- 23 Eylül 2023
- 3.537
- 21.727
- 228
- Konu Sahibi denizgozlum99
Arkadaslar iyi aksamlar. Kafami cok kurcalayan bir soru var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. 8 aylik bir kizim var. Kocam kizimi kucagina aldiginda birkac sefer erekte vaziyette gordum. Ilk gordugumde beynimden vurulmusa dondum ve cok buyuk bir kavga cikti. Aciklamasi ise bu ima etmeye calistigin seyi duymak bile istemiyorum insan kizina nasil o gozle bakabilir ustelik o bir bebek oldu. Cinsel bolgelerine dokunmaya calisma ya da acip bakma gibi hareketleri yok, ben yanlarinda degilken bebek kamerasindan takip ediyorum. Lutfen anneler bu ereksiyon normal mi durduk yere falan olur mu ? Siz hic denk geldiniz mi? esime sevgiyle yaklasamiyorum midem bulaniyor.
Ereksiyon için erkeklerin herhangi bir görüntü geçmesi, cinselliğin düşmesi yeterli. Başka bir şey düşünüyor olabilir. Bu bir iki seferlik olan bir şeyse normal olabilir. Sakin olmaya çalışın. Yeni doğan bebekten sonra cinsel hayat biraz sekteye uğruyor. Onun verdiği bir şey olabilir. Bu söylediğiniz/düşündüğünüz şey normal bir baba için çok ağır bir itham. Ona söylemeden gözlemlemeye çalışın.
Konu sahibi, konuya unus çok doğru yazmış.
Bu adam yoldan geçen birisi değil, kocan sonuçta. Normalde evde çocuk etrafta yokken bu halleri olmuyor mu? Yani erekte hali olmuyor mu? Sıradan evlilikte/sevgililikte hayatındaki adamı erekte gören kadının aklına, "bu adamın aklına bir şey mi geldi/bir şey mi gördü" sorusu gelir. Yani senin adam çoğu kez bu halde mi? Yoksa çocukla oynarken mi bu hale geçiyor?