• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

Koptum yoruma ya bizi çileden çıkardı resmen hala ne kadar rahat konu sahibi iş yerinde de böyle rahattir eminim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız bence bu kafa buluyo bizle. Ya bi cesarete gelse de sordugum bir soruya cevap verse ben en azından rahatlayacağım. ama yok. tık yok kadında. bide cümlelerde saçma. Neyin kafasını yaşıyo ne içti bilmiyom ki. :41:

Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor

Eşim huzursuz oluyor diye çıkardım ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum bence siz bilmiyorsunuz ben aldatmadım aldatmamda eşim dışında herkes birşey yok diyor

Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor [/QUOTE]

annem hani herkes "birşey yok" diyordu.. ee ama bir karar ver, birşey mi içiyorsun ekranın karşısında anlamadım ki :ssz:

Son düzenleme:
asıl siz anlamıyorsunuz ,kafa olsa bunlar yapılmaz zaten ,belliki kafası başka yerde ,ne bizde ne kocada :27:

Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor

Yaaa bence sen bizi delirtip delirtip sonrada mesajları okuyup gülüyorsun.Yani hala anlamadın ya ona yanıyorum.Yahu sana kimse aldattın demedi,mesafe koy dedi mesafeeeeeee.Nasıl anlatabiliriz başka?

Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor /QUOTE]

annem hani herkes "birşey yok" diyordu.. ee ama bir karar ver, birşey mi içiyorsun ekranın karşısında anlamadım ki :ssz:

:7: 1 milyon o ya. hala aldatmışsın diyosunuz diyo. nato kafa nato mermer hesabı :52:

Barsin rumuzlu arkadaşım hadi git işinle gücünle uğraş. Delirttin bak milleti. Kızım pişmansan git kocana pişmanım de ki iş işten geçmiş ben senin gibi dawrancamda benım kocam benı sağ bırakacak haaa.. nen rahatsn yaaaa

Aldatmak nedir kandırmaktır
İllede tensel temas değil
Sorun yaşandığı halde gizli konuşmuşsun adamlarla
Eşin de dinleme programı yüklemiş, hala konuştuğunu görmüş
Ne konuştuğunun ne kadar konuştuğunun ne önemi var, cıvık ve gereksiz muhabbetler üstelik

Kız sen denileni anlamıyo musun? sana millet diyoki " niye başka adamlar senle konusurken bu kadar samımı niye bu insanlara bu kadar yuz veriyon" diyoruz sen kalkmıssın yok parada yok borçta hayır biz diyoruz turan pasajı sen diyosun ..... tövbe estagfurullah ya salağa yatıyosun yada bizi yiyosun ya. bundan bi yarım saat öncede aldatmadım diye tutturdun. sana insanların sordugu soru belli

"niye başka adamlar senle konusurken bu kadar samımı niye bu insanlara bu kadar yuz veriyon"

bu soru işte basit ve öz. paranı soran olmuyo,yada sevgilin varmı diyende olmuyo. heyy allahım yaa.

+1 :129::129::129:

şu turan pasajının sonu ne ? Lügatıma yeni kelime eklemek istiyorum .burdan ya da özelden yazar mısın?

ayrıca konu sahibi amir olmuşsun ama amir-çalışan ilişkisinden bir habersin :ssz:

çünkü erkeğin elinin kiri ya ondan.. şimdi bu saçmalığı savunmak için bir sürü gereksiz yorum gelecek, sığınaklaraaaa :51:

Erkeğin namusu daha kıymetli çünkü değil mi (!)
Ya biz kadınların namusu ne olacak?
Kadınlar Kulübü gibi bir kadın sitesine yapılan bu yorum hiç yakışmadı..

sizden yaşça küçüğüm, kusura bakmayın ama benim sevgilim varken ( evli olmayı bile bir köşeye bırakıyorum) biri bana sesini özledim diyecek gece gece oradan buradan yazacak ben o adamı paralarım:47::9:
hayır yani bir kere öyle bir samimiyeti elin adamına vermem, ben vermedikçe o samimiyeti, elin adamı da bana ağzını açıp yok canım cicim yok öptüm bilmem ne diyemez, demeye cesareti olamaz. bilmem anlatabildim mi:27: o da neymiş ya tövbe yarabbi :47:

Son düzenleme:
Back