• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

Normal gordugumu soylemedim, kimlik nosu paylasmadan da yapilabiliyor usulsuzlukler. Ulkede acik ararsak her noktada bulabiliyoruz zaten, kimlik nosunu kazen bilse bir sey kaybetmem ondan bahsediyorum. Napsin adam benim kimlik nomu? Tek basina bir sey ifade etmiyor ki,
Burda konu kazen değil. Kişiselleştirmeyin. Her yere vermeyin hemen herşeyde dedim. Adam birşey yapacak demedim.

Özellikle siz ne yazmışsınız diye bulmaya çalışmıyorsa bir sıkıntı yok bence bakmasında. En fazla gelin kaynana problemleri gibi çok sık rastlanılan konularda ekstra bakış açısı edinir. Yararlı bile olabilir ilişkiniz açısından ki siz de başka problemimiz yok diyorsunuz. İletişim açısından yararlı demek ki kadın bakış açısını gözlemleme çabaları.

E polis insan degil mi? Siradan bir insan,devletin bir memuru. İyi insan kotu insan her meslekte olabilir.
Hanımefendi polis devlet memuru zaten devlet devlet! Sizinle anlaşamayacağız anlamamakta ısrarcızınız çünkü illa zot görüş paylaşma derdindesiniz.

Polisleri ya da devlet katını kasdettiğimi nerden çıkarıyosunuz siz ağzımdan öyle birşey çıktı mı? Alışveriş yaparken bile isteyen insanlardan bahsettim
Alisveris yaparken kimlik numarasinin istenmesi yeni bir uygulama. Ki sadece kimlik numaranizla hakkinizda hicbir islem yapilamaz. Onu anlatmaya calisiyorum. İmzaniz yoksa, annenizin evlilik oncesi soyadi yoksa, kimlik sira numaraniz yoksa o bilgi kimsenin isine yaramiyor

Burda konu kazen değil. Kişiselleştirmeyin. Her yere vermeyin hemen herşeyde dedim. Adam birşey yapacak demedim.
E oyleyse sorun yok. Her yer dediginiz zaten verilmesi gereken yerlere veriliyor. Ve tek basina bir ise yaramiyor rahat olabilirsiniz

Bir tek sorun görmeyen ben miyim? Burası herkese açık bir platform. Merakından okuyan erkekler de var, çeşitli sözlüklerden dalga geçmeye gelen ergenler de, sırf meraktan üyelik alıp cinsellik konularını okuyan da... Bunu engelleyemezsiniz ki. Önemli olan okuması değil gelip sizi kandırmaması. Burada yakın zamanda baya kadını kandıran bir erkek oldu, muhafazakar bir kadın ayağına herkese cinsel hayatıyla ilgili sorular sordu. Pasif okuyucu olması daha iyi, buralar da bir forum sonuçta. Herkes okuyabilir.

Hanımefendi polis devlet memuru zaten devlet devlet! Sizinle anlaşamayacağız anlamamakta ısrarcızınız çünkü illa zot görüş paylaşma derdindesiniz.
Hayir bilgilendirme amaciyla yaziyorum lakin siz kavga ediyorsunuz. Her yere verilmesine alistirildik dediginiz sey de devlet politikasi. Alisveris yaparken magaza devletten aldigi talimata gore sizden kimlik nosu istiyor,kendi hayrina degil. Onu anlatmaya calisiyorum

Kapiya gelen kargocuya bile tc veriyoruz. Ben sadece tc no ile ususlsuz bir islem yapilabilecegini dusunmuyorum. Ama kk ya tc ile abone olmak falan cok utopik. Napcak kazen tc sorgulama yapip ona gore mi uyeligimizi onaylayacak? Kim ugrasacak o zmaan buraya uye olmakla? Adam para kazanmaya calisiyor niye kendi işini baltalasin :KK48:

Bir tek sorun görmeyen ben miyim? Burası herkese açık bir platform. Merakından okuyan erkekler de var, çeşitli sözlüklerden dalga geçmeye gelen ergenler de, sırf meraktan üyelik alıp cinsellik konularını okuyan da... Bunu engelleyemezsiniz ki. Önemli olan okuması değil gelip sizi kandırmaması. Burada yakın zamanda baya kadını kandıran bir erkek oldu, muhafazakar bir kadın ayağına herkese cinsel hayatıyla ilgili sorular sordu. Pasif okuyucu olması daha iyi, buralar da bir forum sonuçta. Herkes okuyabilir.
Ben de seninle ayni fikirdeyim. Erkek uyedir tesbit edilirse de atiliyor zaten. Abartili sekilde adam sanki kadinlar hamamina destursuz girmis gibi” auvvvvv” seklinde tepki vermek neden yani komik bence. Ama uye olmadan herkes de okusun nolacak ki?

Ben de seninle ayni fikirdeyim. Erkek uyedir tesbit edilirse de atiliyor zaten. Abartili sekilde adam sanki kadinlar hamamina destursuz girmis gibi” auvvvvv” seklinde tepki vermek neden yani komik bence. Ama uye olmadan herkes de okusun nolacak ki?

Ben insanların bunu bilerek üye olduğunu sanıyordum. Dışarıdan da okunuyor burası, kimlerin hangi amaçla okuduğunu bilemezsiniz. Hadi dışarıdan okumasa bile yok kimlik numarasıyla üye olsun falan saçma bunlar. Ben kendimden eminim ama sırf bir foruma üye olup kendimi kanıtlamak uğruna kimlik no falan vermem. Yorum yazmam gider dışarıdan takip ederim. Önemli olan dediğim gibi kadın kılıklı bir erkeğin sizi kandırıp mahrem bilgilerinize ulaşmaması. Rumuz altında bile olsa burada kimseyle özelinizi paylaşmayın.

Iste sikinti buraya uye olup kadinlarla iletisim kuran birisi olma ihtimali. Konusup ettigimiz bir uyenin erkek uye ciktigini dusunsenize. :skandal:

sen de erkekler kulubunde takıl
ama orası bu kadar masum değil , bunu da söyle

Bence Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaya esinin telf numarasi ve mail adresini ver mutlaka birinden birini kullanarak üye olmuştur. Sonucta erkek üye yasak. Hani üye olmadiysa tabiki bişey yapilamaz sonuçta okumakta herkese açık bi platform ama üye olduysa işler değişir.

Iste sikinti buraya uye olup kadinlarla iletisim kuran birisi olma ihtimali. Konusup ettigimiz bir uyenin erkek uye ciktigini dusunsenize. :skandal:

İşte o yüzden kimseyle mahrem bilgilerinizi paylaşmayın derim. O kadın kılıklı erkek üye 1 yıl boyunca profil mesajları sayfası üzerinden birçok kadınla samimi olup sonra merak ediyorum ayağına cinsel hayatlarıyla ilgili sorular sormuş. Sıkıntı bizim hatunların "Aaa nasılsa kadın bu" diye kıllanmaması. Kimbilir nereden bulduğu bir tesettürlü kadın fotoğrafını da göndermiş herkese, aaa tamam kadın demiş herkes. Kimse mahremini özelden birileriyle paylaşmazsa çekinecek bir şeyi de kalmaz. Konularınız rumuzlarınızın altında, hadi çok çekiniyorsun al ikinci üyelik aç kim ne bilecek dışarıdan?

İşte o yüzden kimseyle mahrem bilgilerinizi paylaşmayın derim. O kadın kılıklı erkek üye 1 yıl boyunca profil mesajları sayfası üzerinden birçok kadınla samimi olup sonra merak ediyorum ayağına cinsel hayatlarıyla ilgili sorular sormuş. Sıkıntı bizim hatunların "Aaa nasılsa kadın bu" diye kıllanmaması. Kimbilir nereden bulduğu bir tesettürlü kadın fotoğrafını da göndermiş herkese, aaa tamam kadın demiş herkes. Kimse mahremini özelden birileriyle paylaşmazsa çekinecek bir şeyi de kalmaz. Konularınız rumuzlarınızın altında, hadi çok çekiniyorsun al ikinci üyelik aç kim ne bilecek dışarıdan?
O uye kim ya :eek:Ben yine birseyler kaçirmisim :KK70:

Ben insanların bunu bilerek üye olduğunu sanıyordum. Dışarıdan da okunuyor burası, kimlerin hangi amaçla okuduğunu bilemezsiniz. Hadi dışarıdan okumasa bile yok kimlik numarasıyla üye olsun falan saçma bunlar. Ben kendimden eminim ama sırf bir foruma üye olup kendimi kanıtlamak uğruna kimlik no falan vermem. Yorum yazmam gider dışarıdan takip ederim. Önemli olan dediğim gibi kadın kılıklı bir erkeğin sizi kandırıp mahrem bilgilerinize ulaşmaması. Rumuz altında bile olsa burada kimseyle özelinizi paylaşmayın.
Tabii canim ben anlamiyorum yani İlla ki yillarca gizlenmis erkek uyeler vardir aramizda,varsa da var bana ne, kocam okusa nolacak,okusun. Benim kocam da okur ara sira ziyaretci olarak,aaa ne yazmissin falan der guler. Zaten google cogu konuda insanlari buraya yonlendiriyor bunu bilmemek de garip.

Bence Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaya esinin telf numarasi ve mail adresini ver mutlaka birinden birini kullanarak üye olmuştur. Sonucta erkek üye yasak. Hani üye olmadiysa tabiki bişey yapilamaz sonuçta okumakta herkese açık bi platform ama üye olduysa işler değişir.

Vermesine gerek yok. Bu kadın şimdi üye olmuş, e eşi de evden üye olduysa IP çakışmasından bulunabilir belki.

Back