Kocam top model misin dedi

Esinizin sizi degersizlestirmesine izin vermeyin sizde bu psikolojiye girmeyin ne demek haklı bunu nasıl soylersiniz.yaptigi çok büyük bir kabalık ağzının payını vermeliydiniz bence alttan almayın
Kardesim alttan almadim cevabini verdim ama icime de oturdu iste

Ben bu cumleyi kurmaya kalmaz kavga etmistik esimle... kiskanmasi da sevdigi anlamina gelmiyor emin ol ayni huzursuzluk yine oluyor. Hersey dozundayken guzel.

Eşinizin bu konuya takık hatta tahammülsüz oldugu liposuction istemesinden çok açık.Kilo vermenizi beklemeye bile tahammülü kalmamış.Daha sizi cok üzer gibi duruyor.Yalnız sizinle spor salonuna bile yazıldiysa,diyetisyen vs adımlar attiysa.Sizin de taşın altına el koyma zamanınız gelmiş de geçiyor.

Off benim de şu tekrardan karantinada hepsini aldigim hamilelik kilolarini vermem gerekiyor Neyseki bu yaz evdeyim ne deniz ne sahil.

Foto ekledim basa bakar misiniz motive olmam lazim
Gördüm canm iyi demişsin öncelikle ve eşinin o lafına sakin kırılma kilo vereceğine eminim. Bak bende yeni doğum yaptım önceden zayiftim tığ gibiydim birden balon oldum eşim dalga geçerdi ne demedi ki bana doğuma kadar ama noldu doğumdan sonra gitti kilolar halada vermeye çalışıyorum eşimi tınlamıyorum bile ama bu sefer kilo veriyorum diye kiziyo diyorum manken gibi olcam eski günlerime döncem sinirleniyo

Kocanız için kilo vermeyin demeye geldim. Kendiniz için verin. Kocanız her halinizle beğenmek şartıyla o imzayı attı maalesef. Bakımlı, temiz olduğunuz müddetçe zırt zırt konuşmasın lütfen.

Silmeyin cam falan, temizlik de yapmayın, parasını o versin de temizlikçi tutun madem. Böyle adamları en iyi cezalandırma yöntemi para bence.

konuyu onemsemesi ona saygisiz olma hakki vermez. kilo bu kadar onemliyse " hayatim hadi spor yapalim diyet yapalim " diye size destek olmasi gerekir.

Yapmış zaten beraber spor salonlarına da gitmişler

Yanlış anlaşılmasın kocası bu dediği için savunmuyorum

Ama daha dogum öncesinde 17 kilo aldım.simdi 30.kılo oldu toplam diyor. Artık inşallah verme zamanı.

Aman seni her halimle beğensin zamanı değil

Maalesef bende kilomdan yakınıyorum off
Ama eşinizin öyle söylemesi çok yanlış olmuş .Sanki kendisi çok mu yakışıklı?
Canım seni kıskanıyorum demekte saçma bence.kıskanan herkes kıskandığını belli etmez .benim eşim bütün duyguları içinde Yaşar
emin ol kıskanmak zarar vermekten başka bir işe yaramaz.bu kadar şiddet cinayetin altında kıskançlık yatıyor .
Sen çok güzel annesin kendini kötü hissetme elbet kilo verirsin.aşırı bir kilonda yok fotoğraflarda. Önemli olan karakter karakterin zayıf olunca ne yaparsan yap düzeltemiyorsun işte .

Kocaya bu kadar yüklenilmesine anlam veremiyorum. Adam onu bu hali ile beğenmemiş ki. Alınan 5-10 kilo değil toplamda 30 kilo. Beden kitle indeksi 35 çıkıyor. İleri obez grubunda. Konu sahibi kilo vermem için çok destek oldu haklı da diyor eşi için. Her hali ile beğenmek için attı o imzayı diyenler, başımıza bir hastalık gelir vs olur tabi ki eşler birbirini tolere edecek ama bu irade ile ilgili olan bir durum. Kişi gayret gösterirse verebilir. Eşler kilosuna bakımına evlendikten sonra da özen göstermeli. Aradaki çekimi kaybetmemek için önemli bu durum. Tabi ki eşinin üslubu yanlış. Onu kesinlikle savunmuyorum. Eşinin kilolu olması ona hakaret etme hakkını vermez.

Adamı amma da gömmüşsünüz. Adamın ne öküzlüğü kalmış ne de ahlaksızlığı.
Konu sahibininin gayretsizliği ve iradesizliği daha sert bir eleştiriyi hak ediyor bence.
Düşünün ki eşinizden beklentileriniz, onu yüreklendirmeleriniz, destek olmalarınız, sizin isteklerinizin yok sayılması ve aynı soruna senelerce çözüm bulmamış olması size ne hissettirirdi?
Konu sahibi siz aslında biliyorsunuz yanlışı.
Eşiniz belki de onu önemsemediğinizi düşündü, isteklerini görmezden geldiğinizi sanıp değersiz hissetti.
Şu konuda cinsiyetler farklı olsaydı yorumlar da bambaşka olurdu.
Üstelik size destek olmak için elinden geleni yapmış.
Buna rağmen siz hamle yapmamışsınız. Üzgünüm ama ben eşinizi haklı buldum.

Neden insanlar başkalarının istedikleri olmalı ve o olamadıkları ya da olmadıkları için hakaret meşru olmalı? İradesizsem iradesizim, kiloluysam kiloluyum, makyaj yapmıyorsam yapmıyorum, yapıyorsam da yapıyorumEşin olunca sen bir meta olmuyorsun! İradesiz olması; karaktersiz olduğu ve senin ona istediğin lafı özgürce, tartmadan söyleyebileceğin anlamına gelmez.
Kız konu sahibi sen de hergün aç müziği hunharca dans etbol su iç, içemiyorsan taktik verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…