Kocam top model misin dedi

Kabalık etmiş. Ama kilo vermek için çocuk mazeretlerine pek inanmıyorum ben. Sağlıklı bir insan çok yemezse kilo almaz. Partnerim benim onu tanimamdan sonra kendi iradesiyle kilo alırsa ben de pek olumlu dusunmem maalesef. Kocanız bence fit vücutlu degildir o size böyle laflar ettiğinde susmayin

Arkadaslara katiliyorum once kendiniz icin sonra cocugunuz icin cocuk okula baslayinca ordaki guzel fit anneleri gorunce sizi de oyle isteyecektir.benim gorumcemin kizi yenge benim veliler toplantima sen gel sen arkadaslarimin annesi gibi zayif ve guzelsin demisti gorumcem cok uzulmustu malesef.once bi mezurayla ölculerinizi alin sonra saglikli beslenin gunde iki ogun yarim saat hareket edin eminim zayiflarsiniz.bu arada tarti dogru sonucu vermez ama mezura dogru sonucu verir kilo kaybi degil incelmek önemli

Kilonla kocanın bile dalga geçmesine izin verme ama sağlık için zayıflamalısın. Bende bu süreçte 10 kilo aldım. Sağlığım için zayıflayacağım. Sende öyle yap. Kendin için

Sizde bi punduna getirip eşinizin göze hoş gelmeyen noktasına laf çakın. Cam filan silmeyin.keyfinize bakın.siz istiyorsanız kilo verin.bu sürede gelecek her yorumu aynı üslupla geri yollayın.kimsenin kimseyi kirmaya hakkı yok.sanki paşam erkek güzeli

Cunki sen onun karisisin namususun serefisin.
Eşimin kendine ait namusu ve şerefi var.

Benden ödünç almadı.

Bütün erkeklerin kendine ait namusları olmalıdır.

Böylece birgün eşleri ile yolları ayrılsa bile erkeğin de kendine ait şerefi ve namusu bulunduğundan namus diye cinayet işlemesi gerekmeyecek.

Böylece bizler de kadın cinayetlerinden ve kadına yönelik şiddetten kurtulma yolunda büyük bir adım atacağız.

Bilmem anlatabildim mi?

Mesajınızı forumun kurallarına aykırı düşmesi sebebiyle şikayet edeceğim. O sebeple beni kendi fikirlerinizle aydınlatmaya! çalışmayın çünkü bu kafayla "kadınların" bulunduğu bir forumda çok fazla bulunamazsınız zaten.

Siz de lütfen islamiyet ile arap cehaletini birbirine karıştırmaktan vazgeçin.

Hiç-bir din bir insanı bir diğer insana namus olarak tayin etmez.

Kadınlar erkeklerin namusuymuş.

Yeterince vericiyiz ve fedakarız zaten. Namusu da mi biz vereceğiz.

Ondan bile mi acizler?

Eşimin kendine ait namusu ve şerefi var.

Benden ödünç almadı.

Bütün erkeklerin kendine ait namusları olmalıdır.

Böylece birgün eşleri ile yolları ayrılsa bile erkeğin de kendine ait şerefi ve namusu bulunduğundan namus diye cinayet işlemesi gerekmeyecek.

Böylece bizler de kadın cinayetlerinden ve kadına yönelik şiddetten kurtulma yolunda büyük bir adım atacağız.

Bilmem anlatabildim mi?

Mesajınızı forumun kurallarına aykırı düşmesi sebebiyle şikayet edeceğim. O sebeple beni kendi fikirlerinizle aydınlatmaya! çalışmayın çünkü bu kafayla "kadınların" bulunduğu bir forumda çok fazla bulunamazsınız zaten.

Siz de lütfen islamiyet ile arap cehaletini birbirine karıştırmaktan vazgeçin.

Hiç-bir din bir insanı bir diğer insana namus olarak tayin etmez.

Kadınlar erkeklerin namusuymuş.

Yeterince vericiyiz ve fedakarız zaten. Namusu da mi biz vereceğiz.

Ondan bile mi acizler?
:super:

Üzgünüm ama komik yani😂
Evet, senin yanında durunca öyle oluyorum, güzelliğim ortaya çıkıyor zıtlıkla diyemediniz mi?

Birçok arkadaşımda da benzer demoralizeler duyuyorum, yahu siz başkalarının beğenmesine göre mi kurdunuz o benliği ve özgüveni?
Ne bu tek lafla kırılma gücenme?
Ve ben de sizin gibi biliyorum ki top model değilim, büyük beden model bile olamam orantısız kilolarım ve gülerdim buna.
Tamam her gerçek pat diye söylenmez de, kaşınanı kaşıyacaksın arkadaş.

Çok kırıcı bir söz söylemiş ama bu laf sizin motivasyonunuz olsun bende ters psikoloji ile kilo alan insanım ve hiç ise yaramaz sizi çok iyi anlıyorum zayıflamanizin tekyolu duygusal açlık yaşıyorsanız o sebepten kurtulmanız zayıflamak istiyorsanız bu lütfen sizin kararınız olsun. Bir yerden sonra patliyoruz çünkü.

Esinizin sizi degersizlestirmesine izin vermeyin sizde bu psikolojiye girmeyin ne demek haklı bunu nasıl soylersiniz.yaptigi çok büyük bir kabalık ağzının payını vermeliydiniz bence alttan almayın

aleykumselam kardesim öncelikle sunu söylemeliyimki, kilolu veya "top Model" (cokta bir özellik degil bence) farketmez bir adam karisi icin dozunda kiskanclik duymali bu erkekligin özundendir fitratindandir. Cunki sen onun karisisin namususun serefisin. Sen haya edip cama cikmak istememissin herkesde olmayan bir seydir bu HAYA. Bunu esinle paylasmissin onun verdigi cevab cok agir neden agir cunki o bundan haya etmemis karisinin camlarda görunmesinden cekinmiyor kiskanmiyor Allahtan da korkmuyor böyle adamlara dinen de tabir edilen cok uygun bir tanimlamamiz var ancak ben bunu kullanmayacagim. Kusura bakmayin ama gercekten dayanamadim yani.

Hakli olabilir bir insan sizin icin ugrasmis da olabilir siz iradesizde olabilirsiniz ama bu sizin onun karisi oldugu gercegini degistirmez ve size karsi sorumlu oldugu uslubu da degistirmez. Saygi cok önemli sizie bu sekilde saygisizlik yapamaz. Istenmeyen bir durum oldugunda bu sekilde uslub olmaz . Birdahakine size bu sekilde konustugunda ona hakli olabilirsin ama benimle bu sekilde konusamazsin deyin yorulmus olabilirsin cok ugrasmis olabilirsin ama bana bu sekilde syagisizlik yapamazsin diyceksiniz. Kendinizi herseye karsi savunun demiyorum kabul edin hatalarinizi ama herseyin bir adabi var. Biz onlarin uckuru sorunu oldugunda yuzlerine vuramiyoruz ama neden erkegin yuzune uckuru sorunu vurulmaz piskolojisi bozulmasin . Neden hep biz bizimde hisslerimiz duygularimiz var erkeklere neden bu torpil.

Erkegin elinin kiri , erkegin guzeli cirkini olmaz , erkektir yapar bölyle bir sey yok Dinen hele hic yok. Ne diyor Allah resulu sav:

“Kadınlar hakkında -birbirinize- iyi tavsiyelerde bulunun. Çünkü kadın kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Kaburganın en fazla eğri olan tarafı onun üst kısmıdır. Bu sebeple, eğer onu doğrultmak istersen kırarsın, yok eğer kendi halinde bırakırsan eğri olmaya devam eder. Öyleyse kadınlar hakkında -birbirinize- iyi tavsiyelerde bulunun / birbirinize onlara iyi davranmayı tavsiye edin.” (Buhari, Enbiya,1; Müslim, Reda’, 61,62; Nesai, Nikah,15)

Sanirim baska söze gerek yok kardesim.. Siz iradenizi önce Allah sonra kendi sagliginiz icin tutun . Bu beden Allahtan bize emanettir kocalarimizdan degil. Hesabi Allaha vericez. O yuzden bunu dusunerek kendi sagliginiz icin mucadele edin. Bende baya kilolu bir bayanim ben kendim bile rahatsizim bu konudan ama bakimimi aksatmam kiloluda olsa temiz pak olmak cok onemli nitekim sizde öyle görunuyorsunuz ayrica cok tatli bir bayansiniz yuzunuzu görmesemde bu resimlerden belli. :)

Bende diyetteyim sadece hamilelik suphem var ona göre emin olduktan sonra diyetimin yönlendircegim. Isvec diyetini tavsiye edioyrum kontrollu bir sekilde bana sadece o diyet fayda vermisti bri zamanlar. Kalici olyor ve cok saglikli. Canan karatay diyetide diyebilirz aynisi zaten. Birde aktivite olarak Lesslie diye bir yabanci kadin var yortubde kucuk odanizda bile kilometrelerce yurutyor sizi oldugunuz yerden cogu kisiye faydasi oldu hafifi videolardan baslayin cok iyi geliyor oyle zorlanmiyorsunuzda. bir deneyin isterseniz.

Eger esiniz konusunda agriniza gidecek bir hitab tarzim olduysa afedin maksadim elebette bu degil.
Hayir cok

aleykumselam kardesim öncelikle sunu söylemeliyimki, kilolu veya "top Model" (cokta bir özellik degil bence) farketmez bir adam karisi icin dozunda kiskanclik duymali bu erkekligin özundendir fitratindandir. Cunki sen onun karisisin namususun serefisin. Sen haya edip cama cikmak istememissin herkesde olmayan bir seydir bu HAYA. Bunu esinle paylasmissin onun verdigi cevab cok agir neden agir cunki o bundan haya etmemis karisinin camlarda görunmesinden cekinmiyor kiskanmiyor Allahtan da korkmuyor böyle adamlara dinen de tabir edilen cok uygun bir tanimlamamiz var ancak ben bunu kullanmayacagim. Kusura bakmayin ama gercekten dayanamadim yani.

Hakli olabilir bir insan sizin icin ugrasmis da olabilir siz iradesizde olabilirsiniz ama bu sizin onun karisi oldugu gercegini degistirmez ve size karsi sorumlu oldugu uslubu da degistirmez. Saygi cok önemli sizie bu sekilde saygisizlik yapamaz. Istenmeyen bir durum oldugunda bu sekilde uslub olmaz . Birdahakine size bu sekilde konustugunda ona hakli olabilirsin ama benimle bu sekilde konusamazsin deyin yorulmus olabilirsin cok ugrasmis olabilirsin ama bana bu sekilde syagisizlik yapamazsin diyceksiniz. Kendinizi herseye karsi savunun demiyorum kabul edin hatalarinizi ama herseyin bir adabi var. Biz onlarin uckuru sorunu oldugunda yuzlerine vuramiyoruz ama neden erkegin yuzune uckuru sorunu vurulmaz piskolojisi bozulmasin . Neden hep biz bizimde hisslerimiz duygularimiz var erkeklere neden bu torpil.

Erkegin elinin kiri , erkegin guzeli cirkini olmaz , erkektir yapar bölyle bir sey yok Dinen hele hic yok. Ne diyor Allah resulu sav:

“Kadınlar hakkında -birbirinize- iyi tavsiyelerde bulunun. Çünkü kadın kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Kaburganın en fazla eğri olan tarafı onun üst kısmıdır. Bu sebeple, eğer onu doğrultmak istersen kırarsın, yok eğer kendi halinde bırakırsan eğri olmaya devam eder. Öyleyse kadınlar hakkında -birbirinize- iyi tavsiyelerde bulunun / birbirinize onlara iyi davranmayı tavsiye edin.” (Buhari, Enbiya,1; Müslim, Reda’, 61,62; Nesai, Nikah,15)

Sanirim baska söze gerek yok kardesim.. Siz iradenizi önce Allah sonra kendi sagliginiz icin tutun . Bu beden Allahtan bize emanettir kocalarimizdan degil. Hesabi Allaha vericez. O yuzden bunu dusunerek kendi sagliginiz icin mucadele edin. Bende baya kilolu bir bayanim ben kendim bile rahatsizim bu konudan ama bakimimi aksatmam kiloluda olsa temiz pak olmak cok onemli nitekim sizde öyle görunuyorsunuz ayrica cok tatli bir bayansiniz yuzunuzu görmesemde bu resimlerden belli. :)

Bende diyetteyim sadece hamilelik suphem var ona göre emin olduktan sonra diyetimin yönlendircegim. Isvec diyetini tavsiye edioyrum kontrollu bir sekilde bana sadece o diyet fayda vermisti bri zamanlar. Kalici olyor ve cok saglikli. Canan karatay diyetide diyebilirz aynisi zaten. Birde aktivite olarak Lesslie diye bir yabanci kadin var yortubde kucuk odanizda bile kilometrelerce yurutyor sizi oldugunuz yerden cogu kisiye faydasi oldu hafifi videolardan baslayin cok iyi geliyor oyle zorlanmiyorsunuzda. bir deneyin isterseniz.

Eger esiniz konusunda agriniza gidecek bir hitab tarzim olduysa afedin maksadim elebette bu degil.
Hayir gayet guzel ifade etmissinjz trsekkurler cok haklisiniz 💐

Ya ne saymışsınız adama. Kilosundan bile dediğini sanmıyorum rahat ol,bu kadar takma bakmazlar anlamında demiş işte. Hayıııır silemezsin onlar orda otururken mi deseydi? Kadın kendisi kiloya yormuş olayı.
Ayda bir en az kilo konusu gundeme gelir ve laf carpar dolayisiyla o nedenle dedigini kendisi dd ofade etti devaminda zaten ben yormadim

Canım ilk sayfalarda yazmıştım bu mesajı görmedin diye bi daha yazayım dedim,

Canım, kendi sağlığın için zayıflamak istiyorsan, burda cuma zayıflama yarışması diyet grupları var, hem eğleniyoruz, hem de takım desteği ile zayıflıyoruz, bilmediğimiz detayları öğreniyoruz.
Ben de 13. Takımdayım, gelmek istersen bekleriz..

Ben de 6 ay önce başladım diyete 96 kiloyla, şükür bugun 69.9 kiloya ulaştım. Kalori hesabı yaptım, günde 1 saat yürüyüş, en az 2.5 litre su ve akşamı erken yedim..
Sen istersen elbet yaparsın, ki benim ne kadar iştahlı biri olduğumu tahmin bile edemezsin..Ben yaptıysam, sen de kesin başarırsın..:KK5:
Deniycem ecok tesekkurler 💐
Sinava hazirlaniyorum vakit buldukca girerim

Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.

Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..😔
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam

Zayif beyazli olan eski halim kizlar😊.
Ahh kıyamam ya iclenmis resmen.
Kocanız öküz.
Hic bosuna dertlenmeyin.
Kiloyu koca icin degil saglık icin verin verecekseniz.

sorununuz fazla kilolariniz degil saygisizlik...

150 cm 68 kiloyum, esim 186 cm 84 kilo. cocuktan once 51 kiloydum. oyle bi cumleyi gectim kurmayi dusunemez bile.

siz kilo verin tabiki ancak esiniz icin degil kendiniz ve sagliginiz icin.

sorununuz fazla kilolariniz degil saygisizlik...

150 cm 68 kiloyum, esim 186 cm 84 kilo. cocuktan once 51 kiloydum. oyle bi cumleyi gectim kurmayi dusunemez bile.

siz kilo verin tabiki ancak esiniz icin degil kendiniz ve sagliginiz icin.
Herkesin hassasiyeti farkli o cok onemsiyor maalesef bu konuyu cok takiyor

X