kocam onu aldattığımı düşünüyor

Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor

Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor

hahahahah adam çıldırtma dalında yılın üyesi kategorisinde 1 numero dan giriş yaptın konu sahibi.. hadi yine iyisin

yeni bişyeler yaz buraya kadın ! kopyalayıp kopyalayıp gönderme be! ne gereksiz bir konu oldu bu iyice. en sonunda kötü bi laf etcem de ban yemmiyim diye susuyorum.

Yazdıklarımı uanlış anlamayın ve sizi kınadığımı düşünmeyin müyük ihtimalle iyi niyetli bir insansınız fakat hatanın %80 i sizde eşiniz haklı benim nişanlıma geçen iş arkadaşı adını yazıp sonuna can eklemiş
kıyametler koptu ne bu samimiyet diyekızıda onuda geberticektim sesini özledim deme hakkını kendinde nasıö görmüş ve sizde tepkinizi koymamışsınız erkekten arkadaş olmaz yani bizim hayatlatımızdaki insanlar bunu kaldıramaz bende doğru bulmam ama bu benim görüşüm eeşinizin bayanlarla iş arkadaşlarıyla o şekilde konuştuğunu düşünün eşinizin bir hatası olduğunu düşünmüyıyorum tabiki çocuk hakkında söylediklerinde çok ağır konuşmuş ama dizde gereksiz samimiyetlerden kaçının

Beggyy

sana bişi söliyimmi buraya yazdığın gibi isen normal dede yazık o kocaya kopyala yapıştır iki kelimeyi bi araya getiripde bişi söleyemiyosun biz diyoruz Çanakkale ağızı sen diyosun y.. g.. a.. alah aşkına konu sahibi şimdi yazdıklarımı oku ve aynen uygula fazla bir şey istemiyoruz senden herkes sana mesafe koymadığın için tepki gösteriyor aldatmışsın gibi oluyor buda anladınmı buraya kadar şimdi kocana küseceğine affet demen gerekiyor anladınmı artık konu bizden çıktı git kocana ben yaptım bi hata dönülmez akşamın ufkundamıyım acaba afedebilirmisin normale döebilirmiyiz de yok derse ayrıl başka çaren yok adamın içinde fırtınalar kopuyodur şuan zaten bi çözüm bulman lazım artık buraya kopyala yapıştır yapmakla nereye varacanki hayır kocam gelecek şimdi giderken sana yazıyodum hala sana yazıyom sendne şüphe edecek ve haklı yani ahahahahah

adam ''sesini özledim'' diye mesaj yazmış. önceden adamın ilgisine karşılık veren konu sahibi sonradan sesini özletti gibi anladım ben e adam da sitem etmiş tabi

bi de anlamadıgım kısım, ''26 yaşındayım, hastanede yöneticiyim'' kısmı. 26 yaşındaki biri hastanede nasıl yönetici olabilmiş ben anlamadım. bi de üstüne evli ve çocuklu, zaman da kaybetmiş yani... yoksa bunun da altında başka şeyler mi var

hikaye sahte gibi geldi bana. eger sahte degilse de kocanı basbaya aladatmışsın.

Allah aşkına kim dedi aldattın diye bi zahmet kopyala yapıştır Barsin..

ALDATTIN DEMİYORUZ AMA BU ADAMLARA NEDEN BU KADAR SAMİMİ OLDUN NEDEN İZİN VERDİN BU ŞEKİLDE KONUŞMALARINA??

valla canım kusura bakma ama sorun sende hatta bu sekılde olan ınsanlar bende yonetıcıyım ama kımseyle senın gıbı konusmadım konusmamda Esımın bana yapmasın ı ıstemedıgım seylerı bende yapmam Ayrıca Allahtan korkarım...Sen ıstedıgın kadar temız durust ol canım malesef atesle barutu fazla yakınlastırmak ıyı değildir.

Hz Fatıma derki: Namuslu evlı kadın başka erkeklerin hayallerını süslemeyen kadındır..

hayır bana bukadar yazılsaydı kendimi paralardım cevap verecem diye konu sahibi ekrana bön bön bakıp demleniyo sanırım böyle bi türk kadını ilkkez görüyorum acaba köken nereye dayanıyo

yeni bişyeler yaz buraya kadın ! kopyalayıp kopyalayıp gönderme be! ne gereksiz bir konu oldu bu iyice. en sonunda kötü bi laf etcem de ban yemmiyim diye susuyorum.

Bu fake mi ya yoksa yada adam bunun ellerini kırdı tuşlardamı takılı kaldı

Beggyy

Ben sevgilimden ayrıyken bi çocuk bana çok ilgiliydi bi durum oldu çok üzülmüştüm çocuğun yaptığı daha doğrusu yapabildiği tek şey kolumu kibarca tutmaktı o bile yarım yamalak bide başım dönüyodu sırtıma elini koydu ama çok tedirgindir
-Ya bişey dersem diye..
Ben bu imajı çocuğa yansıtmasaydım o o anda olması gereken koluma sıkıca girip sırtıma elini koymak yerine sıkıca tutması kendine yaslaması gerekirdi düşersem boşluğa düşmiyeyim diye kibarca mesafe içinde yalnız bırakmadı beni desteğini verdi kibarca..
Ama bu çocuktan dolayı değilde benden dolayı olan bi durum

Şimdi aldatmış mı aldatmamış mı?
Bence aldatmış, neden çünkü samimi bir şekilde konuşmasına müsade ettiği için..
Vermicek arkadaş, ben bekar olduğum halde izin wermiyorum..
KonteS tanır benii

hayır bana bukadar yazılsaydı kendimi paralardım cevap verecem diye konu sahibi ekrana bön bön bakıp demleniyo sanırım böyle bi türk kadını ilkkez görüyorum acaba köken nereye dayanıyo

Bu fake mi ya yoksa yada adam bunun ellerini kırdı tuşlardamı takılı kaldı

Beggyy

tespitler harika. konunun gerçekliği tartışılır da cevaplar süper.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…