Kocam top model misin dedi

Eşinizin ne dediği çok umrumda değil. Ama siz vermek için başlayıp yarım bırakmayın bi daha. Aslında çoğu kişi diyetisyenlerin verdiği listeyi yiyemiyor bile. Baya güzel öğünler ayarlıyolar. Sadece abur cubur olmuyo listede. Çokta lazım şeyler değil. Bende kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Fazlalıklarım arttı inanın iki yiyceğim şeyi bir yiyorum biraz zaman geçince isteğimde kalmıyo. Azar azar gidiyo kilolar. Sizde bi yöntem belirleyin ona göre davranın. Çabanızı görünce eşinizde mutlu olacaktır. Destekte oluyomuş adam. Birazçaba sadece. Ve gayet kararlı gördüm sizi. Kendinize yaptıgınızın farkındasınız

Canım ilk sayfalarda yazmıştım bu mesajı görmedin diye bi daha yazayım dedim,

Canım, kendi sağlığın için zayıflamak istiyorsan, burda cuma zayıflama yarışması diyet grupları var, hem eğleniyoruz, hem de takım desteği ile zayıflıyoruz, bilmediğimiz detayları öğreniyoruz.
Ben de 13. Takımdayım, gelmek istersen bekleriz..

Ben de 6 ay önce başladım diyete 96 kiloyla, şükür bugun 69.9 kiloya ulaştım. Kalori hesabı yaptım, günde 1 saat yürüyüş, en az 2.5 litre su ve akşamı erken yedim..
Sen istersen elbet yaparsın, ki benim ne kadar iştahlı biri olduğumu tahmin bile edemezsin..Ben yaptıysam, sen de kesin başarırsın..

Sende inadına zayıfla kis

Ay her tarafım bıngıl bıngıl
Çok güzelim beee
Tabi hamilelik akabinde süt olayı bitince zayıflarım
Sende zayıfla arkadaş

Zayıf bedene güzel olur birçok şey

Kabinde istediğin kıyafetin içine girmek
Eşine gelince ilginç karısını genelde sakınan koca tipleri görürüz seninki biraz
Neyse kendine odaklan şimdi

kocan cumlesinde haksız duşuncesinde haksız değil ama, zaten evlenirken de zayıf değilmişsin, 67 kilo 1,65 boya çok, kilo almaya meyilli bunyen var demek ki, canım neden hayatını 95 kilo olarak surdurmek isteyesin, sevdiğin bir kıyafetin içine girmek tatlı yemekten çok daha guzel,iradene hakim olmak için beğendiğin bir modelin resmini telefonuna koy, spor yap, yemek yeme bir tek aklında vucudunu guzelleştirmek olsun.
ben zayıflığı butun yemeklere tercih ediyorum şahsen.
ki eşim 30 kilo alsa ben de surekli söylenirim. o kadar diyetisyen falan uğraşmışsam daha çok söylenirim.

Çok kırıcı
Ben olsam bende çok üzülürdüm.
Bu arada beyazlı haliniz çok hoş görünüyor.
Yine eski siz olabilirsiniz.
Kimse için değil kendiniz için bakımlı olun.

Ay masallah.Ben gelebilir miyim.Hemen geliyorum hatta

valla bakan erkek tek top modele bakmıyor.. kimi erkekte kilolu seviyor bize denk gelmedi amma neyseee

aleykumselam kardesim öncelikle sunu söylemeliyimki, kilolu veya "top Model" (cokta bir özellik degil bence) farketmez bir adam karisi icin dozunda kiskanclik duymali bu erkekligin özundendir fitratindandir. Cunki sen onun karisisin namususun serefisin. Sen haya edip cama cikmak istememissin herkesde olmayan bir seydir bu HAYA. Bunu esinle paylasmissin onun verdigi cevab cok agir neden agir cunki o bundan haya etmemis karisinin camlarda görunmesinden cekinmiyor kiskanmiyor Allahtan da korkmuyor böyle adamlara dinen de tabir edilen cok uygun bir tanimlamamiz var ancak ben bunu kullanmayacagim. Kusura bakmayin ama gercekten dayanamadim yani.

Hakli olabilir bir insan sizin icin ugrasmis da olabilir siz iradesizde olabilirsiniz ama bu sizin onun karisi oldugu gercegini degistirmez ve size karsi sorumlu oldugu uslubu da degistirmez. Saygi cok önemli sizie bu sekilde saygisizlik yapamaz. Istenmeyen bir durum oldugunda bu sekilde uslub olmaz . Birdahakine size bu sekilde konustugunda ona hakli olabilirsin ama benimle bu sekilde konusamazsin deyin yorulmus olabilirsin cok ugrasmis olabilirsin ama bana bu sekilde syagisizlik yapamazsin diyceksiniz. Kendinizi herseye karsi savunun demiyorum kabul edin hatalarinizi ama herseyin bir adabi var. Biz onlarin uckuru sorunu oldugunda yuzlerine vuramiyoruz ama neden erkegin yuzune uckuru sorunu vurulmaz piskolojisi bozulmasin . Neden hep biz bizimde hisslerimiz duygularimiz var erkeklere neden bu torpil.

Erkegin elinin kiri , erkegin guzeli cirkini olmaz , erkektir yapar bölyle bir sey yok Dinen hele hic yok. Ne diyor Allah resulu sav:

“Kadınlar hakkında -birbirinize- iyi tavsiyelerde bulunun. Çünkü kadın kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Kaburganın en fazla eğri olan tarafı onun üst kısmıdır. Bu sebeple, eğer onu doğrultmak istersen kırarsın, yok eğer kendi halinde bırakırsan eğri olmaya devam eder. Öyleyse kadınlar hakkında -birbirinize- iyi tavsiyelerde bulunun / birbirinize onlara iyi davranmayı tavsiye edin.” (Buhari, Enbiya,1; Müslim, Reda’, 61,62; Nesai, Nikah,15)

Sanirim baska söze gerek yok kardesim.. Siz iradenizi önce Allah sonra kendi sagliginiz icin tutun . Bu beden Allahtan bize emanettir kocalarimizdan degil. Hesabi Allaha vericez. O yuzden bunu dusunerek kendi sagliginiz icin mucadele edin. Bende baya kilolu bir bayanim ben kendim bile rahatsizim bu konudan ama bakimimi aksatmam kiloluda olsa temiz pak olmak cok onemli nitekim sizde öyle görunuyorsunuz ayrica cok tatli bir bayansiniz yuzunuzu görmesemde bu resimlerden belli. :)

Bende diyetteyim sadece hamilelik suphem var ona göre emin olduktan sonra diyetimin yönlendircegim. Isvec diyetini tavsiye edioyrum kontrollu bir sekilde bana sadece o diyet fayda vermisti bri zamanlar. Kalici olyor ve cok saglikli. Canan karatay diyetide diyebilirz aynisi zaten. Birde aktivite olarak Lesslie diye bir yabanci kadin var yortubde kucuk odanizda bile kilometrelerce yurutyor sizi oldugunuz yerden cogu kisiye faydasi oldu hafifi videolardan baslayin cok iyi geliyor oyle zorlanmiyorsunuzda. bir deneyin isterseniz.

Eger esiniz konusunda agriniza gidecek bir hitab tarzim olduysa afedin maksadim elebette bu degil.

Ya ne saymışsınız adama. Kilosundan bile dediğini sanmıyorum rahat ol,bu kadar takma bakmazlar anlamında demiş işte. Hayıııır silemezsin onlar orda otururken mi deseydi? Kadın kendisi kiloya yormuş olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…