesızım sısmanım bilmem neyim, daha neler.
Bu bamyaya soz hakkı veren sensin.
Size gore oyle.Kendisi yakisikli ve fit cok minik gobegi var maalesef
Zihniyeti ve hitabı hiç yakışıklı değil ama hepsini süpürür şu ettiği laf. Sizde kendiniz için zayıflayın. Umarım çok çok güzel olursunuz.Umarım çatır çatır çatlayacağı bir kıskançlık yaşasın o kaba adam.Kendisi yakisikli ve fit cok minik gobegi var maalesef
Aaamiiin tum duam bu. Oyle bi zayiflayayim ki cidden catlasin kiskancliktan.Zihniyeti ve hitabı hiç yakışıklı değil ama hepsini süpürür şu ettiği laf. Sizde kendiniz için zayıflayın. Umarım çok çok güzel olursunuz.Umarım çatır çatır çatlayacağı bir kıskançlık yaşasın o kaba adam.