kocam onu aldattığımı düşünüyor

Yok işte gerçekten eşime hak verdim zaten ben yok bak senden bahsediyorum iyi biri hatta eşimde tanısın diye tanıştırdım bilmiyorum hiç güven miyecekmiyiz allah belamı versin gerçekten

Canım been sana çok ters konuşmayacağım ama ne olur akıllan biraz bak benim yaşım yüzde doksan senden küçük ama erkeklerin ne mal olduğunu ne düşünebileceklerini kestirebiliyorum.Bundan sonra bu hataları yapma.Umarım ilişkiniz düzelir.:26:

yahu baş hemşiresin anladık elemanı elde tutmak için canım cicime gerek yok düzgün konuş karşındaki insan insan olarak değer verdiğini bilsin yeter ayrıca sesini özlemişim ne demek o elemanına hesabını sorsaydın eşinede dinletseydin şuan eşine tekrar güven vermek istiyorsan al karşına konuş ben art niyetli deildim asla ama hata yaptım taviz vermeyecektim bundan sonra asla olmayacak de ve o iş yerinden başka bi hastaneye geç orayala alakan kalmasın yeniden başla zamanla düzelir inşalah ama eşinde parelel gibi dinlemişde dinlemiş seni oda yetmemiş aileye komple dinletmiş eşinin ailesi ve senin ailen ne tepki verdi sana şuan nasıl davranıyolar ve eşinle hiçmi konuşmuyosun

aynen size katılıyorum

Öyle yapıyorum zaten geçen o adamla karşılaşmış aynı iş yerindeyiz muhatap olmuyorum ve adam selam vermiş yine bana kızdı adama birşey dememiş ben laf olsun diye değil de gerçekten böyle biri değildim bana ne oldu bilmiyorum hiç böyle yapmazdım

Bir hatadır olmuş.. Ama okurken beni en çok uyuz eden eşinin bunları ailelere yansıtması oldu.. Çünkü sorun her ne olursa olsun karı koca arasındaki problem şayet olayda şiddet yoksa aileye yansıtılmaması.. Sen eşinle aranı düzeltsen bile bu sefer onun ailesi bu olayları önüne koyarak seni üzer.. Umarım aranızdaki sorunları çözersiniz..

kusra bakma ama adamı bı aldatmadıgın kalmıs yanıı hıcbır erkkek evlı bır bayana kolay kolay senı ozledım canım dıye konusmazz karsısındakı bayanda senın yaptıgın gıbı allah ozlettırmesın dıye bır cumle yerınee tersler oturtur bence senın kocan yerden goge kadar haklı sızzın gıbı bayanlar keskee bıraz dahaa konusma tarzını ayarlayabılse samımıyetı falandaa bu tıp sorunlar olmasaaa

Ne yazık ki kusura bakmayın ama ben de arkadaşlar gibi eşinize hak veriyorum.Hiçbir bayan iş arkadaşı eşime sesini özledim diyemez her şeyden önce böyle bir durumda eşime kızardım tabi ki bu tavizi verdiği için.Samimiyette bir yere kadar bence eşinizden özür dilemelisiniz insanlarla hele ki erkek arkadaşlarınızla kurduğunuz samimiyet yersiz olmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkekten arkadaş olmaz düşüncesine katılmıyorum ,olur elbet ,iş arkadaşı olur ,eşli görüştüğünüz evli çift arkadaşınız olur ,fakat özel arkadaş olmaz ,hele ki seni özledim ,sesini özledim diyen arkadaş muhakkak menfaat içerir,ilgisi vardır sana karşı ,bunu anlamayacak kadın da yoktur ,anlayıp da safa yatan kadının da hoşuna gidiyor demektir.karşılık veren kadınında ne olduğu bellidir zaten ,buraya yazmaya gerek yoktur .nokta .

Bana ıs arkadasım üniversite arkadasım..... hıc kımse senı ozledım dıyemez...
anında tepkımı koyarım hoooooooooooooşşşşşşt sen kım oluyosun ben evlıyım derım
sız de pek bı rahat geldınız bana
ben olsam bende suphelenırdım ne hakla san amsj atıyo senı ozledım dıyo
o demeden senın tepkı vermen gerekırdı acıkcası esın yıne ıyıymıs ben olsam senı calıstırmazdım bu ne ya
bı de Allah ozletmesın demıssın ne bu sımdı laf mı yanı elın adamına

Son düzenleme:

Bence yanlış düşünüyorsunuz beni o adamla samimi yapan eşim canım hiç bir suçum yokken ne diye benim üzerime geliyor tamam tuhaf bir cümle ama zaten sonrada tlfonu kapattım ayrıca biz hep konuşurken öyleyiz özledik nerdesin diye sorarız burayı bunu yazıyorsun ama senin mesafeni çok merak ediyorum şahsen hata biliyorum ama abartıyorsunuz o kadar

siz parmağınıza bir yüzük takmıyor musunuz? yüzüğü gören biri size nasıl bir teklifte bulunabilir. eğer yüzüğe rağmen teklif aldıysanız lütfen kusura bakmayın sizden yana bir zaafiyet olarak algılarım. bir kadın olarak kendimize dikkat etmeliyiz hele de evliysek eşimizi namusumuzu daha fazla düşünmemiz lazım arkadaşım. dağın başında öğretmenim okul çıkışı araba bulamıyorum. yolda köylülerin arabasına binmek zorunda kalıyorum. biner binmez yüzümüğümü göstermek için elimden geleni yaparım. bir soru sorsa hemen eşimden bahsederek cevap veririm ve durumu akşam eşime de anlatırım. ne olur ne olmaz.

Kesinlikle meslek dali ne olursa olsun ayni fikirdeyim ama boyle fikirlere yoz bakanda olabiliyor sekerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada 26 yaşında nasıl baş hemşire oldun ya hayret

bir doktor olarak şu kadarını söyleyeyim.her ne kadar baş hemşirelik için kıdemli bir hemşire seçilse de hem başhemşirelik hem de başhekimliğin mesleki performansla bir ilgisi yoktur.referansın kuvvetliyse(!) olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…