- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
Koptum yoruma ya bizi çileden çıkardı resmen hala ne kadar rahat konu sahibi iş yerinde de böyle rahattir eminim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Niye hanımefendi?
Niçin kadın kabul eder de erkek kabul edemezmişmiş?
Ne kadar çirkin bir tespit....!
hahahahahaha sonunda çileden çıkarttı, sayfalardır anlamamakta direniyor.
Eşim huzursuz oluyor diye çıkardım ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum bence siz bilmiyorsunuz ben aldatmadım aldatmamda eşim dışında herkes birşey yok diyor
Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor [/QUOTE]
annem hani herkes "birşey yok" diyordu.. ee ama bir karar ver, birşey mi içiyorsun ekranın karşısında anlamadım ki
Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor
Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor /QUOTE]
annem hani herkes "birşey yok" diyordu.. ee ama bir karar ver, birşey mi içiyorsun ekranın karşısında anlamadım ki
1 milyon o ya. hala aldatmışsın diyosunuz diyo. nato kafa nato mermer hesabı
Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor
Hemen o işten ayrıl bence
Kız sen denileni anlamıyo musun? sana millet diyoki " niye başka adamlar senle konusurken bu kadar samımı niye bu insanlara bu kadar yuz veriyon" diyoruz sen kalkmıssın yok parada yok borçta hayır biz diyoruz turan pasajı sen diyosun ..... tövbe estagfurullah ya salağa yatıyosun yada bizi yiyosun ya. bundan bi yarım saat öncede aldatmadım diye tutturdun. sana insanların sordugu soru belli
"niye başka adamlar senle konusurken bu kadar samımı niye bu insanlara bu kadar yuz veriyon"
bu soru işte basit ve öz. paranı soran olmuyo,yada sevgilin varmı diyende olmuyo. heyy allahım yaa.
çünkü erkeğin elinin kiri ya ondan.. şimdi bu saçmalığı savunmak için bir sürü gereksiz yorum gelecek, sığınaklaraaaa
+1 :129::129::129:
şu turan pasajının sonu ne ? Lügatıma yeni kelime eklemek istiyorum .burdan ya da özelden yazar mısın?
ayrıca konu sahibi amir olmuşsun ama amir-çalışan ilişkisinden bir habersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?