Kocam top model misin dedi

Neden insanlar başkalarının istedikleri olmalı ve o olamadıkları ya da olmadıkları için hakaret meşru olmalı? İradesizsem iradesizim, kiloluysam kiloluyum, makyaj yapmıyorsam yapmıyorum, yapıyorsam da yapıyorum🤨Eşin olunca sen bir meta olmuyorsun! İradesiz olması; karaktersiz olduğu ve senin ona istediğin lafı özgürce, tartmadan söyleyebileceğin anlamına gelmez.
Kız konu sahibi sen de hergün aç müziği hunharca dans et:KK71::KK6::KK73:bol su iç, içemiyorsan taktik verebilirim:cool:
Bana ver o taktiği canım ben içemiyorum su 🙄

eşiniz dünya yakışıklısı olsa ne tam anlamıyla orman adamı olduktan sonra!
bir sağlık sorunu sebebiyle de böyle olabilirdiniz. O kadar doğal ki. Allah sizi elden ayaktan bu adamın eline düşürmesin.
tüm kiloları verip bir adet olup bu herifi boşamak var 😂

Adamı amma da gömmüşsünüz. Adamın ne öküzlüğü kalmış ne de ahlaksızlığı.
Konu sahibininin gayretsizliği ve iradesizliği daha sert bir eleştiriyi hak ediyor bence.
Düşünün ki eşinizden beklentileriniz, onu yüreklendirmeleriniz, destek olmalarınız, sizin isteklerinizin yok sayılması ve aynı soruna senelerce çözüm bulmamış olması size ne hissettirirdi?
Konu sahibi siz aslında biliyorsunuz yanlışı.
Eşiniz belki de onu önemsemediğinizi düşündü, isteklerini görmezden geldiğinizi sanıp değersiz hissetti.
Şu konuda cinsiyetler farklı olsaydı yorumlar da bambaşka olurdu.
Üstelik size destek olmak için elinden geleni yapmış.
Buna rağmen siz hamle yapmamışsınız. Üzgünüm ama ben eşinizi haklı buldum.
Sakin konustugumuz zamanlarda bunu soyluyor zaten. Sen beni umursasan kilo verirsin senelerdir cabaliyorum yalvariyorum bu benim icin cok onemli diyor. Hatanin cogu bende evet.
Yalniz iyi ki buraya yazmisim. Sabah 6 da bir gaz kalkip yuruyuse ciktim😊

Kimsenin laf sokup asagilamasiyla kilo felan vermeyin kendiniz için kendinize güzel gözükmek için uğrasin ,ben öyleyim kendim istediğim için beş kilo vermiştim 2ayda şuan uğraşmıyorum istersem veririm sadece de yemeyi azalttım.

Sakin konustugumuz zamanlarda bunu soyluyor zaten. Sen beni umursasan kilo verirsin senelerdir cabaliyorum yalvariyorum bu benim icin cok onemli diyor. Hatanin cogu bende evet.
Ben de yürüyüşten gelip bunları yazdım size.
Kilo her şeyden önce bir sağlık problemi.
Spor insanlara çok zor geliyor ama verdiği mutluluk ve pozitiflik için bile değer.
Eşiniz manken olmanızı beklemiyordur tahminimce, sadece incindiği noktalar var.
O zaman yarın sabahki yürüyüşünüzün müzik listesini oluşturmayı unutmayın. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.
Ve lütfen bunu verilen bir taviz olarak değil de sağlığınızı elde edeceğiniz bir adım olarak düşünün.
Sevgiler.

Ben de yürüyüşten gelip bunları yazdım size.
Kilo her şeyden önce bir sağlık problemi.
Spor insanlara çok zor geliyor ama verdiği mutluluk ve pozitiflik için bile değer.
Eşiniz manken olmanızı beklemiyordur tahminimce, sadece incindiği noktalar var.
O zaman yarın sabahki yürüyüşünüzün müzik listesini oluşturmayı unutmayın. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.
Ve lütfen bunu verilen bir taviz olarak değil de sağlığınızı elde edeceğiniz bir adım olarak düşünün.
Sevgiler.
Cok haklisin.
Zaten hali hazirda kilo kaynakli dizlerimde eklem rahatsizligi basladi. Doktor vermek zorundasin dedi.
Insulin direncim hic yoktu ve olustu..
Once kendim ve cocugum icin vermem lazim.

Ben bi ara öyle kilo aldım ki :KK70: anamm evlerden ırak tam 76.600 hiç unutmaammm (boy 1.70)😅erkek arkadaşlar bana 'yea o da bizden' deyip ellerini omuzuma vuruyorlar; sen hayırdır🤨neyse, ben tombul kuş arabaya koş yaşarken, eski komşumuz 4 yıl olmuştu görüşmeyeli, bize geldiler. Kızıyla geldi hürmet hizmet ediyorum ama kıza bi baktım nereye süzünsem nereye havalansam diye yer arıyo:eek:onlar gitti durur mu Anadolu çocuğu; spora, diyete ve su içmeye başladım En Büyük KK artık ne kadar uzun süre spor yapmamışsam sağa dönsem kilo veriyordum sola dönsem kilo veriyordum :KK76:53 gün hiç ara vermeden spor diyet su; veee 17 kilo verdim :cool:sonra kızlarla buluşmaya gittim belime dokunuyorlar 'newo belin nerde resmen belin yok kıızz':sampiyon: şuan 63-64 kiloyum ama 6 yıl oldu💞💞memnunum.

Kendini öyle değmeyen bir adam için hayiflama sen onun ve onun çocuğu için kilo almışsın kendin için zayıfla öz güvenin yerine gelsin vala benim eşim bana öyle dicek ağzının ortasına kürekle vururum 😂😂nefret ediyorum öyle adamlardan benimki çevreden aldığı sen onun gibi olmuyorsun sözleri yüzünden öyle kelimeler kullanamıyor😂sende öyle yap

Tamam çocuk doğurmuşsun ama dikkat et sağlıklı beslen ne bilim verebilirsin
Kadınlar evlendikten sonra salıyor
Bir kadın kendine saygısı olduğu için kilosuna dikkat etmeli
Sağlık sorunu olmayan insanların niye bunu kendine yaptığını bilmiyorum
Adamlar sizi o halinizle görmüş beğenmiş sonuçta tepki alıcam biliyorum ama bir kadın kilosuna dikkat etmeli

Whatsap grubu değil.canim.cuma zayıflama.yarismasi etiket yapicam seni

Ne güzel vermişsiniz maşallah bende bir zamanlar tam 26 kilo verdim. Sonra ikinci kez doğum yaptım yine aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum. Siz en çok nelere dikkat ettiniz bide kaç ayda verdiniz

Ne güzel vermişsiniz maşallah bende bir zamanlar tam 26 kilo verdim. Sonra ikinci kez doğum yaptım yine aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum. Siz en çok nelere dikkat ettiniz bide kaç ayda verdiniz
Çok tşk ederim canım 8 ayda verdim diyet ve sporla herşey yedim ama az az porsiyon küçülterek yedim neyi ertelersek daha cazip geliyor insan saldırıyor daha çok yemeye başlıyor pirinç pilavını makarnayı hiç yemedim sayılır hatırlamıyorum beyinde bitirdikten sonra.neden olmasın yeterki iste bu diyet işi evde tek başına olmuyor malesef ben 3 yıldır diyet gruplarindayim 2 yıl öncede 25 kilo verdim 1.5 yılda geri aldım amao zaman bildiğin aç geziyordum şimdi yiyerek zayıfladım porsiyon kucult öğlen protein akşam sebze yemeği tamamdır karbonhidrattan biraz uzak durmak erken saatte tüketmek akşam 6 dan sonra boğazı tutmak hepsi bu canım

Çok tşk ederim canım 8 ayda verdim diyet ve sporla herşey yedim ama az az porsiyon küçülterek yedim neyi ertelersek daha cazip geliyor insan saldırıyor daha çok yemeye başlıyor pirinç pilavını makarnayı hiç yemedim sayılır hatırlamıyorum beyinde bitirdikten sonra.neden olmasın yeterki iste bu diyet işi evde tek başına olmuyor malesef ben 3 yıldır diyet gruplarindayim 2 yıl öncede 25 kilo verdim 1.5 yılda geri aldım amao zaman bildiğin aç geziyordum şimdi yiyerek zayıfladım porsiyon kucult öğlen protein akşam sebze yemeği tamamdır karbonhidrattan biraz uzak durmak erken saatte tüketmek akşam 6 dan sonra boğazı tutmak hepsi bu canım

Bizde şimdi arkadaşlarla bı diyey grubu kurduk başladık eski kiloma dönmeyi çok istiyorum. Benim eşimde kırıcı olmasada kilo vermemi istiyo çünkü sağlığımı etkiledi kolesterolum falan yükselmiş kistlerim var kendin için vermelisin der hep. Yapmak istiyorum bu sefer ama sabırsız bı insanım malesef şöyle bı iki üç ayda sonuç alsam diye düşünüyorum ama öyle düşünmemek lazım sanırım😔

Bizde şimdi arkadaşlarla bı diyey grubu kurduk başladık eski kiloma dönmeyi çok istiyorum. Benim eşimde kırıcı olmasada kilo vermemi istiyo çünkü sağlığımı etkiledi kolesterolum falan yükselmiş kistlerim var kendin için vermelisin der hep. Yapmak istiyorum bu sefer ama sabırsız bı insanım malesef şöyle bı iki üç ayda sonuç alsam diye düşünüyorum ama öyle düşünmemek lazım sanırım😔
Boy kilon kaç acaba emziriyor olmasan Dukan birası tüket derdim yeşil çay soda limon su karışımı benim suyla hiç bir zaman aram olmadığı için bunu tüketiyorum akşama kadar biz.bu kiloları 1 günde almadikki bir günde vermeyi düşünelim bugün kaçamak yaptık gitti diyet yok ertesi gün kaldığımız yerden devam dunu telafi etmek için daha hafif beslenicez her insan kendinin diyetisyenidir aslında ins Allah başarırsın

İyi ama eski halinizle aranizda daglar var 30 kilo saglik icinde cok fazla benim esimde 30 kilo alsa ve vermek icin ugrasmasa bende ona demedigimi birakmam yani adami niye linc ediyosunuz ki bunun tek toleransi olur oda saglik sorunu. Adam sevdigi kadini gormek istiyor diye onu suçlamamalısınız. Bende kilolu olsam eminim esim bana yaklasmak istemez bende ona. Tabi keyfi durumlarda.

Selam kizlar.
Cok agrima giden bir sey oldu bugun. Camlari silecektim karsi komsular iki tarafta da balkonda oturuyor diye silemedim. Bu durumu esime soyleyince sana mi bakacaklar sanki top model misin dedi....
Aglayamadim bile.. Cok uzuldum.
Uslubu cok kirici ama bi bakima da hakli evlendigimden beri dort senedir kilo vermem icin bekliyor cocuktu lohusalikti oyalandim durdum..
Evlenmeden once zayiftim.

Ona karsi nasil davranacagimi bilemiyorum..😔
Bu kez saglam kirildim..
Kilolarimdan dolayi beni kiskanmiyor bile kocam.

Zayif olan beyazli ve kirmizili eski halim kizlar😊

Zorunlu Duzeltme: Ben de ezik gibi durmadim tabi o an "Ben seni dunyanin en yakisikli erkegisin diye degil kocam oldugun icin kiskaniyorum sen beni esin olarak bile gormemissin" dedim.

Evet eşinizin söylemi çok çok kötü.. ve ayıp etmiş size.
eğer zayıflamak istiyorsanız önce kendiniz için yapın bence çünkü zaten adam ne dese ima etiğini düşünüp üzüceksiniz kendinizi. önce kendiniz için ve gerçekten istiyorsanız... bazen şu durumda olabilir evet diyete başlayın ama dilendirmeyin kendi kendinize söz verin kimseye kendinizi ispatlamaya çalışmayın.
ayrıca kızlar anlamıyorum da arkadaş kırıldığını ifade etmiş ve paylaşmak istemiş birazda destek istemiş ama neden eşine hakaretvari yazıyorsunuz anlamıyorum tek bu yazı altında değil çok paylaşımda görüyorum bu da ayıp bence. eşi yani sonuçta ne söylemeli nede Söyletmemeli...

Boy kilon kaç acaba emziriyor olmasan Dukan birası tüket derdim yeşil çay soda limon su karışımı benim suyla hiç bir zaman aram olmadığı için bunu tüketiyorum akşama kadar biz.bu kiloları 1 günde almadikki bir günde vermeyi düşünelim bugün kaçamak yaptık gitti diyet yok ertesi gün kaldığımız yerden devam dunu telafi etmek için daha hafif beslenicez her insan kendinin diyetisyenidir aslında ins Allah başarırsın

İnşallah canım. Onu bende kilo veridigim dönem içtim çokda severim ve faydasını da gördüm ☺️ şimdide bı bardak yeşilçay tuketcem iki öğün yicem bakalım sporla falan gider inşallah ☺️

Boy kilom fena😔 boyum 160 kilom 82😔

X