- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- Konu Sahibi Lamariposa
Foto koydum baksana berbatimhepsini geçin sağlığınız için çok fazla bende başladım diyete 167 boyum 68 kiloyum ki bi 10 kilo fazlam var standarda göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto koydum baksana berbatimhepsini geçin sağlığınız için çok fazla bende başladım diyete 167 boyum 68 kiloyum ki bi 10 kilo fazlam var standarda göre
Kesinlikle katılıyorum. Ama o da liposuction dediğine göre biraz sabırsız. Laf söyletmeyin ona. Böyle sağlıksız bir şey yaptırmak yerine Hemen diyete başlayın ve sağlıklı kilo verin bence. Ve bence spor da yapın. Ev hanımları için de yardımcı olan seda altın diye tatlış bir yoga plates eğitmeni var. Takip etmenizi öneririm:)Kemiklerim ve belim ince ama bacak basen asiri fazla. Liposuction istiyor hep esim beb de yasim gencken sporla diyetle veririm diyorum isleme gerke yok diyorum
Yok kuzum basa yeni foto koydum bak kotu bayaVallaha bence fiziğiniz gayet güzel. Esiniz ayilik ediyor
Yillar oldu sabri kalmadi adamin.Kesinlikle katılıyorum. Ama o da liposuction dediğine göre biraz sabırsız. Laf söyletmeyin ona. Böyle sağlıksız bir şey yaptırmak yerine Hemen diyete başlayın ve sağlıklı kilo verin bence. Ve bence spor da yapın. Ev hanımları için de yardımcı olan seda altın diye tatlış bir yoga plates eğitmeni var. Takip etmenizi öneririm:)
Konu açsana ben ilk gebeligimde vermiştim 88 kilodan 52 kiloya ..bundada hevesliyim ..diyet günlüklerine konu açıp link atarsan bende katılırım sana doğurup doğurmaz kendime gelince inşallah :)Emzirirken ver cnm uzatma isi
Evet kilo varmis, eski foto mu digeri? 10-15 kg versen obez olmaktan cikarsin canim balik et olursun bence.. bunun icin diyet yapman gerekiyor.. ama bunu kendin icin yapBi tane daha koydum baksana berbatim
Evet eski foto bekarkenkiEvet kilo varmis, eski foto mu digeri? 10-15 kg versen obez olmaktan cikarsin canim balik et olursun bence.. bunun icin diyet yapman gerekiyor.. ama bunu kendin icin yap
Ona kirildim ama kendime kizginim. Iradesizligime..Biraz şaşkınım açıkçası konu sahibi hanımefendi hem kızmış kırılmış hem eşini haklı buluyor kendine berbatım falan diyor
O eski foto kuzum zayif olanVallaha bence fiziğiniz gayet güzel. Esiniz ayilik ediyor
Bu isin haataligi var.. simdi kilo verirsin neyse.. ama kimo aksan ilac yuzunden filan adam neler diyecek demekEvet eski foto bekarkenki
Her ne olursa olsun kimse sizle öyle konuşamaz. İradesizlik çözülebilir kilolar gider ama siz öz saygınızı yitirmeyin eşinizin de saygısızlık yapmasına izin vermeyin. En kısa sürede sağlıkla kilo vermenizi diliyorum:)Ona kirildim ama kendime kizginim. Iradesizligime..
Cok tesekkurler ne haklisinizHer ne olursa olsun kimse sizle öyle konuşamaz. İradesizlik çözülebilir kilolar gider ama siz öz saygınızı yitirmeyin eşinizin de saygısızlık yapmasına izin vermeyin. En kısa sürede sağlıkla kilo vermenizi diliyorum:)
Cok guzel yazmissiniz tesekkurlerNe olursa olsun ister manken olsun, ister mükemmel fiziğe sahip olsun , Bir insanın başka bir insanı hiçbir hakla bu şekilde rencide etmeye hakkı yok.
Evet kilo vermenizi istemesi normal, es olarak birbirimizden böyle isteklere bulunabiliriz.
Ancak üslup farkı çok önemli.
Bir daha yüzüne bakacagimiz Kişinin , hayat arkadaşınin kalbini kırmadan önce 50 defa düşünmesi lazım kişinin.
Ağlamayın, kimse için değmiyor.
Yarın ki randevunuza gidin, kan sayımı da yapsınlar , başlayın zayıflamaya.
Ve o cami asla bir daha silmeyin.