- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
-
- Konu Sahibi Lamariposa
O degismedi maalesef sorun da bu..Kocaniz eğer evlendiginiz adamla ayniysa kilo konusinda haklı. Ama genede üslubu yanlış. He ayni değilse de bence siz de ona laf dokundurun göbegi saldın bakıyorum gibisinden.
95 cidden çok fazla. Bu kiloda ben olsam eşimin bişey söylemesine gerek yok napar eder verirdim, kendim için yani. Eşinin uslubu çok çirkin, uyardın mı benimle bu şekilde konuşma diye.Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.
Su an 95 kiloyum 165 boyum.
Evlenirken 67 kiloydum...
Ben de eski kendimi cok ozledim..
Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.
Rencide etmesi asla doğru değil. Kilo ver artık dese haklı ama rencide meselesinde o kim oluyor. Adama cocuk verdiginiz icin kilo almissiniz. İstemeseymis madem cocuk bu kadar elestirecekse siz de sessiz kalmayınO degismedi maalesef sorun da bu..
Beni eski halime dondurme amacli rencide edip gaza getiriyor kendince ama kiriyor tabi
Hanzo netSelam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Haklisin aslinda icimden cok da kizamiyorum artik surat assam da cunku adam cok ugrasti vermem icin spor salonu uyelikleri birlikte gitmeler seanslar kirk kere diyetisyenler ben beceremedim. Yarin yeniden basliycam bakalim bu kez olur insallah Dua edin bana nolurEşi hoş olmayan bi söylemde bulunmuş,ama sonuçta eşi bu kadının.Ona daha çok kinlenip adama öfkelenecek.Sanırsın burda herkesin eşi ,sevgilisi iyilik ,kibarlık timsali!
Konuya gelecek olursak ,kilonuz boyunuza göre fazla.Sağlık için kilo vermelisiniz,kocanız için değil.
Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Oh ne guzel soyledinix.onun için değil kendiniz için verin kilolarınızı. Önce sağlığınız için, sonra fit anne olmak için. Çocuğunuz büyüdüğü zaman onunla birlikte arkadaşlarının ve annelerinin olduğu ortama çok girecekseniz.Ve göreceksinizki o tür ortamlarda çok zayıflar bile sürekli diyetdeyim, 2 kilo aldım dikkat etmeliyim,pantolonum sıkıyor yememeliyim tarzı muhabbetler yapiyor.
Ozaman daha çok üzülürsünüz inanın,o yüzden başlayın. Yavaş ama emin adımlar ile verebilirsiniz. Ben 2 doğum sonrası 25 kilodan fazla verdim 6 ay gibi bir sürede. Sizde şimdi başlayın bidaki yaza fit girin. O camlarıda eşinize yalatın. Hadsiz herif.
Herkes zayıf olmak zorunda değil ama evlenince erkek ya da kadın da evlenmeden önceki gibi olmalı kendine dikkat etmeli. Hadi kadın doğum yaptı kilo aldı emzirdi falan toparlanmasi en az 2 sene sürüyor. Ama bir yerden sonra karşı taraf bunu belirtmekte haklı. Kadınlar olarak biz de erkekten beklemeliyiz bunu. Erkek göbegi saldıysa kilo ver diyebiliriz ve demeliyiz de. Konu sahibinin esi gibi rencide edici değil amaÇok afedersiniz ama demek ki siz yeterince istemiyorsunuz bu da gayet doğal. Herkes zayıf olmak zorunda mı? Eşiniz neden sizin bedeninizin nasıl görüneceği hakkında kendi kendine kararlar alıyor? Bu şekilde değil başka şekilde motive etse belki de çoktan vermiştiniz.
Merhaba, üslubu yanlış ama biraz da haklılar tabi. Kadınlar; özellikle çocuktan sonra biraz kendilerini salıyorlar. Ben de farklı değilim bu arada. Evli de değilim henüz. Ama incecik bir kadın değilim. Tabi yapım da ince olmaya müsait değil o ayrı. Benimki de tatlı tatlı beni şimdiden uyarıyor. Bu mevzu çocuktan sonra da artarak devam ederse bizimki de aynı tepkiyi verecek. Ayrıca da erkeğin nasıl olduğunun bi önemi yok bence. Biz her zaman bakımlı olmaya dikkat etmeliyiz. Biz fit olduktan sonra erkeğin kilolu olması kendi problemi olmalı. Kendimiz için kendimize dikkat edelim hanımlar. Erkeklerin ağzına laf vermeyelim. Ama bu erkeğin kaba ve kırıcı olması anlamına gelmiyor. Sonuçta onun da çocuğunu doğurdunuz siz.
Canım ben diyet gruplarinda kilo verdim istersen sende katıla bilirsin belki bu güne kadar yapamadığını bizimle.beraber yapa bilirsin yalnız degilsin.emin ol hepimizin kilo problemi var ama eşin asla haklı değil üzme kendiniHaklisin aslinda icimden cok da kizamiyorum artik surat assam da cunku adam cok ugrasti vermem icin spor salonu uyelikleri birlikte gitmeler seanslar kirk kere diyetisyenler ben beceremedim. Yarin yeniden basliycam bakalim bu kez olur insallah Dua edin bana nolur
Aradigim yorumSize gore oyle.
Emınım binlerce kadın ıcın ıspanak namıktır.
Canım, kendi sağlığın için zayıflamak istiyorsan, burda cuma zayıflama yarışması diyet grupları var, hem eğleniyoruz, hem de takım desteği ile zayıflıyoruz, bilmediğimiz detayları öğreniyoruz.Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.
Oh ne guzel soyledinix.
Bu platformu bilmiyorum ama sizinle ozel mesajlasma sansim var mi motive olmak icin?
Canim cok tesekkurler bu siteyi bilmiyorum pek link var mi senin grubunun ya da whatsapp grubunux falan var miCanım ben diyet gruplarinda kilo verdim istersen sende katıla bilirsin belki bu güne kadar yapamadığını bizimle.beraber yapa bilirsin yalnız degilsin.emin ol hepimizin kilo problemi var ama eşin asla haklı değil üzme kendini