Eşim huzursuz oluyor diye çıkardım ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum bence siz bilmiyorsunuz ben aldatmadım aldatmamda eşim dışında herkes birşey yok diyor
+1 :129::129::129:
şu turan pasajının sonu ne ? Lügatıma yeni kelime eklemek istiyorum .burdan ya da özelden yazar mısın?
ayrıca konu sahibi amir olmuşsun ama amir-çalışan ilişkisinden bir habersin
Sizde anlamıyorsun pişman olduğumu söylüyorum zaten niye samimi konuşmasına izin verdim diye ama herkes aldatmışsın diyor
Eşiniz ailenize bile afişe etmiş bu olayı, kısacası ya gururu kırılmış yada daha büyük bi delilik yapmak istememiş.. Aslında bu olayı eşiniz sadece sizle halletseymişti iyiymişti.. Ondan bol ol af dileyin, gerekirse işi bırakmayı önerin.. Eğer amacınız evlilik kurtarmaksa.. Ama bişeyler eskiye dönermi onu zaman gösterir..
Şimdi aldatmış mı aldatmamış mı?
Bence aldatmış, neden çünkü samimi bir şekilde konuşmasına müsade ettiği için..
Vermicek arkadaş, ben bekar olduğum halde izin wermiyorum..
KonteS tanır benii
Sanırsam günahına girmek olmasın ama sende bu vatandaşın ilgisinden hoşlanıyormuşsundu gibi geldi.. Tabi seni tanımam bilmem ama uslubun öyle hissettirdi, çünkü sen bu vatandaş böyle konuşurken rahatsız olsaydın direk hösst dediğin takdirde geri dururdu.. hadi durmadı ilk sen kendin eşine anlatmalıydın.. Adamın güvenini sarsmışsın.. Sana geçmiş olsun ve umarım kulak küpesi olsun..
Ben hoşlanma değil hep bana derdi seni seviyorum çok iyisin ben eşi geldiğinde ilgilenirdim ama böyle birşey duyunca tepkim doğru az oldu eşimede söyleyen bendim zaten oda sonradan söyledi sesini dinliyorum böyle böyle olmuş diye meğerse bir ay dinlemiş benimde adamla konuşmam bir ayda dört defa ve ben konuyu kapatalım dedikten sonra adam aradı cvp vermedim bütün konuşmaları yanlış anlamış ben adama yarın uğrar veririm demişim sen adama ne verecektin diyor
siz ömrünüzde hiç erkeğin temiz kalplisini gördünüzmü bir kadına karşı?
Ben hoşlanma değil hep bana derdi seni seviyorum çok iyisin ben eşi geldiğinde ilgilenirdim ama böyle birşey duyunca tepkim doğru az oldu eşimede söyleyen bendim zaten oda sonradan söyledi sesini dinliyorum böyle böyle olmuş diye meğerse bir ay dinlemiş benimde adamla konuşmam bir ayda dört defa ve ben konuyu kapatalım dedikten sonra adam aradı cvp vermedim bütün konuşmaları yanlış anlamış ben adama yarın uğrar veririm demişim sen adama ne verecektin diyor
Yok işte gerçekten eşime hak verdim zaten ben yok bak senden bahsediyorum iyi biri hatta eşimde tanısın diye tanıştırdım bilmiyorum hiç güven miyecekmiyiz allah belamı versin gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?