Kocam peşimize hep kuyruk takıyor

aradabirbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
47
-17
1
27
Normalde maddi sıkıntılardan dolayı fazla gezip eğlenemiyoruz yeni evlendik bide borçlar bitmiyor bugünde kafa dağıtalım dedik gezecektik bugün benim doğum günüm yalnız eğleneceğimiz yerde arkadaşını istemediğimi söylediğim halde sap gibi yanımızda bulunacak olmasından nefret ediyorum zaten yalnız kalıp bi yere gittiğimiz yok gidince de ya arkadaşı ya kuzeni olur yada onlara gitmek ister sürekli bıtkım artık napmam lazım:(

Normalde maddi sıkıntılardan dolayı fazla gezip eğlenemiyoruz yeni evlendik bide borçlar bitmiyor bugünde kafa dağıtalım dedik gezecektik bugün benim doğum günüm yalnız eğleneceğimiz yerde arkadaşını istemediğimi söylediğim halde sap gibi yanımızda bulunacak olmasından nefret ediyorum zaten yalnız kalıp bi yere gittiğimiz yok gidince de ya arkadaşı ya kuzeni olur yada onlara gitmek ister sürekli bıtkım artık napmam lazım:(
bu o kadar nefret bir şey ki affedersiniz de insana kendini 💩 gibi değersiz hissettiriyor sanki yanınızda sıkılıyor sevmiyor gibi.
Bir de yeni evliymişsiniz:olamaz:
Sevgili iken nasıldı?
Ben daha önce yaşadım hem de iki kere konuştum bir sürü şey yaptım çözülmedi
Birincisi beni aldattı ikincisi de biseksüel çıktı
Seç beğen al sizinki hangisi acaba

Sizinle vakit geçirmekten hoşlanmayan biriyken evlenmissiniz. Ek olarak bir de isteklerinize saygı duymuyor. Geçmiş olsun valla burdan dönüş yok, değişmez.

bu o kadar nefret bir şey ki affedersiniz de insana kendini 💩 gibi değersiz hissettiriyor sanki yanınızda sıkılıyor sevmiyor gibi.
Bir de yeni evliymişsiniz:olamaz:
Sevgili iken nasıldı?
Ben daha önce yaşadım hem de iki kere konuştum bir sürü şey yaptım çözülmedi
Birincisi beni aldattı ikincisi de biseksüel çıktı
Seç beğen al sizinki hangisi acaba
Sevgililik sürecimizde bana karşı net olmadığı için birkaç başka kişilere yeltenmeye çalıştığını yakaladım pekte takılmadım bende kararsızdım onla alakalı çünkü o dönem affettim bişeyleri düzeltti ama yanımızda hep bi arkadaşı olurdu hiç eksilmiyo yani

Küçük bir cinnet zamanı gelmiş :)
Ayar vermelisin, arkadaş akraba ile zaman geçirilir. Ama çift olarak özel zamanlar da olmalı. Benimle evlenene kadar kuyruklarından birine bassa idin nikah de :D yatakta da kuyruklarını çağır sarıl yat de dön uyu ilgilenme:D

Benim eşimde gelelm diyene s.gidin ne işiniz var der, annesi yazın tatile ayrı gitmeyelim sıkılıyorum yalniz dedi, kocanla git ne sıkılması ben karımla baş başa gideceğim sizle ne işimiz var dedi 🤷🏻‍♀️ bilemiyorum da karı koca vakit geçirmeniz gereken vakitlerde birilerini istiyorsa bir yerde sıkıntı var. Ciddi bı konuşma, gerekiyorsa kavga lazım.

Küçük bir cinnet zamanı gelmiş :)
Ayar vermelisin, arkadaş akraba ile zaman geçirilir. Ama çift olarak özel zamanlar da olmalı. Benimle evlenene kadar kuyruklarından birine bassa idin nikah de :D yatakta da kuyruklarını çağır sarıl yat de dön uyu ilgilenme:D
:)) hiç güleceğim yoktu teşekkürler mantıklı😁

Geri adım atma, sen gardını çabuk indiriyorsundur alışmıştır. Aman bu küser barışır diye tepene çıkmıştır
Evet gayette her konuda öyle oluyor maalesef aynı evde küs kalınca daha çok kavgaya meyilli oluyor bende sıkılıyorum iki ucu boklu değnek gibi afedersiniz sevgiliyken arasın yazsın dursun sessiz kalabiliyorsunuz ama evliyken tuhaf oluyor

Sevgililik sürecimizde bana karşı net olmadığı için birkaç başka kişilere yeltenmeye çalıştığını yakaladım pekte takılmadım bende kararsızdım onla alakalı çünkü o dönem affettim bişeyleri düzeltti ama yanımızda hep bi arkadaşı olurdu hiç eksilmiyo yani
Peki sevgiliyken sizi aldatmaya yeltenen ve sevgiliyken bile yanınızda hep birileri ile dolandığınız biri ile neden evlendiniz?
Evlendiğiniz zaman bunun değişeceğini size düşündüren ne oldu?
Lütfen çocuk bari yapmayın

Evet gayette her konuda öyle oluyor maalesef aynı evde küs kalınca daha çok kavgaya meyilli oluyor bende sıkılıyorum iki ucu boklu değnek gibi afedersiniz sevgiliyken arasın yazsın dursun sessiz kalabiliyorsunuz ama evliyken tuhaf oluyor
No s*ks no hizmet :)
Akıllanır merak etme
Konuşarak anlamayana itina ile kafasına soka soka öyle olacaksın
Duvar mod
Hiç kavga etme yok gibi davran
Kendin plan yap git gez. Onunla konuşacağına arkadaşınla konuş akrabanı ara hayatının merkezinde olmadığını görsün.
Kafeste diye düşündüğü için sallamıyor akşam da yatakta trip atma diye he hoş diyor bildiğini okuyordur

Aferin sana, ben bunları bile yaptım affetti evlendi diye rahattır o :)
Düzelir mi dersen Allah kerim ama huylu huyundan vazgeçmez. Çocuk yapma aldatma olayı farklı bir boyut. Takip et evli iken yapmaz diye bir şey yok ve sessiz yap bu gözlemi

Back