• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam onu aldattığımı düşünüyor

valla bekarım erkek arkadaşım var. iş arkadaşını geçtim şuanda herhangi biri bana "sesini özledim" dese ağzının payını veririm. bir hööyyyyt derim. hadi o anda şoka uğradım dondum kaldım diyemedim sonradan mutlaka sen bir haddini bil bakayım derim yani. ayrıca medeni durumum çokta önemli değil gönül bağım olmayan hiç kimse kalkıpta bana sesini özledim diyemez. sevgilim değil eşim değil..

tuhaf durumlar bunlar.. aklım ermedi pek.

Bence sen insanlarla olan iliskilerini duzenlemelisin araya bir mesafe koymalisin kocan bana gore buyuk oranda hakli konusmalarin pek yakisik alabilecek turdene benzemiyor .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum

Yorumlari okumadim ama bence esinz hakli. Anladigim kadariyla diz sinit koyamiyorsunz samimi davraniyorsunz erkeklerde kolay yaklasiyor. Bir erkek size sesini ozledm diyebiliyorsa bu sizin ona verdigiznz izinden kaynaklaniyor. Sizin cevabınizi konusmuyorum bile allah ozlettirmesn ee surekli arasin konusun allah ozlettirmemis olur. Ben evli bir kadina hic yakistiramadm. Kisacasi baskasi olsa bu konusmalara daha agir tepki verirdi kocaniz cok efendi. Kiymetini bilin

mrb arkadaşlar ben 26 yaşında 5 yıldır evli bir bayanım çok güzel bir evliliğimiz vardı ve eşimi çok seviyorum ayrıca 3 yaşında 1 çocuğumuz var ben bir hastanede idareciyim elemanlarıma çok samimiyim fakat bundan 1 yıl önce ben evde uyurken gece saat 1:30 da 30 yaşındaki bir elemanın bana mrb diye bir msj atmış ben görmedim tabi ama eşimde face şifrem olduğum için faceden görmüş ve bana birşey demedi bende sabah görünce gördünmü diye söyledim tabi buda bu sırada benim facemden bütün msjları geri almak için uğraşıyormuş bende bunu görünce deli oldum ne yapacağımı bilmedim karşıma aldım soracağın soruları bana sor dedim oda bana bunun açıklamasını yap dedi bende ondan 2 ay önce biri bana teklif etmişti bende tersledim ne olur olmaz diye bütün msj kopyalarını sakladım ve onu o gün eşime gösterdim dedim bak ben böyle biri değilim dedim ama inanmadı çocuğun tlfon ayrıntısını görmek istiyorum dedi bende mecburen çocuğa söyledim tlfon ayrıntısını gösterdi ama buna rağmen eşim al bu numaralar kimin tek tek arayalım dedi aradık tüm tlfonlar çalıyordu sonra arkadaşla oturduk konuştuk bu konuyu meğerse eşim bizi dinliyormuş ve birden karşıma çıktı benden özür diledi seni kırdım ama ben yolda yürürken artık tlfonu elime alırken korkuyla yapıyordum yani ben kendimi toparlayamamıştım.fakat bu olaydan 1 yıl sonra şimdi ise benim tlfonuma bir program atmış bütün ses kayıtlarını dinlemiş ve o çocukla ben öylesine konuşmuşum samimi bir konuşma ama gerçekten arkadaşça minetten dolayı bana yardımı eşimin olayında çok olduğu için bana diyor sesini özledim bende diyorum allah özlettirmesin sonra kapatıyorum daha sonra hastanemizde bir idareci ile çok samimiyiz adamın konuşma tarzı canım öpüyorum gibi bende hep beyefendi diye hitap ediyorum ama eşim kızar diye onun yanında konuşmuyorum o kırılmasın diye ama adam art niyetliymiş meğerse anlayınca reddediyorum ve konuyu kapatın diyorum bunuda duymasına rağmen hiç bir değişiklik yok 20 gün boyunca annemlerde kaldım ayrılıyorduk bu dönemde tabi tüm ses kayıtlarını abisine annesine babama anneme herkese dinletmiş şimdi aynı evdeyiz amaa o kavgada çok ağır laflar kullandı hakaret bazında ben hepsini yuttum çocuğumuzdan bile şüphelendi ne yapacağımı bilmiyorum eşimi çok seviyorum ama nefretim sevgimin önüne geçer diye korkuyorum
Bakın, sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama, ben türk olmamama rağmen, evli kadının herhangi bir erkekle yakın/samimi arkadaş olup 'öpüyorum canım', 'seni özledim' demesine meydan bırakacak kadar mesafeyi ayarlayamamasını, eşinin kızacağını bile bile erkeklerle gizli bir şekilde konuşmasını doğru bulmuyorum. Ki siz nasıl bir cesaretle Türkiye gibi, toplum baskısından tutun dini ahlak gereği erkeklerle gereksiz samimiyetin hoş karşılanmamasına kadar, evlilik öncesi cinselliği bırakın, gençler arasındaki çıkma olayının bile henüz yeni kabul edilmeye başlandığı bir ülkede böyle davranışlarda bulunma duyarsızlığında bulunabiliyorsunuz? Açıkçası hayret ettim, gazetelerde okuyoruz, bunun için namus diye adamı vururlar bile.

Siz kocanizi salak yerine koymussunuz, karistirmakta hakliymis adam.

Sesini özledim diyen adama ben var ya ... Tüm sülalesine küfür ederim teker teker. Yerini yurdunu bulur kafasına yıkarım o dört duvarı .

Benim çocuğumu eşimi yok saymaktır çünkü bu ve o haddi kimseye vermem .

Yanlış yapmışsınız. Bilmiyorum ama ben size hiç inanmadım. Sanki bir şeylerin bir yolunu arıyorsunuz.

Sizden daha iyi yalan üretebileceğimizi mi düşünüyorsunuz acaba ?

Büyük konuşmayayım ama aynı şekilde eşim kız arkadaşlarıyla konuşacak soluğu mahkeme de alırdım kusura bakmayın mesafeyi korumanız gerekir siz evli bir bayansınız ve çocuğunuz var karşı taraf bu kadar yüz bulmamalı.

Benim erkek arkadaşım biri bana sesini özledim dese cidden cinayet işler öpüyorum dese falan hele düşünemiyorum.
Siz baya genişsiniz ya bi insan neden bi insanın sesini özler diye hiç mi düşünmediniz?
Bence siz eşinizi aldatıyorsunuz ve farkında bile değilsiniz.

begenilmek iltifatlar hosunuza gidiyor sanirim fakat evli oldugnuzu unutmussunuz. gerci hos bekar olsaniz bile bir kadin herzaman icin agir olmali hanimligni koruyabilmeli! Siz o kadar cilveli olmalisinizki giden gelen size teklif ediyor ama siz red etmekle kaliyorsunuz, hadlerini bildirmek yerine... aff edersiniz ama kendinizi esinizin yerine koyun ._. bir kadin olarak biz bile kaldiramiyorsak, bir erkek olarak o yine iyi sabirli davranmis masAllah..

sahsi düsüncem, is yerinde biri bana teklif edicekte bende hala o is yerinde durucam öylemi? inanin kuru ekmek yerim yinede orda calismam güvenemem artik!

Rabbim islah eylesin, insAllah doguru yollu bulursunuz

Isyerindeki adam size hangi curretle, hangi yuzle "sesini ozledim" diyebiliyor? Sizin cevap da "Allah ozletmesin". Pardon da siz resmen flortlesmissiniz. Otekine gelince, "canim, opuyorum"?
Bu adamlar sinirlarini bilmeyen, terbiyesiz tipler olabilir. Ama sizden yuz bulmasalar bu laflari ederler mi acaba? Hosunuza gittigini dusunuyorlardir, ne de olsa kendilerine kizan, haddini bildiren bir kadin yok karsilarinda. "Ama biz cok samimiyiz" diye kocasina bile kendisini bu sekilde savunan bir kadin var.
Isyerinde samimiyeti fazla abartmissiniz. Kocaniz suphelenmekte hakli. Ben olsam ben de suphelenirim.
Sinirlarinizi bilin. Davranislarinizla kocanizin da onurunu cigniyorsunuz.
Elalemin adamlariyla bu tur muhabbetlere ne merakliymissiniz.
Sizin esinizden nefret etmeye bile hakkiniz yok, adam hakli yere kizmis. Kimbilir daha kimlerle bu tur muhabbetleriniz var diye dusunuyordur.

Konu sayıbinden cok buraya toplanıp gir gir yapanları ve bundan büyük sevk alanlara yazıklar olsun!

Bize niye kimseye böyle yaklaşmıyor diyede namuz ayakları kimse yapmazsın sergileyip durmasın. Insan gibi yorum yapın ya! ne dalga geçip eyleniyorsunuz?

Konu sayibi sende gerekiyorsa işden çık. Hastahanede elaman kaçmasın diye yalakalik yapıyor, ama sense kocandan olacaksın haberin yok.

Kocan sana güvenmesini tekrar istiyorsan kartları açık at ortaya yani, Telefonunu yanında sürekli taşıma, şifrelerini bilsin, böylece seni bir kac kere kontrol eder ve kendini tatmin etmiş olur.

Vallah sen onu, o seni rezil etmiş ama yapcak bir şey var oda kendine ve eşine sayıp çık, yoksa pişman olursun!
Gerekiyorsa yalvar ve inandir..

Esinize hak verdim valla. Size gelen iltifatlar bi yana adamlara yesil isik yakmak sizin yaptiginiz. sizden yüz bulmuslar ki kolay kolay sesini özledim veya öpüyorum diyebiliyorlar..

Son düzenleme:
konu sahibi nokta virgül kullansanız da yazdıklarınız daha anlaşılır olsa...

Hay namus bekçiliği kadar taş düşsün başımıza.
Her konuda bir "namus bekçiliği" kavramı geçiyor.

Her kadın flört etmez hanımefendi.
Evli olduğu halde flört eden edepsizdir.
Eline yüzüne bulaştırsa da bulaştırmasa da böyledir.

Ben de mi namus bekçisi oldum şimdi?

Yooo ben flort etmem etmeyi de sevmem. Evli barkli kadinim , isim olmaz.

tabi sizin gibi mükemmellerde var...ama insanoğluyuz iste her doğruyu her yerde ve her zaman yapamıyoruz. Sizlerinde nefsinize yenildiğiniz mutlaka bazı noktalar vardır. yok demeyin inanmam.

tabi sizin gibi mükemmellerde var...ama insanoğluyuz iste her doğruyu her yerde ve her zaman yapamıyoruz. Sizlerinde nefsinize yenildiğiniz mutlaka bazı noktalar vardır. yok demeyin inanmam.

Yooo ben hic nefsime yenilmem etik konularda. Siz yenildiniz diye herkes yenilmek zorunda degil.

Yaaaaa sabah sabah koptum yorumlara.Eğlence çıktı bizede heee :52: Akşam giremedim,şimdi işyerinde bi bakıyım dedim konu 10 sayfa ilerlemiş.:10:

Back