- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
-
- Konu Sahibi Lamariposa
Ne alakası var ki ?Silmeyin cam falan, temizlik de yapmayın, parasını o versin de temizlikçi tutun madem. Böyle adamları en iyi cezalandırma yöntemi para bence.
Bana ver o taktiği canım ben içemiyorum suNeden insanlar başkalarının istedikleri olmalı ve o olamadıkları ya da olmadıkları için hakaret meşru olmalı? İradesizsem iradesizim, kiloluysam kiloluyum, makyaj yapmıyorsam yapmıyorum, yapıyorsam da yapıyorumEşin olunca sen bir meta olmuyorsun! İradesiz olması; karaktersiz olduğu ve senin ona istediğin lafı özgürce, tartmadan söyleyebileceğin anlamına gelmez.
Kız konu sahibi sen de hergün aç müziği hunharca dans etbol su iç, içemiyorsan taktik verebilirim
Gel canoBana ver o taktiği canım ben içemiyorum su
Sakin konustugumuz zamanlarda bunu soyluyor zaten. Sen beni umursasan kilo verirsin senelerdir cabaliyorum yalvariyorum bu benim icin cok onemli diyor. Hatanin cogu bende evet.Adamı amma da gömmüşsünüz. Adamın ne öküzlüğü kalmış ne de ahlaksızlığı.
Konu sahibininin gayretsizliği ve iradesizliği daha sert bir eleştiriyi hak ediyor bence.
Düşünün ki eşinizden beklentileriniz, onu yüreklendirmeleriniz, destek olmalarınız, sizin isteklerinizin yok sayılması ve aynı soruna senelerce çözüm bulmamış olması size ne hissettirirdi?
Konu sahibi siz aslında biliyorsunuz yanlışı.
Eşiniz belki de onu önemsemediğinizi düşündü, isteklerini görmezden geldiğinizi sanıp değersiz hissetti.
Şu konuda cinsiyetler farklı olsaydı yorumlar da bambaşka olurdu.
Üstelik size destek olmak için elinden geleni yapmış.
Buna rağmen siz hamle yapmamışsınız. Üzgünüm ama ben eşinizi haklı buldum.
Ben de yürüyüşten gelip bunları yazdım size.Sakin konustugumuz zamanlarda bunu soyluyor zaten. Sen beni umursasan kilo verirsin senelerdir cabaliyorum yalvariyorum bu benim icin cok onemli diyor. Hatanin cogu bende evet.
Yalniz iyi ki buraya yazmisim. Sabah 6 da bir gaz kalkip yuruyuse ciktim
Cok haklisin.Ben de yürüyüşten gelip bunları yazdım size.
Kilo her şeyden önce bir sağlık problemi.
Spor insanlara çok zor geliyor ama verdiği mutluluk ve pozitiflik için bile değer.
Eşiniz manken olmanızı beklemiyordur tahminimce, sadece incindiği noktalar var.
O zaman yarın sabahki yürüyüşünüzün müzik listesini oluşturmayı unutmayın. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.
Ve lütfen bunu verilen bir taviz olarak değil de sağlığınızı elde edeceğiniz bir adım olarak düşünün.
Sevgiler.
Kendini öyle değmeyen bir adam için hayiflama sen onun ve onun çocuğu için kilo almışsın kendin için zayıfla öz güvenin yerine gelsin vala benim eşim bana öyle dicek ağzının ortasına kürekle vururumSakin konustugumuz zamanlarda bunu soyluyor zaten. Sen beni umursasan kilo verirsin senelerdir cabaliyorum yalvariyorum bu benim icin cok onemli diyor. Hatanin cogu bende evet.
Yalniz iyi ki buraya yazmisim. Sabah 6 da bir gaz kalkip yuruyuse ciktim
23 sayfa mesaj var okumadım hepsini, benim önerim genel şekilde.Ne alakası var ki ?
Adamın derdi para olsaydı 4 yıldır eşinin zayıflaması için bir sürü para harcar mıydı?
Whatsap grubu değil.canim.cuma zayıflama.yarismasi etiket yapicam seni
Çok tşk ederim canım 8 ayda verdim diyet ve sporla herşey yedim ama az az porsiyon küçülterek yedim neyi ertelersek daha cazip geliyor insan saldırıyor daha çok yemeye başlıyor pirinç pilavını makarnayı hiç yemedim sayılır hatırlamıyorum beyinde bitirdikten sonra.neden olmasın yeterki iste bu diyet işi evde tek başına olmuyor malesef ben 3 yıldır diyet gruplarindayim 2 yıl öncede 25 kilo verdim 1.5 yılda geri aldım amao zaman bildiğin aç geziyordum şimdi yiyerek zayıfladım porsiyon kucult öğlen protein akşam sebze yemeği tamamdır karbonhidrattan biraz uzak durmak erken saatte tüketmek akşam 6 dan sonra boğazı tutmak hepsi bu canımNe güzel vermişsiniz maşallah bende bir zamanlar tam 26 kilo verdim. Sonra ikinci kez doğum yaptım yine aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum. Siz en çok nelere dikkat ettiniz bide kaç ayda verdiniz
Çok tşk ederim canım 8 ayda verdim diyet ve sporla herşey yedim ama az az porsiyon küçülterek yedim neyi ertelersek daha cazip geliyor insan saldırıyor daha çok yemeye başlıyor pirinç pilavını makarnayı hiç yemedim sayılır hatırlamıyorum beyinde bitirdikten sonra.neden olmasın yeterki iste bu diyet işi evde tek başına olmuyor malesef ben 3 yıldır diyet gruplarindayim 2 yıl öncede 25 kilo verdim 1.5 yılda geri aldım amao zaman bildiğin aç geziyordum şimdi yiyerek zayıfladım porsiyon kucult öğlen protein akşam sebze yemeği tamamdır karbonhidrattan biraz uzak durmak erken saatte tüketmek akşam 6 dan sonra boğazı tutmak hepsi bu canım
Boy kilon kaç acaba emziriyor olmasan Dukan birası tüket derdim yeşil çay soda limon su karışımı benim suyla hiç bir zaman aram olmadığı için bunu tüketiyorum akşama kadar biz.bu kiloları 1 günde almadikki bir günde vermeyi düşünelim bugün kaçamak yaptık gitti diyet yok ertesi gün kaldığımız yerden devam dunu telafi etmek için daha hafif beslenicez her insan kendinin diyetisyenidir aslında ins Allah başarırsınBizde şimdi arkadaşlarla bı diyey grubu kurduk başladık eski kiloma dönmeyi çok istiyorum. Benim eşimde kırıcı olmasada kilo vermemi istiyo çünkü sağlığımı etkiledi kolesterolum falan yükselmiş kistlerim var kendin için vermelisin der hep. Yapmak istiyorum bu sefer ama sabırsız bı insanım malesef şöyle bı iki üç ayda sonuç alsam diye düşünüyorum ama öyle düşünmemek lazım sanırım
Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.
Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.
Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar
Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.
Boy kilon kaç acaba emziriyor olmasan Dukan birası tüket derdim yeşil çay soda limon su karışımı benim suyla hiç bir zaman aram olmadığı için bunu tüketiyorum akşama kadar biz.bu kiloları 1 günde almadikki bir günde vermeyi düşünelim bugün kaçamak yaptık gitti diyet yok ertesi gün kaldığımız yerden devam dunu telafi etmek için daha hafif beslenicez her insan kendinin diyetisyenidir aslında ins Allah başarırsın
Boy kilon kaç acaba emziriyor olmasan Dukan birası tüket derdim yeşil çay soda limon su karışımı benim suyla hiç bir zaman aram olmadığı için bunu tüketiyorum akşama kadar biz.bu kiloları 1 günde almadikki bir günde vermeyi düşünelim bugün kaçamak yaptık gitti diyet yok ertesi gün kaldığımız yerden devam dunu telafi etmek için daha hafif beslenicez her insan kendinin diyetisyenidir aslında ins Allah başarırsın