• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sürekli ailem arasındaki sorunlarla bani yargılıyor

Yarencik04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
23
5
36
28
Slm arkadaşlar
Benim eşim ailemle ilgili en ufak bir sorunda bile beni yargılıyor .
Mesela kardeşimle eşi arasında sorunlar oluyor . Bundan dolayı sürekli kavga ediyorlar .Bizim da en ufak bir tartismamizda onları örnek gösterip ben senin enistene benzemem deyip tartışmayı kavgaya dönüştürüyor ...
Gerçekten bundan bıktım yani bu size anlattığım en ufak bir ayrıntı bazen ailemle ilgili yol acımasız şeyler soyluyor ki ne yapacagimi şaşırdım ne yapacagimi bilemiyorum gerçekten ben de fazla canımı yakmasin diye sürüyorum ve bundan dolayı kendini haklı görüyor .Senin bir cevabın olsaydı konuşurduk biliyorum senin bana vereceğim bir cevabın yok diyor . ..Ve bende öylece donup kalıyorum ... benle aynı durumda olanlar yada fikri olan bana cevap yazsın lütfen ne yapicam bilmiyorum ...

Konuyu yanlis yere mi actiniz burda pek kimse görmez çünkü

Slm arkadaşlar
Benim eşim ailemle ilgili en ufak bir sorunda bile beni yargılıyor .
Mesela kardeşimle eşi arasında sorunlar oluyor . Bundan dolayı sürekli kavga ediyorlar .Bizim da en ufak bir tartismamizda onları örnek gösterip ben senin enistene benzemem deyip tartışmayı kavgaya dönüştürüyor ...
Gerçekten bundan bıktım yani bu size anlattığım en ufak bir ayrıntı bazen ailemle ilgili yol acımasız şeyler soyluyor ki ne yapacagimi şaşırdım ne yapacagimi bilemiyorum gerçekten ben de fazla canımı yakmasin diye sürüyorum ve bundan dolayı kendini haklı görüyor .Senin bir cevabın olsaydı konuşurduk biliyorum senin bana vereceğim bir cevabın yok diyor . ..Ve bende öylece donup kalıyorum ... benle aynı durumda olanlar yada fikri olan bana cevap yazsın lütfen ne yapicam bilmiyorum ...
Kocan köpeksiz köyde degneksiz gezmeye alışmış. Sen alttan aldığın sürece böyle gider. Benim ailemi eleştirmek senin haddim değil diyeceksin. Cevabım var ama anlatsam anlamazsin diyeceksin. Ben enistene benzemem deyince doğru diyorsun daha çok kaynanaya benziyorsun diyeceksin. Ama en kısa yolu cinnet getireceksin. Koca nda durması gereken yeri öğrenecek. Benimde böyle bir erkek arkadaşım vardı. En ufak bir şeye saatlerce homurdanirdi. Ben senin çeneni çekmem deyip ayrıldım.

Bende oyleydim altta kalirdim ezilirdim susardim kirilirdim korkardim
Birgun masaya vurdum yumrugu yeter be dedim
Simdi ben soyluyorum o dinliyo cevap veremiyo
Galiba biri baskin cikinca karsidaki donup kaliyo

Eşiniz ile sakin bir ortamda ,ortada bir tartışma yokken konuşun."Enistem ve kardesimin sorunlari olabilir.Onların ilişkileri bizi bağlamaz ama bir konu hakkında uzlasamadigimiz durumlarda söylediğin bu cümle beni yaralıyor,beni incitiyor.Ben seni incitmekten imtina ettiğim için tartismalarimizda yan yollara sapmiyorum.Tartisma konumuz ile ilgili olmayan kişileri ortaya atmıyorum.Sen de yapma lutfen" diyin.

Eşinize haddini bildirin. Yaşadığınız psikolojik şiddet. Benim gözümde dayak yemekten de farkı yık ve hatta daha bile kötü.

Yımrıhı masaya furacasın ve sen üç milyar üç milyon sen ne yaptın! diyecesin. Bunlar bundan anlar.

Bende oyleydim altta kalirdim ezilirdim susardim kirilirdim korkardim
Birgun masaya vurdum yumrugu yeter be dedim
Simdi ben soyluyorum o dinliyo cevap veremiyo
Galiba biri baskin cikinca karsidaki donup kaliyo

Ah bide ben yumrugu masaya vurabilsem.. bakalim nezamana kismet olucak

Kocan köpeksiz köyde degneksiz gezmeye alışmış. Sen alttan aldığın sürece böyle gider. Benim ailemi eleştirmek senin haddim değil diyeceksin. Cevabım var ama anlatsam anlamazsin diyeceksin. Ben enistene benzemem deyince doğru diyorsun daha çok kaynanaya benziyorsun diyeceksin. Ama en kısa yolu cinnet getireceksin. Koca nda durması gereken yeri öğrenecek. Benimde böyle bir erkek arkadaşım vardı. En ufak bir şeye saatlerce homurdanirdi. Ben senin çeneni çekmem deyip ayrıldım.

Çok doğru diyosun senin dediklerinin aynen harfiyen yapıyorum emin ol zaten bundan dolayı caresisim ne yapsam da bağırıp cagirsam da ailesi ile ilgili söylesem de aynı .o anlık susar ve en ufak bir tatismam da tekrar onume getiriyor .Yani anlayacagin arkadaşım benim eşim ümitsiz vaka ben de bir yol çare bulurum diye anlattım

Ailenizin sorunlarini,aile ici islerinizi kocan duymamali.bilmedigi konuda yorum da yapamaz böylece,ve sen asla aileni elestirmiyeceksin onun yaninda.laf soyleyen düsmanim olur havasini ver ki laf söyleyemesin

Denedim inan ama aile sonuçta ne yapabilirim ki yani demek istediğim sadece sorun olduğunda bu sorunları yüzüne vuruyor değil .Kardeşim yemek ister benden bende kalkıp yaptigimda veya pantolonunu utulermisin dediğinde yaptigimda eve geldiğimiz zaman ışte yardıma ihtiyacım olduğunda söyleyemiyorum bana yardım et diye çünkü biliyorum ki bana diyecek ki baban da sen kimseden yardım almadan yapiyosun bana sıra geldiğinde neden böyle yapiyosun sen bana kardeşlerin kadar değer vermiuoaun onlara yapiyosun bana gelince homurdaniyosun .ben diyorum ışte sen benim eşim sin senle yardımlaşmanın lazım sen benim esimsin sana nazım geçiyor diye .Yani ayda yılda bir kere gidiyorum ona hayır yapmam etmem pisirmem mi diyeyim diye ama kime anlatıyorum ki yani ha ona ha duvara

Eşiniz ile sakin bir ortamda ,ortada bir tartışma yokken konuşun."Enistem ve kardesimin sorunlari olabilir.Onların ilişkileri bizi bağlamaz ama bir konu hakkında uzlasamadigimiz durumlarda söylediğin bu cümle beni yaralıyor,beni incitiyor.Ben seni incitmekten imtina ettiğim için tartismalarimizda yan yollara sapmiyorum.Tartisma konumuz ile ilgili olmayan kişileri ortaya atmıyorum.Sen de yapma lutfen" diyin.

Back