• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

Tez kokuyor bu konu. Arkadascagizi da namus bekciligi yapmayin falan diye yem atiyor gibi... Vay vay vay... Gorus istiyorsaniz tez yaziyorsaniz dogru duzgun sorarsiniz herkes cevap verir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bi de biz eşimle bağlantılı firmalarda çalışıyoruz
Eşim bile bana işyerinde kapatıyorum canım öptüm vs. demez
Senin iş arkadaşların veya elemanların bu yüzü nerden buluyo da senle 'siz' diye konuşmayı geçtim öpücüklü konuşuyo

Yazamadan duramadim.
Bana bir adam sesini özledim dese bende sizin verdiğiniz cevabi versem, sevgilim beni keser.
Bildiğiniz KITIR KITIR keser.
Sevgilim yani, kocam değil Çocuğumun babası değil, sevgilim.
Bence fake bu konu :ssz:

bu arada konu sahibi eşim beni diidik ediyor burayada bakar bak eşim suçlu deilmiş düşüncesiyle bu konuyu açtınsa çok yanlış yere dükkan açtın söliyim bizim yorumlarımızdan sonra adam senle sürdüreceği varsada bu evliliği sürdürmez

Aldatmıyorsun belki ama insanlarla mesafini ayarlamak konusunda ciddi problemlerin olduğunu düşünüyorum

Bizlerde çalışıyoruz. Bizimde elemanlarımız, müdürümüz ve patronumuz var. Ama patronum hiç bana öpüyorum canım gibi bi münasebette bulunmadı.Ve yahut müdürüm sesini özledim demedi. Diyemez çünkü o derece hayasızlaşmadım. Eğerki insanlar sana gevşekçe davranıyorsa bu senın kabahatin.Bana biri kalkıpta sesini özledim diyecek. Yada azıcık becerin varsa empati yap eşine karşı cinsi öpüyorum canım desin yada sesini özledim desin.

Hoşş sizdeki bu "genişlikle!" empati yapabileceğinizi sanmıyorum :34:
kaba tabirle ifade edilecekse Adamlar size yazıyor sizinde hoşunuza gidiyor ki tepki vermiyorsunuz. :34::ssz:

Son düzenleme:
Tez kokuyor bu konu. Arkadascagizi da namus bekciligi yapmayin falan diye yem atiyor gibi... Vay vay vay... Gorus istiyorsaniz tez yaziyorsaniz dogru duzgun sorarsiniz herkes cevap verir.

evet evet tez olabilir:27:...

bende eşimle çalışıyorum, aşkım canım vs. söylemeyiz, kurum binası içinde el ele dolaşmayız dikkat ederiz...

yok canım konu kesin tez...

Cevaplarız ondan gocunmayız da,sonra 'Ayyy,hepsi kezban namus bekçisiii' diye anlamlar çıkarıyorlar,akıllarınca dalga geçiyorlar o yüzden çok hassasım ben de bu fake konu meselesinde.Hele ki böyle kışkırtıcı konular...

ben sizi suçlamıyorum. her kadın beğenilmek ister, flört eder...burda herkes namus bekçisi kesilmesin. sen eline yüzüne bulaştırmışsın. birincisi bu.

ikinciside bence şu yukarıda yazdığın şeylerden, sizin çokta mutlu bir evliliğiniz olmadığı anlaşılıyor. Güç ilişkileri farklı, parayı kazanıyorsun diye, herşey yapabileceğini sanıyorsun. kimi zamanda bu böyle oluyor. para kazanıyorsan evde daha çok sesin çıkar. Ama sonuçta aileni kaybetmeye değmez. Hovardalıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Eşini biraz daha saymalısın....tavsiyem

Hay namus bekçiliği kadar taş düşsün başımıza.
Her konuda bir "namus bekçiliği" kavramı geçiyor.

Her kadın flört etmez hanımefendi.
Evli olduğu halde flört eden edepsizdir.
Eline yüzüne bulaştırsa da bulaştırmasa da böyledir.

Ben de mi namus bekçisi oldum şimdi?

ben sizi suçlamıyorum. her kadın beğenilmek ister, flört eder...burda herkes namus bekçisi kesilmesin. sen eline yüzüne bulaştırmışsın. birincisi bu.

ikinciside bence şu yukarıda yazdığın şeylerden, sizin çokta mutlu bir evliliğiniz olmadığı anlaşılıyor. Güç ilişkileri farklı, parayı kazanıyorsun diye, herşey yapabileceğini sanıyorsun. kimi zamanda bu böyle oluyor. para kazanıyorsan evde daha çok sesin çıkar. Ama sonuçta aileni kaybetmeye değmez. Hovardalıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Eşini biraz daha saymalısın....tavsiyem

Yooo ben flort etmem etmeyi de sevmem. Evli barkli kadinim , isim olmaz.

Hay namus bekçiliği kadar taş düşsün başımıza.
Her konuda bir "namus bekçiliği" kavramı geçiyor.

Her kadın flört etmez hanımefendi.
Evli olduğu halde flört eden edepsizdir.
Eline yüzüne bulaştırsa da bulaştırmasa da böyledir.

Ben de mi namus bekçisi oldum şimdi?

duygularıma tercüman oldun kahvetelvesi. kesinlikle katılıyorum sana:46:

Normalde bu olaylara tepkim çok fazlaydı ama eşim beni haksız yere suçladığı için çok kötü oldum ondan başladım ve beni iş yerinde gecenin üçünde bile arıyorlar bir sıkıntı olunca gidiyorum

Haksız yere suçlamak mı? Kusura bakma ama bu konuda bas baya suçlusun.Gecenin 3 ünde iş için aranmak ayrı,adamın telefonda sana sesini özledim demesi ayrı.Yaaa hala nasıl kendini aklamaya çalışıyorsun?

Hayır benim kredi kartımla yapılması tuhafıma gitti 300 tl lik bir odemeyle halloluyor evet o insanlarda evli

Bence onun nefreti sevgisinin önüne geçmesin diye dua et. Yanlışsın, anlattıkların içinde bana doğru gelen bir cümle bile yok.

Son düzenleme:
Bana göre kocanızı aldatmışsınız. Bilgisayarınızı da kurcalayacağı için bu konuyu mahsus açtığınızı düşünüyorum. Adamcağız bu konuyu görecek "aaa eşim gerçekten suçsuzmuş" diyecek. Fazla ayrıntı vermenizin sebebi de bu zaten değil mi?

Vallahi güzel tespit :46::46::46:

Siz algılamak istediğiniz şeyi algılıyorsunuz sevgilim olsa evde msj atma derim tedbirli olurum eşim beni mrb da suçlu buldu ama adamın burnundan getirseydi ben adamı çalıştığım iş yerinden çıkardım zaten

Siz algılamak istediğiniz şeyi algılıyorsunuz sevgilim olsa evde msj atma derim tedbirli olurum eşim beni mrb da suçlu buldu ama adamın burnundan getirseydi ben adamı çalıştığım iş yerinden çıkardım zaten

hacı ne rahat yazıyorsun ya.. ayrıca eşin adamın burnundan neden getiriyor ki? "ayyy demesene öyleeee" modunda takılan sizsiniz.. klasik erkek mantığı sizinki.. :51: kötü birşey söylediyse neden o zaman terslemedin, söylediği kötü değilse neden iş yerinden çıkarttın.. :ssz:

Siz olaya bakın biz para ayrımı yapmıyorduk taki eşim beni borç batağına sürükleyene kadar

hacı ne rahat yazıyorsun ya.. ayrıca eşin adamın burnundan neden getiriyor ki? "ayyy demesene öyleeee" modunda takılan sizsiniz.. klasik erkek mantığı sizinki.. :51: kötü birşey söylediyse neden o zaman terslemedin, söylediği kötü değilse neden iş yerinden çıkarttın.. :ssz:

Bence kendide ne dediğini bilmiyor :19:

Allah aşkına çoluklu çocuklu evli barklı insansın. tedbiri medbiri boşver sen bir adamın amiri memuru ne cüretle "canım öpüyorum" tarzı laçkalaşabilir.? Ben izin vermezsem hangi erkek bana sesini özledim diyebilir? yada hangi amir patron bana canımlı cicimli konuşabilir.? Bu sorularıma olumlu cvp ver vallahi susup haklı bu kadın dicem. ama senın kendını aklıyacak hiç bir alternatifin yok anladın mı? Boş boşuna sevgilim olsaydı evde arama derdim falan deme bence.

Son düzenleme:
Back