Kocam kocam..

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.067
3.399
63
Hayırlı cumalar hanımlar.

Cok büyük bi dert sorun değilde benim gerilmeme sebep olan bi konu.
Benim eşim beyfendi 30 yaşında, ne kenarda 1 lirası var nede baska bişeyi. Düğünü de benim ailem onun ailesi ve esimle ben ortak yaptık evliliğimizin ilk 1 senesi borç ödedik su 1 yıldır rahatız.
Şimdi eşim hep diyo ki eve para verdim ondan biriktiremedim ama kv kişisi de diyor ki hayır eve hiç para vermedi (ben burda eşime inanıyorum çünkü kv bir cok yalan söylüyor)
Neyse ben araba istediğimi söyledim ve geçen yaz altınlarımı satıp araba aldık. Ilk once benim zeki kocam araba benim üstüme olacak dedi ( biliyorum evlilikte mallar ortak oluyo) sonra anne babasi oğlumuzun arabası diye gezecek ve ben takacam kafaya.
Neyse dün aksam isten eve gittim gayet neşeliyim. Döndü bana iste ablam arabasini satip ustune para koyup kendine 120 bine bi tane araba almis şöyle yapmış böyle yapmış ama bi görün nasıl hevesle anlatıyor. Ablasi da bizi takmayan bi tip beni de hic sevmeZ sağolsun. Kv de yardım etmis bi de arabayi almasına. (Buda beni ilgilendirmez tek takıldıgım nokta kizlarina yaptığını esime yapmamasi)
Benim sinirlendiğim nokta 30 yaşına gelmiş bi dikili ağacı yok benim gayretimle biseyler oluyorsa oluyor. Ablası almış araba allah güle güle binmek nasip etsin gözüm yok ama ne dememi bekliyor?
Diger ablasina kocasi cok guzel araba aldi. Bu ablasi araba aldi simdi dönüp sen bana alamiyorsun desem kırıcı olacam ama cokta sinirleniyorum gelip böyle ballandıra ballandıra anlatmasına.
Hanımlar olayı farklı yönlere çekiyorsunuz evet arabam olmasa bi ihtimal kıskanırdım ama arabam var. Sorun eşimin başkalarının yaptığı şeylerle övünmesi

Son düzenleme:
Hiç takma bırak anlatsın dinleme esin sana para veriyorsa sen kendin birikim yap

Hiç takma bırak anlatsın dinleme esin sana para veriyorsa sen kendin birikim yap

Yok aydan aya 100 tl verir sağolsun. Suan bi ise girdim çalışıyorum. Daha önce de çalışırdım ama iş bulamadim evli olduğum için cocugu bahane ettiler

Benim de arabam var neden kiskanayim ki? Sorun eşimin hic bisey yapmamis olup başkalarının yaptığını buyuk bi hevesle anlatmasi
Belki size alinan arabayi da ballandira ballandira baskalarina anlatiyordur..Bazi insanlar boyledir,o da bu sekilde mutlu oldugu seyleri ifade ederken abartabilir...

Adam sohbet amacli anlatiyor bence bosa sinir oluyorsunuz.
Eger ki esiniz maddi manevi bir adim oteye gidebilmenizi saglayamiyorsa bosayin madem.

Ablasıyla birbirimizden hoslanmadigimizi biliyor baska sohbet edecek konumuz mu kalmadı:) hayir bide eşime siz de kredi çekip alın demiş hey allahim

Eşiniz cimri veya savurgan. Alabiliyor yada alamıyor.. bu ablasının araba almış olmasına mutlu olmamasına engel değil.. elbette mutlu olacak sevinecek ve anlatacak.. ikinizde çalışıyorsanız kazandığınızı asla eşinize vermeyin birikim yapın ev ve kişisel masraflarınızın tamamını eşiniz üstlensin.. zamanında yapsaydı madem biriktirmemiş diyorsunuz da sizde çeyizde hanlar hamamlar getirmediniz herhalde.. dediğim gibi sizin maaşınızı her ay yatırın bi köşeye çok güzel olur :) 120 binlik araba almış kocası haa vay benimkinin başına topraklar yağa :)))

Neden gözümüz hep başkalarının hayatında olur ki? Sizene görümceleriniz bindiği arabalarda. O onların hayatı... böyle şeylere kafa yorulur mu hiç? Kendinize yazık edersiniz başka birşey değil

Ablasıyla birbirimizden hoslanmadigimizi biliyor baska sohbet edecek konumuz mu kalmadı:) hayir bide eşime siz de kredi çekip alın demiş hey allahim
E dogru soylemis gorumce. Ben de kaynanama gorumceme asik degilimdir ama butun sulale bir olup onlarla dalga gecerken sadece dinlerim hic uyuz olmam.

Demek ki baska sohbet edecek konunuz kalmamis sira gorumcenin arabasina gelmis. Takilmayin boyle basit seylere erken yaslanirsiniz

Dert kısmını anlamadım. Ablalara kocaları araba almış. Kardeşi olarak eşiniz ablası adına mutlu olmuş ne güzel. Dikili bir ağacı yok ama temiz bir kalbi var eşinizin. Darısı başınıza.

Ben zaten derdim var demedim ki geriliyorum dedim. Benim kalbim yeterince temiz siz rahat olun

Dogru mu söylemiş:) eşimin aldığı 2.200 maas nasil bi kafayla kredi cek diyebiliyor? Evimizde kira :)

bir kaç gündür konularda dikkatimi çekiyor.
gözüm yok ama bize niye yapılmadı,beni ilgilendirmez ama bize niye alınmadı..v.s
göüznüz yoksa,diliniz de olmaz.bahsetmezsiniz bile.
hiç takılmayın böyle şeylere.huzurlu musunuz?bir ekmeği yerken gülebiliyor musunuz?bu yeterli değil mi?
benim de ablam bişey alsa kendime alınmış kadar mutlu ve heyecanlı oluyorum.
30 yaşında kaç kişinin dikili ağacı var bu devirde?
zaten araba alacak durumunuz varmış onu da kaynvalidenler oğlumun arabası derler diye almamışsınız.
böyle düşündüğünüz sürece dikili ağacınızın olması çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…