• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

Her erkek bakmiyor esim asla bakmaz
Kk konusunda esin yalniz degil
Surekli erkekler konu aciyor
Bence e.k. en kisa zamanda acilmali

Eminim bu siteye bir ton erkek üyedir veya girip bakiyodur sürekli.kim nerden bilicek erkekmi kadinmi.kimlikli sistem oluşturulmali gerçekten

Yorumlarda kimlik numaralarıyla kaydolsın diye önerenler var. Arkadaşlar kimlik numarasını her yere vermeye öyle alıştırılmışızki bunu öneri haline bile getiriyorsunuz. Kimlik numarası her yere verilmez. Ben yurda kaydolurken bu kadar bilgimin verilmesinden bile tedirginken siz buralara vermekten bahsediyorsunuz. Başka önlem alınmalı

katiliyorum ama esinin, annesinin, ablasinin tc sini yazip uye olan bile olabilir.

Aşmak isteyen her türlü çözüm bulur ama en azından biraz olsun engel olur.

Sonuçta annesi ablası da buraya üye olabilir, aynı tc kullanılamayacağı için bir engelle karşılaşmış olur.

Sadece erkekler açısından kastetmiyorum zaten. Aynı kadının birden fazla üyelik açıp milleti trollemesi de engellenmiş olur. Zorunlu ikinci üyelikler en baştan yönetimin bilgisinde olmuş olur.

Sosyal medya hesabıyla ya da telefon numarasıyla doğrulama falan da olabilir mesela siteye üyelikte.

Mesleki forumlara üye olurken bunların hepsi aynı anda isteniyor. TC ve gsm no doğrulama gibi.

çözemez olduk bazı böle tuhaf huy edinenide çıkyo. Merak ettiqi bisi warsa size sorsun :işsiz: merakta kaldiqi konulari...

Yorumlarda kimlik numaralarıyla kaydolsın diye önerenler var. Arkadaşlar kimlik numarasını her yere vermeye öyle alıştırılmışızki bunu öneri haline bile getiriyorsunuz. Kimlik numarası her yere verilmez. Ben yurda kaydolurken bu kadar bilgimin verilmesinden bile tedirginken siz buralara vermekten bahsediyorsunuz. Başka önlem alınmalı
Gizli bir bilgi degil ki. Muhtar biliyor, yolda sizi ceviren trafik polisi biliyor, kaymakamliga gidin oradaki siradan memur biliyor, vergi dairesindeki memur biliyor, saglik ocagina gidiyorsunuz sira beklerken kimlik numaraniz ekranda yanip sonuyor herkes goruyor, onlari da gectim cep telefonu almaya gidiyorsunuz orada calisanlar da biliyor, bankacisi biliyor herkes biliyor. Kazen bilse cok mu? Ulkenin tamamina ait insanin kimlik bilgisi calinali cok oldu. Artik bir esprisi kalmadi yani kimse bir sey yapamaz kimlik nosuyla

Gizli bir bilgi degil ki. Muhtar biliyor, yolda sizi ceviren trafik polisi biliyor, kaymakamliga gidin oradaki siradan memur biliyor, vergi dairesindeki memur biliyor, onlari da gectim cep telefonu almaya gidiyorsunuz orada calisanlar da biliyor, bankacisi biliyor herkes biliyor. Kazen bilse cok mu? Ulkenin tamamina ait insanin kimlik bilgisi calinali cok oldu. Artik bir esprisi kalmadi yani kimse bir sey yapamaz kimlik nosuyla
Tc no ile yapilabilecek usulsuz bir islem var mi ki?

Gizli bir bilgi degil ki. Muhtar biliyor, yolda sizi ceviren trafik polisi biliyor, kaymakamliga gidin oradaki siradan memur biliyor, vergi dairesindeki memur biliyor, onlari da gectim cep telefonu almaya gidiyorsunuz orada calisanlar da biliyor, bankacisi biliyor herkes biliyor. Kazen bilse cok mu? Ulkenin tamamina ait insanin kimlik bilgisi calinali cok oldu. Artik bir esprisi kalmadi yani kimse bir sey yapamaz kimlik nosuyla
Farkındaysanız bende zaten buna alıştırıldık demiştim

Ben kimlik nuöarasını hep özel bulmuşumdur. Bankada bir işlem yaparken bile kimlik numarasıyla yapıyorsunuz cilt numarası ya da aile sıra numarasıyla değil

Sadece TC yeterli degil. Usulsuzluk yapacak insan her turlu yapar. Ben annemin tum bilgilerine hakimim mesela. Bankalar telefonla kredi veriyor,imza bile istemiyor. Telefonla arasam benim annem olmadigini kim anlayacak kimse.

Sadece TC yeterli degil. Usulsuzluk yapacak insan her turlu yapar. Ben annemin tum bilgilerine hakimim mesela. Bankalar telefonla kredi veriyor,imza bile istemiyor. Telefonla arasam benim annem olmadigini kim anlayacak kimse.
Ve siz bunu normal görüyosunız artık . İşte herşeyi kendiniz dediniz zaten

Farkındaysanız bende zaten buna alıştırıldık demiştim
Alistirilmak degil ki bu. Paylasmaniz sart olan bir bilgi. Yolda giderken trafik polisi sizi durdursa kimlik no sorsa paylasmayacak misiniz? Paylasmamaniz suctur. Alistirildik dediginiz sey bu.

Alistirilmak degil ki bu. Paylasmaniz sart olan bir bilgi. Yolda giderken trafik polisi sizi durdursa kimlik no sorsa paylasmayacak misiniz? Paylasmamaniz suctur. Alistirildik dediginiz sey bu.
Örnek verdiğiniz kişi polis yalnız.

Ve siz bunu normal görüyosunız artık . İşte herşeyi kendiniz dediniz zaten
Normal gordugumu soylemedim, kimlik nosu paylasmadan da yapilabiliyor usulsuzlukler. Ulkede acik ararsak her noktada bulabiliyoruz zaten, kimlik nosunu kazen bilse bir sey kaybetmem ondan bahsediyorum. Napsin adam benim kimlik nomu? Tek basina bir sey ifade etmiyor ki,

Polisleri ya da devlet katını kasdettiğimi nerden çıkarıyosunuz siz ağzımdan öyle birşey çıktı mı? Alışveriş yaparken bile isteyen insanlardan bahsettim

Back