Kocam top model misin dedi

Haklisin aslinda icimden cok da kizamiyorum artik surat assam da cunku adam cok ugrasti vermem icin spor salonu uyelikleri birlikte gitmeler seanslar kirk kere diyetisyenler ben beceremedim. Yarin yeniden basliycam bakalim bu kez olur insallah Dua edin bana nolur
Didem fitness var instagramda kadın doğum sırasında aktif fitness yapmasına rağmen inanılmaz kilo alıyor bir de boyu da uzun iri yarı duruyor. Sonra o kilolari gene fitness ve beslenmeyle veriyor. 2.hamileliginde gene asiri kilo alıyor. Bir de kadın 6 ay fitness son 3 ay ise hamileler icin aerobige gidiyor. Aşerdiği icin değil ödemden ve bünyesi müsait olduğu icin. Dogumdan sonra kadın gene inanılmaz fit oluyor 6 ayda. Kaslı falan. Bence ona bakın. Diğr fitness antrenörleri gibi doğuştan zayıf veya ameliyatlı değil.

Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.

Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..😔
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Haklısın sen Kıvanç Tatlıtuğ olduğun için beni küçük görmen normal deseydiniz. Terbiyesiz adam

Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep
Var böle terbiyesiz kocalar benim eski eşim de bu tiptendi😒 Böyle yaparak demotive ettiklerinin farkında değiller. Zaten kilolu insanların çoğunluğunda psikolojik yeme bozukluğu var ve kalın kafalar böyle davranarak iyice berbat ediyorlar😑

Didem fitness var instagramda kadın doğum sırasında aktif fitness yapmasına rağmen inanılmaz kilo alıyor bir de boyu da uzun iri yarı duruyor. Sonra o kilolari gene fitness ve beslenmeyle veriyor. 2.hamileliginde gene asiri kilo alıyor. Bir de kadın 6 ay fitness son 3 ay ise hamileler icin aerobige gidiyor. Aşerdiği icin değil ödemden ve bünyesi müsait olduğu icin. Dogumdan sonra kadın gene inanılmaz fit oluyor 6 ayda. Kaslı falan. Bence ona bakın. Diğr fitness antrenörleri gibi doğuştan zayıf veya ameliyatlı değil.
Tamam vakayim cok tesekkurler 💐

ben her daim bakımlı ve fit olacam, eşimin yanımda nasıl gördündüğün neden önemi yok?Ben bakıyorsam oda bakacak. Benim 60 yaşındaki babam bile hergün düzenli yürür, kendine dikkat eder. Bunu kendi için yapar.
Merhaba, yazdıklarımı dikkatli okursanız anlaşılacağımı düşünüyorum. Öncelikle, ben başlıklara yazılan çoğu yazıyı okuyarak yorum yapıyorum. Oradaki yorumlara istinaden de yazıyorum. Hemen hemen her yazıda "sen de onun kilosuna yorum yap" , "sen kendine bak de" gibi yorumlar gördüm. Buna istinaden yazdım erkeğin kilosunun önemi yok sizin kilo vermeniz için diye. Erkek göbek yaptı diye biz de mi yapalım? Ben kilomu veririm ben erkeğe laf söyleme hakkını elde etmiş olurum. Ama kendim için kilo veririm. Onun için değil. Anlatabildim mi?

Merhaba, üslubu yanlış ama biraz da haklılar tabi. Kadınlar; özellikle çocuktan sonra biraz kendilerini salıyorlar. Ben de farklı değilim bu arada. Evli de değilim henüz. Ama incecik bir kadın değilim. Tabi yapım da ince olmaya müsait değil o ayrı. Benimki de tatlı tatlı beni şimdiden uyarıyor. Bu mevzu çocuktan sonra da artarak devam ederse bizimki de aynı tepkiyi verecek. Ayrıca da erkeğin nasıl olduğunun bi önemi yok bence. Biz her zaman bakımlı olmaya dikkat etmeliyiz. Biz fit olduktan sonra erkeğin kilolu olması kendi problemi olmalı. Kendimiz için kendimize dikkat edelim hanımlar. Erkeklerin ağzına laf vermeyelim. Ama bu erkeğin kaba ve kırıcı olması anlamına gelmiyor. Sonuçta onun da çocuğunu doğurdunuz siz.
Aaa ne güzel düşünüyorsunuz. O zaman siz abiyenizi giyip bordo rujunuz ve stilettonuz ile tv izlerken kocanız soğan kokan nefesi ile göbeğini kaşıyarak geğirsin. Ne de olsa erkeğin kendine dikkat etmesine gerek yok. Bu betimlemedeki kocanın ter kokusu da burnuma geldi bu arada

Merhaba, yazdıklarımı dikkatli okursanız anlaşılacağımı düşünüyorum. Öncelikle, ben başlıklara yazılan çoğu yazıyı okuyarak yorum yapıyorum. Oradaki yorumlara istinaden de yazıyorum. Hemen hemen her yazıda "sen de onun kilosuna yorum yap" , "sen kendine bak de" gibi yorumlar gördüm. Buna istinaden yazdım erkeğin kilosunun önemi yok sizin kilo vermeniz için diye. Erkek göbek yaptı diye biz de mi yapalım? Ben kilomu veririm ben erkeğe laf söyleme hakkını elde etmiş olurum. Ama kendim için kilo veririm. Onun için değil. Anlatabildim mi?
Erkeğin nasıl göründüğünün önemi yok demişsiniz buna istinaden yazdım. Erkeğin göbek yapması benimde göbek yapmam için sebeb değil tabii, ama ben dikkat ediyorsam oda edecek. Yanıma yakışmayan eşi istemem.

Aaa ne güzel düşünüyorsunuz. O zaman siz abiyenizi giyip bordo rujunuz ve stilettonuz ile tv izlerken kocanız soğan kokan nefesi ile göbeğini kaşıyarak geğirsin. Ne de olsa erkeğin kendine dikkat etmesine gerek yok. Bu betimlemedeki kocanın ter kokusu da burnuma geldi bu arada
Merhaba, hanımefendi buna cevap veremem. Çünkü günlük hayatımda abiye, bordo ruj ve stiletto ile takılmıyorum :) bence siz de yapmayın sebepsiz yere. Komik olur :) Bakımlı ve fit olmaktan kastım da bu değil. Ben hala anlatamadım sanırım. Benim kilo vermem için erkeğin kilosunun önemi yok demek istedim. Anlatabiliyor muyum? Ben o hakkı elde etmiş olacağım.

Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..

Bu kez saglam kirildim..
Kilo vermem için bekliyor ne ya? Bu cümleyi siz kuruyorsanız eşiniz de size bunu der. Çünkü eline vermişsiniz. Sizin kendinize kurduğunuz cümle daha ağır. Siz ona çocuk verdinizz. Zayıf okursanız sizi sevecek kıskanacak mi? Evlilik bu mu? Çok saçma değil mi?

Kilo vermem için bekliyor ne ya? Bu cümleyi siz kuruyorsanız eşiniz de size bunu der. Çünkü eline vermişsiniz. Sizin kendinize kurduğunuz cümle daha ağır. Siz ona çocuk verdinizz. Zayıf okursanız sizi sevecek kıskanacak mi? Evlilik bu mu? Çok saçma değil mi?
Evet sacma isin icinde olmayinca ama evliligin farkli dinamikleri var.
Adam benimle spor salonlarina geldi tonla para doktu vereyim diye ben azcik verip hep biraktim. O noktada hakli ve evet bekliyor. Uslup kirici ama o dogru.

Adamın öyle düşünmeye hakkı yok, çocuğu o doğurmadığı için onun vücudu değişmedi.
Hakkı yok tamam. Ne yapsın şimdi? Kadın kırıldığını söyleyecek ve adam da şunu mu diyecek? "özür dilerim karıcığım sana haksızlık ettim. Haklısın, sen çocuğumuzu doğurdun. Böyle kal madem." ben çözümü söylüyorum. Hem kendi sağlığı için hem de evliliğine mutlu olması için kilosuna dikkat etmeli. Ha ben kilomla mutluyum, beni seven bu halimle de sever diyip kocasından bu terbiyesizliği yüzünden boşanabilir de. Bu da bir seçenek. Bu mu olsun?

Selam kizlar.

Bu kez saglam kirildim..
zayıfla bakalim o zamn kıskanırsa top modelim tabi bakacaklar dersiniz.
hayır yani bir boy aynası verin kendine baksın sanki biscolata erkeği.

Hakkı yok tamam. Ne yapsın şimdi? Kadın kırıldığını söyleyecek ve adam da şunu mu diyecek? "özür dilerim karıcığım sana haksızlık ettim. Haklısın, sen çocuğumuzu doğurdun. Böyle kal madem." ben çözümü söylüyorum. Hem kendi sağlığı için hem de evliliğine mutlu olması için kilosuna dikkat etmeli. Ha ben kilomla mutluyum, beni seven bu halimle de sever diyip kocasından bu terbiyesizliği yüzünden boşanabilir de. Bu da bir seçenek. Bu mu olsun?

Omu bumu ona konu sahibi kendi karar verecek. Konu sahibi kilosuyla barışık olsaydı kendini öyle mutlu hissetse kırılıp burda konu açmazdı zaten.
Konu burda sizin adamı savunmanız, onu haklı çıkarmaya çalışmanız.
İnsan karısını birtek manken olduğu içinmi sever yani? Kilo aldı diye onu sevmekten vazmıgeçek. Bumu evlilik.

X