Kocam rüyasında konuştu

kaderl10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
51
3
28
Kızlar Kocam gece yarısı rüyasında konuşurken yakaladım yaş kaç benimle olmak istermisin şeklinde konuşma yapıyordu cevap verdiğimde beni itti ve uyumaya devam etti daha önce aldatma olayları olduğu için güvenmiyorum konuşulanlar bilinç altında var demekki konuştu hatasını kabul etmiyor rüya bu diyor ne yapmalıyım

Kızlar Kocam gece yarısı rüyasında konuşurken yakaladım yaş kaç benimle olmak istermisin şeklinde konuşma yapıyordu cevap verdiğimde beni itti ve uyumaya devam etti daha önce aldatma olayları olduğu için güvenmiyorum konuşulanlar bilinç altında var demekki konuştu hatasını kabul etmiyor rüya bu diyor ne yapmalıyım
Daha önce aldatmş ve kabul etmişsiniz zaten hanımefendi, ve kocanız basbaya yapıyor belliki hala devam ediyor

Adamin ici disi bir yalniz, ruyasinda bile mokunu pusurunu sacmaktan cekinmiyor. Hic vazgecmemis demek ki...

Bu gerçek mi ya? Biraz zorlasanız kızın dış görünüşünü tarif edip biyografisini bile yazarmış bu nasıl uykuda konuşma🙄

Tepkiniz ne olurdu rüya bu sen ruh hastasisin abartma vs vs şeyler dedi
Rüyalar çoğunlukla günlük yaşadığımız olayların bir parçası ya da bilinçaltına attığımız şeylerin gün yüzüne çıkması. Beni boşverin siz ne yapacaksınız onu düşünün.

Daha önce aldatmış affetmişsiniz.
Her nekadar bilincaltiyla ilgili olsa da rüya gördüğü için adami cezalandiramazsiniz

Yakin zamanlı eski konulariniza binaen de
güvenmediginiz bir adamdan da cocuk yapmak için çaba sarfetmemelisiniz.

X