Kocam top model misin dedi

Lamariposa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
750
967
Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.

Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam

Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.

Son düzenleme:

O kim ki kilo vermeni bekliyor? Çok sinirlendim seni üzüyor bu psikolojik şiddet?!!!! Ama bu kadar üzülüyorsan diyet yapın sizde. 4 sene fazla bir süreç iradenizi koruyun bende kiloluyum ama takmıyorum çünkü çevremde beni böyle seven çok!!

Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep

Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep
Çok afedersiniz ama demek ki siz yeterince istemiyorsunuz bu da gayet doğal. Herkes zayıf olmak zorunda mı? Eşiniz neden sizin bedeninizin nasıl görüneceği hakkında kendi kendine kararlar alıyor? Bu şekilde değil başka şekilde motive etse belki de çoktan vermiştiniz.

Malesef çok zor diyet yapmak ama o sinir bozucu bizde biliyoruz kilomuz var ama biri deyince çok kırıcı. Bunun adı psikolojik şiddet malesef.. en az fiziksel kadar tehlikeli. Yavaş yavaş denesen kuzum mesela akşam 6 fan sonra yeme su iç ayda 1-3 kilo gider

Evet ve bunu defalarca soyledim. Ben bu sekilde gaza gelmem bu taktigi bosver artik diye ama dinlemiyor cok takinti yapti bunu

Yarin diyetisyen randevum vardi zaten onceden almistim bu kez uzun surdurmeye calisicam bakalim insallah olur

Yaz geliyor verirsiniz akşam beşten altıdan sonra hiçbir şey yemeyin ekmeği kesin hamur işini kesin akşamları bir saat yürüyüşe çıkın çok hızlı tempolu olmasına gerek yok ama gidip gelin ve yorulduğunuzu hissedin yazın daha fazla su içiliyor yemek de çok fazla yanmıyor o şekilde yine kilo verebilirsiniz bence çok takılmayın yani eşinizin dediğine boy kilo kaç suan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…