Kocam top model misin dedi

Evet ve bunu defalarca soyledim. Ben bu sekilde gaza gelmem bu taktigi bosver artik diye ama dinlemiyor cok takinti yapti bunu
Amacı motive etmek değil zaten aklına geleni söylüyor. Bu şekilde eleştirildiğiniz sürece kendinize güveninizi bile yitirirsiniz. İstediğini söyleyen istemediğini işitirmiş, siz de bir gün eleştirin anlasın

Merhaba, üslubu yanlış ama biraz da haklılar tabi. Kadınlar; özellikle çocuktan sonra biraz kendilerini salıyorlar. Ben de farklı değilim bu arada. Evli de değilim henüz. Ama incecik bir kadın değilim. Tabi yapım da ince olmaya müsait değil o ayrı. Benimki de tatlı tatlı beni şimdiden uyarıyor. Bu mevzu çocuktan sonra da artarak devam ederse bizimki de aynı tepkiyi verecek. Ayrıca da erkeğin nasıl olduğunun bi önemi yok bence. Biz her zaman bakımlı olmaya dikkat etmeliyiz. Biz fit olduktan sonra erkeğin kilolu olması kendi problemi olmalı. Kendimiz için kendimize dikkat edelim hanımlar. Erkeklerin ağzına laf vermeyelim. Ama bu erkeğin kaba ve kırıcı olması anlamına gelmiyor. Sonuçta onun da çocuğunu doğurdunuz siz.

Yaz geliyor verirsiniz akşam beşten altıdan sonra hiçbir şey yemeyin ekmeği kesin hamur işini kesin akşamları bir saat yürüyüşe çıkın çok hızlı tempolu olmasına gerek yok ama gidip gelin ve yorulduğunuzu hissedin yazın daha fazla su içiliyor yemek de çok fazla yanmıyor o şekilde yine kilo verebilirsiniz bence çok takılmayın yani eşinizin dediğine boy kilo kaç suan?
Evet bunlari hep yaptim ama iki uc haftada biraktim hep. Bu kez devam ettiricem insallah dua edin nolur bana.
Su an 95 kiloyum 165 boyum.
Evlenirken 67 kiloydum...
Ben de eski kendimi cok ozledim..

Kaç kilosunuz şu anda bende yakında dogurucam inşallah hastanedeyim ..buranın diyestisyenine yönlendirdiler gebelik şekeri için ..birde gebelik sonrası da gel istersen dedi diyetisyen

Terbiyesiz, onun tipini çok merak ettim. O kadar sinir oluyorum ki tıknaz koca göbekli adamlar, kilolu kadın sevmem yok fiziği şöyle olsun diye birde yorum yapmazlar mı,ifrit oluyorum. Bizim Türk erkeklerinin topu Kıvanç Tatlıtuğ edasında.
Kendisi yakisikli ve fit cok minik gobegi var maalesef

Yok kuzum kabul etmiyor asla her firsatta laf sokuyor bana bu konuda cok apra harcadi diyetisyen andulasyon falan ama ben iradesiz ciktim hep
Kendını Bukadar yererken sen, kocan neden kırmaktan korksun ki?
Iradesızım sısmanım bilmem neyim, daha neler.
Bu bamyaya soz hakkı veren sensin.

Kendisi yakisikli ve fit cok minik gobegi var maalesef
Zihniyeti ve hitabı hiç yakışıklı değil ama hepsini süpürür şu ettiği laf. Sizde kendiniz için zayıflayın. Umarım çok çok güzel olursunuz.Umarım çatır çatır çatlayacağı bir kıskançlık yaşasın o kaba adam.

Zihniyeti ve hitabı hiç yakışıklı değil ama hepsini süpürür şu ettiği laf. Sizde kendiniz için zayıflayın. Umarım çok çok güzel olursunuz.Umarım çatır çatır çatlayacağı bir kıskançlık yaşasın o kaba adam.
Aaamiiin tum duam bu. Oyle bi zayiflayayim ki cidden catlasin kiskancliktan.
Bana dua edin nolur

X