- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.559
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tez kokuyor bu konu. Arkadascagizi da namus bekciligi yapmayin falan diye yem atiyor gibi... Vay vay vay... Gorus istiyorsaniz tez yaziyorsaniz dogru duzgun sorarsiniz herkes cevap verir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Tez kokuyor bu konu. Arkadascagizi da namus bekciligi yapmayin falan diye yem atiyor gibi... Vay vay vay... Gorus istiyorsaniz tez yaziyorsaniz dogru duzgun sorarsiniz herkes cevap verir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
ben sizi suçlamıyorum. her kadın beğenilmek ister, flört eder...burda herkes namus bekçisi kesilmesin. sen eline yüzüne bulaştırmışsın. birincisi bu.
ikinciside bence şu yukarıda yazdığın şeylerden, sizin çokta mutlu bir evliliğiniz olmadığı anlaşılıyor. Güç ilişkileri farklı, parayı kazanıyorsun diye, herşey yapabileceğini sanıyorsun. kimi zamanda bu böyle oluyor. para kazanıyorsan evde daha çok sesin çıkar. Ama sonuçta aileni kaybetmeye değmez. Hovardalıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Eşini biraz daha saymalısın....tavsiyem
ben sizi suçlamıyorum. her kadın beğenilmek ister, flört eder...burda herkes namus bekçisi kesilmesin. sen eline yüzüne bulaştırmışsın. birincisi bu.
ikinciside bence şu yukarıda yazdığın şeylerden, sizin çokta mutlu bir evliliğiniz olmadığı anlaşılıyor. Güç ilişkileri farklı, parayı kazanıyorsun diye, herşey yapabileceğini sanıyorsun. kimi zamanda bu böyle oluyor. para kazanıyorsan evde daha çok sesin çıkar. Ama sonuçta aileni kaybetmeye değmez. Hovardalıklarınızdan vazgeçmelisiniz. Eşini biraz daha saymalısın....tavsiyem
Hay namus bekçiliği kadar taş düşsün başımıza.
Her konuda bir "namus bekçiliği" kavramı geçiyor.
Her kadın flört etmez hanımefendi.
Evli olduğu halde flört eden edepsizdir.
Eline yüzüne bulaştırsa da bulaştırmasa da böyledir.
Ben de mi namus bekçisi oldum şimdi?
Normalde bu olaylara tepkim çok fazlaydı ama eşim beni haksız yere suçladığı için çok kötü oldum ondan başladım ve beni iş yerinde gecenin üçünde bile arıyorlar bir sıkıntı olunca gidiyorum
Bana göre kocanızı aldatmışsınız. Bilgisayarınızı da kurcalayacağı için bu konuyu mahsus açtığınızı düşünüyorum. Adamcağız bu konuyu görecek "aaa eşim gerçekten suçsuzmuş" diyecek. Fazla ayrıntı vermenizin sebebi de bu zaten değil mi?
Siz algılamak istediğiniz şeyi algılıyorsunuz sevgilim olsa evde msj atma derim tedbirli olurum eşim beni mrb da suçlu buldu ama adamın burnundan getirseydi ben adamı çalıştığım iş yerinden çıkardım zaten
hacı ne rahat yazıyorsun ya.. ayrıca eşin adamın burnundan neden getiriyor ki? "ayyy demesene öyleeee" modunda takılan sizsiniz.. klasik erkek mantığı sizinki.. kötü birşey söylediyse neden o zaman terslemedin, söylediği kötü değilse neden iş yerinden çıkarttın..
Siz algılamak istediğiniz şeyi algılıyorsunuz sevgilim olsa evde msj atma derim tedbirli olurum eşim beni mrb da suçlu buldu ama adamın burnundan getirseydi ben adamı çalıştığım iş yerinden çıkardım zaten