- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
-
- Konu Sahibi Lamariposa
Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hepO kim ki kilo vermeni bekliyor? Çok sinirlendim seni üzüyor bu psikolojik şiddet?!!!! Ama bu kadar üzülüyorsan diyet yapın sizde. 4 sene fazla bir süreç iradenizi koruyun bende kiloluyum ama takmıyorum çünkü çevremde beni böyle seven çok!!
Vermem lazim kendim icin cocugum icin once. Iradesizim ama onu kirmam lazimBöyle kırıcı konusan eşlerden nefret ediyorum.Kalp diye bir sey var yahu ,bazilarinda camdan üstelik ! Kilo verecekseniz de ertelemeyin ve kendiniz icin yapin bunu nolur.
Çok afedersiniz ama demek ki siz yeterince istemiyorsunuz bu da gayet doğal. Herkes zayıf olmak zorunda mı? Eşiniz neden sizin bedeninizin nasıl görüneceği hakkında kendi kendine kararlar alıyor? Bu şekilde değil başka şekilde motive etse belki de çoktan vermiştiniz.Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep
Malesef çok zor diyet yapmak ama o sinir bozucu bizde biliyoruz kilomuz var ama biri deyince çok kırıcı. Bunun adı psikolojik şiddet malesef.. en az fiziksel kadar tehlikeli. Yavaş yavaş denesen kuzum mesela akşam 6 fan sonra yeme su iç ayda 1-3 kilo giderYok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep
Çok afedersiniz ama demek ki siz yeterince istemiyorsunuz bu da gayet doğal. Herkes zayıf olmak zorunda mı? Eşiniz neden sizin bedeninizin nasıl görüneceği hakkında kendi kendine kararlar alıyor? Bu şekilde değil başka şekilde motive etse belki de çoktan vermiştiniz.
Yarin diyetisyen randevum vardi zaten onceden almistim bu kez uzun surdurmeye calisicam bakalim insallah olurMalesef çok zor diyet yapmak ama o sinir bozucu bizde biliyoruz kilomuz var ama biri deyince çok kırıcı. Bunun adı psikolojik şiddet malesef.. en az fiziksel kadar tehlikeli. Yavaş yavaş denesen kuzum mesela akşam 6 fan sonra yeme su iç ayda 1-3 kilo gider
İşte bu gördüğüm en güzel cevap. Kapak niteligindeTop model olsam sana mı bakardım öküz deseydin...
Ağlamayın yaa böyle kıt zekalar için