Kocam top model misin dedi

Kocaniz eğer evlendiginiz adamla ayniysa kilo konusinda haklı. Ama genede üslubu yanlış. He ayni değilse de bence siz de ona laf dokundurun göbegi saldın bakıyorum gibisinden.
O degismedi maalesef sorun da bu..
Beni eski halime dondurme amacli rencide edip gaza getiriyor kendince ama kiriyor tabi

Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.
Su an 95 kiloyum 165 boyum.
Evlenirken 67 kiloydum...
Ben de eski kendimi cok ozledim..
95 cidden çok fazla. Bu kiloda ben olsam eşimin bişey söylemesine gerek yok napar eder verirdim, kendim için yani. Eşinin uslubu çok çirkin, uyardın mı benimle bu şekilde konuşma diye.

Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.

onun için değil kendiniz için verin kilolarınızı. Önce sağlığınız için, sonra fit anne olmak için. Çocuğunuz büyüdüğü zaman onunla birlikte arkadaşlarının ve annelerinin olduğu ortama çok girecekseniz.Ve göreceksinizki o tür ortamlarda çok zayıflar bile sürekli diyetdeyim, 2 kilo aldım dikkat etmeliyim,pantolonum sıkıyor yememeliyim tarzı muhabbetler yapiyor.
Ozaman daha çok üzülürsünüz inanın,o yüzden başlayın. Yavaş ama emin adımlar ile verebilirsiniz. Ben 2 doğum sonrası 25 kilodan fazla verdim 6 ay gibi bir sürede. Sizde şimdi başlayın bidaki yaza fit girin. O camlarıda eşinize yalatın. Hadsiz herif.

O degismedi maalesef sorun da bu..
Beni eski halime dondurme amacli rencide edip gaza getiriyor kendince ama kiriyor tabi
Rencide etmesi asla doğru değil. Kilo ver artık dese haklı ama rencide meselesinde o kim oluyor. Adama cocuk verdiginiz icin kilo almissiniz. İstemeseymis madem cocuk bu kadar elestirecekse siz de sessiz kalmayın

Hanzo net

Haklisin aslinda icimden cok da kizamiyorum artik surat assam da cunku adam cok ugrasti vermem icin spor salonu uyelikleri birlikte gitmeler seanslar kirk kere diyetisyenler ben beceremedim. Yarin yeniden basliycam bakalim bu kez olur insallah Dua edin bana nolur

Çok üzüldüm ... Hergun suslen otur.

Oh ne guzel soyledinix.
Bu platformu bilmiyorum ama sizinle ozel mesajlasma sansim var mi motive olmak icin?

Herkes zayıf olmak zorunda değil ama evlenince erkek ya da kadın da evlenmeden önceki gibi olmalı kendine dikkat etmeli. Hadi kadın doğum yaptı kilo aldı emzirdi falan toparlanmasi en az 2 sene sürüyor. Ama bir yerden sonra karşı taraf bunu belirtmekte haklı. Kadınlar olarak biz de erkekten beklemeliyiz bunu. Erkek göbegi saldıysa kilo ver diyebiliriz ve demeliyiz de. Konu sahibinin esi gibi rencide edici değil ama

ben her daim bakımlı ve fit olacam, eşimin yanımda nasıl gördündüğün neden önemi yok?Ben bakıyorsam oda bakacak. Benim 60 yaşındaki babam bile hergün düzenli yürür, kendine dikkat eder. Bunu kendi için yapar.

Canım ben diyet gruplarinda kilo verdim istersen sende katıla bilirsin belki bu güne kadar yapamadığını bizimle.beraber yapa bilirsin yalnız degilsin.emin ol hepimizin kilo problemi var ama eşin asla haklı değil üzme kendini

Bu arada amann ne olcak sanki top model misin demesi aslında öyle çok dert edilecek bişey değil ama sende kendinin şuan ki kilolarından memnun olmadığın ve eşininde bunu bildiği için çok kırıcı bir laf olmuş. En iyisi size motivasyon olsun bu durum.. böyle sizin gibi hırslanıp gerçekten Top model kıvamına gelen kadınlar var. Kilo vermek zor değil azcık çaba sadece.. Saygılar

Bu erkekler kendılerıne bakmadan esıne yorum yapıyor ya ıllet oluyorum. Ama ne olursa olsun kıskanmamasıda cok sacma ben olsam oyle dıyınce cıkar sılerdım. Kılon kac merak ettım

Canım, kendi sağlığın için zayıflamak istiyorsan, burda cuma zayıflama yarışması diyet grupları var, hem eğleniyoruz, hem de takım desteği ile zayıflıyoruz, bilmediğimiz detayları öğreniyoruz.
Ben de 13. Takımdayım, gelmek istersen bekleriz..

Ben de 6 ay önce başladım diyete 96 kiloyla, şükür bugun 69.9 kiloya ulaştım. Kalori hesabı yaptım, günde 1 saat yürüyüş, 2.5 litre su ve akşamı erken yedim..
Sen istersen elbet yaparsın, ki benim ne kadar iştahlı biri olduğumu tahmin bile edemezsin..Ben yaptıysam, sen de kesin başarırsın..

Canim cok tesekkurler bu siteyi bilmiyorum pek link var mi senin grubunun ya da whatsapp grubunux falan var mi

sanırım kilo veremediğiniz için kendinizi eşinize karşı mahcup hissediyorsunuz. o da maşallah sözleriyle sizde ciddi psikolojik baskı yaratmış. böyle bir insanla yaşarken kafayı rahatlatıp kilo vermeniz zaten beklenemez ki.
eşiniz kusura bakmayın son derece hödükçe davranmış.

kırıldığınızı açıkça söyleyip bir süre mesafeli olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…