Kocam top model misin dedi

Kemiklerim ve belim ince ama bacak basen asiri fazla. Liposuction istiyor hep esim beb de yasim gencken sporla diyetle veririm diyorum isleme gerke yok diyorum
Kesinlikle katılıyorum. Ama o da liposuction dediğine göre biraz sabırsız. Laf söyletmeyin ona. Böyle sağlıksız bir şey yaptırmak yerine Hemen diyete başlayın ve sağlıklı kilo verin bence. Ve bence spor da yapın. Ev hanımları için de yardımcı olan seda altın diye tatlış bir yoga plates eğitmeni var. Takip etmenizi öneririm:)

Kesinlikle katılıyorum. Ama o da liposuction dediğine göre biraz sabırsız. Laf söyletmeyin ona. Böyle sağlıksız bir şey yaptırmak yerine Hemen diyete başlayın ve sağlıklı kilo verin bence. Ve bence spor da yapın. Ev hanımları için de yardımcı olan seda altın diye tatlış bir yoga plates eğitmeni var. Takip etmenizi öneririm:)
Yillar oldu sabri kalmadi adamin.
Tamam bakarim tesekkurler 💐

Biraz şaşkınım açıkçası konu sahibi hanımefendi hem kızmış kırılmış hem eşini haklı buluyor kendine berbatım falan diyor🙄

Ne olursa olsun ister manken olsun, ister mükemmel fiziğe sahip olsun , Bir insanın başka bir insanı hiçbir hakla bu şekilde rencide etmeye hakkı yok.

Evet kilo vermenizi istemesi normal, es olarak birbirimizden böyle isteklere bulunabiliriz.

Ancak üslup farkı çok önemli.

Bir daha yüzüne bakacagimiz Kişinin , hayat arkadaşınin kalbini kırmadan önce 50 defa düşünmesi lazım kişinin.

Ağlamayın, kimse için değmiyor.

Yarın ki randevunuza gidin, kan sayımı da yapsınlar , başlayın zayıflamaya.

Ve o cami asla bir daha silmeyin.

Ona kirildim ama kendime kizginim. Iradesizligime..
Her ne olursa olsun kimse sizle öyle konuşamaz. İradesizlik çözülebilir kilolar gider ama siz öz saygınızı yitirmeyin eşinizin de saygısızlık yapmasına izin vermeyin. En kısa sürede sağlıkla kilo vermenizi diliyorum:)

Ne olursa olsun ister manken olsun, ister mükemmel fiziğe sahip olsun , Bir insanın başka bir insanı hiçbir hakla bu şekilde rencide etmeye hakkı yok.

Evet kilo vermenizi istemesi normal, es olarak birbirimizden böyle isteklere bulunabiliriz.

Ancak üslup farkı çok önemli.

Bir daha yüzüne bakacagimiz Kişinin , hayat arkadaşınin kalbini kırmadan önce 50 defa düşünmesi lazım kişinin.

Ağlamayın, kimse için değmiyor.

Yarın ki randevunuza gidin, kan sayımı da yapsınlar , başlayın zayıflamaya.

Ve o cami asla bir daha silmeyin.
Cok guzel yazmissiniz tesekkurler 💐
Basliycam bakalim bu kez uzun surdurmeye calisicam insallah

eşinizin üslubu tabii ki kötü. ama mesela bir kadın buraya konu açıp, dört yıldır eşimi düzgün diş bakımına alıştıramadım, güzellikle söyledim rica ettim sitem ettim motive edici oldum hiçbiri işe yaramadı dese; sen de lafı çak o zaman derdik arkadaşlar dürüst olalım. o hijyen meselesi bu estetik diye küçümsemeyelim. anladığım kadarıyla konu sahibiyle eşi genç; cinsel hayatlarının en aktif çağları. evet kilo seksiliğe engel değildir ama herkesin de bir zevki vardır; demek ki adam kilolu bir partneri olmasını istemiyor. ha kadının vücudu üzerinde sadece kadın söz sahibidir ama konu sahibi de mesela benim vücudum benim kararım ben zayıflamak istemiyorum dememiş. deseydi saygı duyardım, eşi de ona göre yolunu çizerdi. ama konu sahibi dört yıldır verdim vericem deyip bir de kusura bakmayın gıcık verir gibi diyetisyendi spor salonuydu sürekli başlayıp başlayıp bırakıyor. rolleri değişin ve kendinizi konu sahibinin eşinin yerine koyun; insan artık lafına inanmaz olur, söz verip verip tutmadığı için saygısını yitirmeye başlar. ayrıca zayıflamak sadece irade meselesi değildir; psikolojik sebepleri ve engelleri de vardır. Irvin yalom'un galiba aşkın celladı kitabında kilo veremeyen bir kadın öyküsü vardı. konu sahibinin de diyetisyen desteğinin yanısıra birkaç seanslık bir terapi desteği alması belki işine yarar, olabilir. ama nasıl kadınlara, eşinizin terapisti değilsiniz diyorsak erkek de kadının terapisti değil. bence konu sahibi şapkayı önüne koyup düşünsün; ya hakikaten vaat ettiği gibi kilo versin düzenli bir beslenme sporla ya da eşiyle bu kadar yüz göz olmadan, adamın kabalıklarına maruz kalıp kişiliğini ezdirmeden ancak istediğim zaman kilo vericem işine gelirse desin ve geri adım atmasın.
bir de ben onun çocuğunu doğurdum diye kimse kendisini avutmasın. annelerimizin zamanında değiliz. onlar yazık kendilerine zaman ayıramıyordu ve bir sürü imkandan yoksundu. şimdi onca diyetisyen spor imkanı varken tıbbi engeller dışında bu kadar kilonun mazereti olamaz. tekrar ediyorum ancak; ben böyle kalmaktan gayet hoşnutum diyenleri tenzih ediyorum. kilosuyla mutlu insana da kimse birşey diyemez

Gördüğüm kadarıyla spor ve diyetle eski kilonuza ulaşırsınız. liposuction falan tehlikeli işler uzak durun. İdeal kilodaki fotoğrafınızı ya da özenip beğendiğiniz birinin fotoğrafını buzdolabının üzerine asın, gereksiz yemek yemek istediğinizde sizi engeller, abur cubur bir şeyler yiyeceğiniz zaman düşünün o istediğiniz elbisenin içinde olmak mı mutlu edecek sizi o yiyecekler mi? Zaten diyetisyenler birdenbire ölüm orucuna sokmuyorlar bildiğim kadarıyla sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırıyorlar. Arada kaçamak yaptırıyorlar. Önemli olan kafada başarmak, yeterli motivasyon olursa imkansız değil, yapabilirsiniz

95 kilo çok fazla. Ben de kendim rahatsızlık duyar vermeye çalışırdım. Sizinle aynı boydayız 77 kiloya çıktım kendimi çok rahatsız hissettim. Eşim birşey demeden ben verdim. Diyet yapma moduna da zor giriliyor ama tartıda o kiloyu görünce ve gittikçe kilo alınca bunun sonu yok dedim. Mutsuzdum. Karar verip diyete başladım. Siz de yapabilirsiniz. Hem kemiklerinizdeki yüklerden kurtulursunuz hem özgüveniniz artar hem de sağlığınız için olumlu olur. Eşiniz kabalık etmiş ama kadın da erkek te bence nasıl olsa evlendim diyip kendini salmamalı.

Son düzenleme:
X