- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
-
- Konu Sahibi Lamariposa
Kardesim alttan almadim cevabini verdim ama icime de oturdu isteEsinizin sizi degersizlestirmesine izin vermeyin sizde bu psikolojiye girmeyin ne demek haklı bunu nasıl soylersiniz.yaptigi çok büyük bir kabalık ağzının payını vermeliydiniz bence alttan almayın
konuyu onemsemesi ona saygisiz olma hakki vermez. kilo bu kadar onemliyse " hayatim hadi spor yapalim diyet yapalim " diye size destek olmasi gerekir.Herkesin hassasiyeti farkli o cok onemsiyor maalesef bu konuyu cok takiyor
Yazilanlari okumamissinjz.konuyu onemsemesi ona saygisiz olma hakki vermez. kilo bu kadar onemliyse " hayatim hadi spor yapalim diyet yapalim " diye size destek olmasi gerekir.
Davut heykeli iyiydiAy, hadsiz! Kendisi neymiş peki? Davut heykeli mi? Ne ağlayacaksınız? Güzelce ağzınızı doldurarak "Çok terbiyesizsin" diyin.
Ahh ahh sorun da bu evet. Ben ben olmaktan ciktim esimden once ben kizginim kendime evet o kirici olmamaliydi o kadar ama ben de cok degistim kardesim..Yalniz evlendikten sonra yaklasik 30 kg almissiniz farkinda misiniz?
Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar
Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.
Gördüm canm iyi demişsin öncelikle ve eşinin o lafına sakin kırılma kilo vereceğine eminim. Bak bende yeni doğum yaptım önceden zayiftim tığ gibiydim birden balon oldumFoto ekledim basa bakar misiniz motive olmam lazim
konuyu onemsemesi ona saygisiz olma hakki vermez. kilo bu kadar onemliyse " hayatim hadi spor yapalim diyet yapalim " diye size destek olmasi gerekir.
Maalesef bende kilomdan yakınıyorum offSelam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar
Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.