• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

Ve ben herkesi komardım insan fırsat vermese kümse böyle yapmaz derdim ama benim başıma geldi ayrıca bende nasıl böyle oldum diye sorguluyorum kendimi nasıl böyle yaptım bu kadr rahattım adamı arattı seni seviyorum de dedi gecenin bir yarısı bana dedi adamla git seni götürsün ve hastanede idreci olmamın sebebi ise benim olgun kişiliğimdi

ne yedirip içiriyorlar o hastanede size?

herkes canımlı-cicimli gülümlü-balımlı...

yani sizin gibi olgun(!) kişilikteki bir bayanı bile hadsizlere haddini bildiremeyecek ne yediriyorlar???

Son düzenleme:
Eşim huzursuz oluyor diye çıkardım ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum bence siz bilmiyorsunuz ben aldatmadım aldatmamda eşim dışında herkes birşey yok diyor

Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim mantığı bu işte..
Sizde eminim arkadaşlarınıza anlatmışsınızdır bu durumu zira bu denli geniş insan bu ülkede pek yoktur :34:

+1 :129::129::129:

şu turan pasajının sonu ne ? Lügatıma yeni kelime eklemek istiyorum .burdan ya da özelden yazar mısın?

ayrıca konu sahibi amir olmuşsun ama amir-çalışan ilişkisinden bir habersin :ssz:

Amir olmayı da flörtöz kişiliğiyle kazandıysa vay dosdoğru işini yapan onun altında çalışan bayanlara. Hiç tahammül edemediğim şirket yönetim biçimi.

Dünya üzerinde o kadar çok bayan var ki flört etmeyi seven. Bazılarının karakteri bu o yüzdendir konu sahibinin kendini masum görmesi. Hap içiyorsa zaten şu anda dünya yansa umrunda olmaz amaan ne gericem kendimi :ssz:

Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor

pişman oldugunu söylüyorsun demek ki bir hatan oldugunu kabul ediyorsun hatan olmasa çıldırırdın ben bişey yapmadım diye.
yaptığın tek seferlik boş bulunup olan bişey değil ki süregelen bi muhataplık. şimdi ben sana soruyorum eşin telefonunu dinledi konuşmaların ortaya çıktı diye mi bu isyanın? yani herşey gizli kalsaydı hayatın güllük gülistanlık sürecek miydi?
sesini özledim lafına Allah özletmesin demek Allah bizi hiç ayrı koymasınla birebir anlam taşıyor. sesini özledim derken?? hergun iş yerinde mecburen duyuyorsun sesimi ekstra bir özlem uyandıracak bi durum mu var diye tersle bakalım önce. özlemek ne demek bunun hesabını sor hele.
valla eşin sorun çıkarmakla az yapmış hergun tvde gazetede gördüklerimize bir örnek olma ihtimalin de varmış kusura bakma bir kadın evli olsun bekar olsun farketmez bu kadar gevşek olamaz. erkekte olmamalı. iş arkadaşlığı resmiyet ister.

Arkadaşlar olup olmadık konuşmalar yapıyorsun ben ne yapmalıyım diye sordum işin gerçeği ben özel bir hastanede başhemşirelik yapıyorum ve benim partime çalışanlardan biri mrb demişti eşim ben o çocuğun tlfon ayrıntısını istiyorum dedi ama nasıl bulurum diye sormadı çünkü sadece kendi içi rahatlasın dedi peki ben ne olurum diye düşünmedi bende çocuğa söylemek zorunda kaldım peki bı durum çok mu iyi benim tlfon ayrıntımda çocuğun numarası yok face de bütün msjları geri yükledi birşey yok peki ne

Ayrıca 1 yıl sonrada ailece görüştüğümüZ cuğa yanlışlıkla yöneldi adamın miZacı beni doktorlar bile ararsa dönüp müsaitmisin diye sorarlar ve canım diye konuşurlar bizde elemanı elde tutmak için canımlı konuşuruz ve ben diyorumki idareci oşan mıhasebeci arkadaş hep beni arardı iş için eşimin yanında da ve bu görüşmeleri adamın eşinede dinletti eşi beni aradı konuşmaları dinletti birşey yok ben eşine demişim benim yanımdada böyle konuşuyorlar ama eşim yine inanmadı ama ben yine yanlışımın farkındayım samimi konuşma ığruna neden bütün güveni alt üst ettim ama zerre kadar bende art niyet yoktu gerçekten sonra adam aradığında lütfen birdaha bu konuyu açmayın kapatalım dedim ben evliyim dedim açıkcası ilk bana evliyken teklif geldi ağladım sızladım ne yapacağımı bilmedim herkese sordum eşime anlatayım mı diye herkes anlatma cvbını vermişsin dedi bende artık duyarsıZlaştım eskisi kadar tepkili olmadım ama lendimden ıtanıyorum ve sorguluyorum bu kadar davetkar olacak ne yaptım diue

Sanırsam günahına girmek olmasın ama sende bu vatandaşın ilgisinden hoşlanıyormuşsundu gibi geldi.. Tabi seni tanımam bilmem ama uslubun öyle hissettirdi, çünkü sen bu vatandaş böyle konuşurken rahatsız olsaydın direk hösst dediğin takdirde geri dururdu.. hadi durmadı ilk sen kendin eşine anlatmalıydın.. Adamın güvenini sarsmışsın.. Sana geçmiş olsun ve umarım kulak küpesi olsun..

Eşiniz ailenize bile afişe etmiş bu olayı, kısacası ya gururu kırılmış yada daha büyük bi delilik yapmak istememiş.. Aslında bu olayı eşiniz sadece sizle halletseymişti iyiymişti.. Ondan bol ol af dileyin, gerekirse işi bırakmayı önerin.. Eğer amacınız evlilik kurtarmaksa.. Ama bişeyler eskiye dönermi onu zaman gösterir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşiniz ailenize bile afişe etmiş bu olayı, kısacası ya gururu kırılmış yada daha büyük bi delilik yapmak istememiş.. Aslında bu olayı eşiniz sadece sizle halletseymişti iyiymişti.. Ondan bol ol af dileyin, gerekirse işi bırakmayı önerin.. Eğer amacınız evlilik kurtarmaksa.. Ama bişeyler eskiye dönermi onu zaman gösterir..

Sağolun özür diliyorum işten de çıkayım dedim yok dedi bende öylece kaldım

Şimdi aldatmış mı aldatmamış mı?
Bence aldatmış, neden çünkü samimi bir şekilde konuşmasına müsade ettiği için..
Vermicek arkadaş, ben bekar olduğum halde izin wermiyorum..
KonteS tanır benii :60:

Asla izin vermez tanirim tabe
.konuya gelecek olursak konu sahibesi acikladi birşeyler ama anlamadim .)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırsam günahına girmek olmasın ama sende bu vatandaşın ilgisinden hoşlanıyormuşsundu gibi geldi.. Tabi seni tanımam bilmem ama uslubun öyle hissettirdi, çünkü sen bu vatandaş böyle konuşurken rahatsız olsaydın direk hösst dediğin takdirde geri dururdu.. hadi durmadı ilk sen kendin eşine anlatmalıydın.. Adamın güvenini sarsmışsın.. Sana geçmiş olsun ve umarım kulak küpesi olsun..

Ben hoşlanma değil hep bana derdi seni seviyorum çok iyisin ben eşi geldiğinde ilgilenirdim ama böyle birşey duyunca tepkim doğru az oldu eşimede söyleyen bendim zaten oda sonradan söyledi sesini dinliyorum böyle böyle olmuş diye meğerse bir ay dinlemiş benimde adamla konuşmam bir ayda dört defa ve ben konuyu kapatalım dedikten sonra adam aradı cvp vermedim bütün konuşmaları yanlış anlamış ben adama yarın uğrar veririm demişim sen adama ne verecektin diyor

Bu olayı içinizde çözmeye çalışmaktansa ailelere aksettirerek sizi gözden çıkartmış gibi.. Bi bakıma haklı, çünkü eğer yerinde siz olsaydınız yani aksi olsaydı durumun siz ne yapardınız? Muhtemelen çocuk hatırına katlanıyor.. Bişey yaşayıp yaşamamanız önemli değil ama yaşanmamış şeyi o yaşanmış gibi görür.. Keşke o olaydan rahatsız olsaydınızda eşinize kendiniz şikayet edeydiniz.. Ama dışarıdan görüş olarak söylüyorum o vatandaşa o cesareti vermişsiniz..

Ben hoşlanma değil hep bana derdi seni seviyorum çok iyisin ben eşi geldiğinde ilgilenirdim ama böyle birşey duyunca tepkim doğru az oldu eşimede söyleyen bendim zaten oda sonradan söyledi sesini dinliyorum böyle böyle olmuş diye meğerse bir ay dinlemiş benimde adamla konuşmam bir ayda dört defa ve ben konuyu kapatalım dedikten sonra adam aradı cvp vermedim bütün konuşmaları yanlış anlamış ben adama yarın uğrar veririm demişim sen adama ne verecektin diyor

siz ömrünüzde hiç erkeğin temiz kalplisini gördünüzmü bir kadına karşı?

Esinin merak ettigini ben de merak ettim. Ne verecektin?

Yok işte gerçekten eşime hak verdim zaten ben yok bak senden bahsediyorum iyi biri hatta eşimde tanısın diye tanıştırdım bilmiyorum hiç güven miyecekmiyiz allah belamı versin gerçekten

çok amiyane bi laftır ama benim bi büyüğüm teyze ben ergenlik çağlarımdayken bi laf etmişti.. erkek milleti sallanandan umar diye.. kısacası sen bişi yapmasanda onlar kafalarındaki dünyalarında kurup çakarlar.. yaşın daha çok genç ama kulak küpesi olsun sana.. erkekler 1 bardak çayı bile verirmi umuduyla ısmarlarmış.. helalin dışında hiç bi erkek sana asla iyi niyetle bakmaz.. bunlar abi baba vs.. unutma her ne kadar işin mesleğin hatta kariyerinde olsa erkek egemen hayatta kadınlar erkekler için et parçasıdır.. eşinede zaman ver üstüne gitme, tercihi ona bırak..

Ben eşimle aynı yerde çalıştığım dönemde ona bile canım tatlım demedim ki iş yerinden elin adamının böyle laflar edebilmesi söz konusu bile olamaz. Sizi tanımıyorum belki de herkesi iyi niyetli gördünüz de öyle davrandınız ama kadın erkek ilişkileri bu kadar samimi yürümez maalesef. Üstelik de evli iken, başkasına karşı da sorumluluğun var iken..
Merak ettim, sizin eşiniz de iş yerinden samimi arkadaşıyla bu şekilde konuşsa normal mi karşılardınız?

Back